Hatta yanında çukulata da götür istersen. Yedikçe bebek hareketleniyormuş onu yiyince. Daha iyi oluyormuş. Ben de randevu aldım. Hastane özellikle belirtti yanında getir diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta yanında çukulata da götür istersen. Yedikçe bebek hareketleniyormuş onu yiyince. Daha iyi oluyormuş. Ben de randevu aldım. Hastane özellikle belirtti yanında getir diye.
![]()
![]()
![]()
valla ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez ismi belirlemeyi düşünüyorum..
sonradan ortaya laf atan çok olur..
ama karar verdik ismi bu dersem kimse öneride dahi olsa konuşamaz..
çünkü eşimin babası bir isim önerir yada bunu koyun derse hayır diyemeyiz..
benim ailemden kimse karışmaz zaten..
canlarım bebişler için yavaştan örgü modellerine bakmaya basladınız mı ? henuz cinsiyetimiz beli olmasa da inanılmaz şekilde meraklanmaya basladım ben :)
slm arkadaşlarrrr
isim konusunda benim kayınbabam hamile olduğumu duyarduymaz kendi isminin yanına han koyarakk geliyooo dedi:)))) Allahtan eşim hayır ben başka isim düşünüyorum dedi:)) bi an şok oldum belki kızdır dedimm oda demesinmi ozaman babannesinin ismi olsunnn:)))
ama yok o anda belli ettik bunca yıl bekledim yani özgürce kendim koymak istiyorum yani ...
slm arkadaşlarrrr
isim konusunda benim kayınbabam hamile olduğumu duyarduymaz kendi isminin yanına han koyarakk geliyooo dedi:)))) Allahtan eşim hayır ben başka isim düşünüyorum dedi:)) bi an şok oldum belki kızdır dedimm oda demesinmi ozaman babannesinin ismi olsunnn:)))
ama yok o anda belli ettik bunca yıl bekledim yani özgürce kendim koymak istiyorum yani ...
canım ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 ay önce bi beyaz bebek battaniyesi ördüm sadece benim bebeğim olucak motivesi vermek için kendime:) ve Rabbim nasip etti şükür , üzerinin süslemesni cinsiyete göre planlıcam artıkk beyaza her renk yakışıcak:) tavsiye ederimm ben uydurdum:) daha önce 2 arkadaşımada yapmıştım süslemeleri filan çok güzel oldu , süslemeyide bitirince buraya fotosunu koyarımm ......
valla canım kız istememe rağmen erkek hissediyorum..
dr daha erken dedi 3 hafta sonra geldiğinde söylerim dedi..
heyecanla bekliyorum bakalım..sanırım bana bu sefer tahmini değil nete yakın bir yorum yapar..
çünkü 16. haftanın içinde olmuş olucamm..
tatlı olan herşeyi ama çok yememeye çalışıyorum kilo almamk için :)
bende kanapede uzanirken özelikle ü$üyorumbende 7 sinde gidicem çokkkk heyecanlıyım şu mart bitse sanki daha çabuk geçecek günlerr
kızlar ben çok üşüyorum havalar ısındı ben hala donuyorum burd millet sokakta kısa kollu gezmeye başladı ben hala pantolonun altından yün tayt giyiniyorum beeee:26::26: bendemi bir anormallik var sizlerde üşüyormusunuz
bide şunu düşünüyorum ayaklarım üşüyor ve kendimi kasıyorum belkide karnım kasıklarım ondanda sancıyordur olabilirmi?
bende hep çikolatalı şeyler çok istiyorum bende kendimi frenliyorum yok ipin ucu kaçar :)
tehlikelimi sorular ??tutsak neden ısrarla insanlara canınız ne çekiyor?,neler çekiyor tatlı olarak diye yiyecek ismi almaya çalıştığını çok merak ediyorum.. birileri burada söylesin bunca hamile zor durumda kalalım diye mi?? hamile olmasan bu yaptığına bi anlam vereceğim ama sen de hamilesin.çok tehlikeli sorular... LÜTFEN!!!
sonuna kadar katılıyorum tatlım. inatla yemek ismi öğrenmek bence hoş bir durum değil ! mümkün olduğunca yemek adı vermemeye özen gösteriyoruz ve cok uzun zamandır yemek veya aşerme adına sohbet bile dönmedi lütfen biraz daha özenli olsak bu konuda !
selam arkadaşlar ve edammm
dün gece baya bi okudum geçmişi ve bende topiğin en küçük bebesi olarak burda olmak istiyorum bundan sonra
inanıyorum ki sizinle öğreneceğim çok şeyler olacak
ben 9+2 hamileyimtopiğin en küçük üyesiyim geçmişte hep buna baktım ve herkes benden büyük maşallah
![]()
Valla bende catladim meraktan ama doktor 1 ay deyince demek ki normali bu dedim sabrettim oyle bir sikintimda yoktu cok sukur lekelenme gibi cok buyuk strese sokmadim kendimi biraz rahat olmakta fayda var bence![]()
selam arkadaşlar ve edammm
dün gece baya bi okudum geçmişi ve bende topiğin en küçük bebesi olarak burda olmak istiyorum bundan sonra
inanıyorum ki sizinle öğreneceğim çok şeyler olacak
ben 9+2 hamileyimtopiğin en küçük üyesiyim geçmişte hep buna baktım ve herkes benden büyük maşallah
![]()
bu arada burdaki bütün arkadaşlardan bi ricam olucak, hamilelerin duası kabul olur derler ... bi arkadaşım var tüp bebek yolunda, cumartesi transferi yapılıcak7 küsür yıldır evli belki Rabbim birimizin duasını kabul edicek, onun için (esra) dua edermisiniz.. çok istiyoo çok hasret.....
Kızlar acil yazar mısınız bana....2li sonuclarımı ınternetten aldm oglende.sonuclar şöyle:
Serbest beta HCG:24.2
PAPP-A:0.8
HIC BI BILGIM YOK NASIL BU DEĞERLERRRR
bu arada burdaki bütün arkadaşlardan bi ricam olucak, hamilelerin duası kabul olur derler ... bi arkadaşım var tüp bebek yolunda, cumartesi transferi yapılıcak7 küsür yıldır evli belki Rabbim birimizin duasını kabul edicek, onun için (esra) dua edermisiniz.. çok istiyoo çok hasret.....
Kızlar acil yazar mısınız bana....2li sonuclarımı ınternetten aldm oglende.sonuclar şöyle:
Serbest beta HCG:24.2
PAPP-A:0.8
HIC BI BILGIM YOK NASIL BU DEĞERLERRRR
geldim kızlar ne çabuk yedim dimikuzucuklarıma yarasın inşallahhhhh
benim baş ağrım biraz şiddetlenmeye başladı:26::26:
selamm cnm hosgeldin ya$ olarakmi bebi$mi küçük![]()