• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

slm arkadaşlarrrr

:1: :1: :1:

valla ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez ismi belirlemeyi düşünüyorum..
sonradan ortaya laf atan çok olur..
ama karar verdik ismi bu dersem kimse öneride dahi olsa konuşamaz..
çünkü eşimin babası bir isim önerir yada bunu koyun derse hayır diyemeyiz..
benim ailemden kimse karışmaz zaten..

isim konusunda benim kayınbabam hamile olduğumu duyarduymaz kendi isminin yanına han koyarakk geliyooo dedi:)))) Allahtan eşim hayır ben başka isim düşünüyorum dedi:)) bi an şok oldum belki kızdır dedimm oda demesinmi ozaman babannesinin ismi olsunnn:)))
ama yok o anda belli ettik bunca yıl bekledim yani özgürce kendim koymak istiyorum yani ...
canlarım bebişler için yavaştan örgü modellerine bakmaya basladınız mı ? henuz cinsiyetimiz beli olmasa da inanılmaz şekilde meraklanmaya basladım ben :)

canım ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 ay önce bi beyaz bebek battaniyesi ördüm sadece benim bebeğim olucak motivesi vermek için kendime:) ve Rabbim nasip etti şükür , üzerinin süslemesni cinsiyete göre planlıcam artıkk beyaza her renk yakışıcak:) tavsiye ederimm ben uydurdum:) daha önce 2 arkadaşımada yapmıştım süslemeleri filan çok güzel oldu , süslemeyide bitirince buraya fotosunu koyarımm ......

selam arkadaşlar ve edammm :38::38:

dün gece baya bi okudum geçmişi ve bende topiğin en küçük bebesi olarak burda olmak istiyorum bundan sonra

inanıyorum ki sizinle öğreneceğim çok şeyler olacak

ben 9+2 hamileyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:topiğin en küçük üyesiyim geçmişte hep buna baktım ve herkes benden büyük maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
slm arkadaşlarrrr

isim konusunda benim kayınbabam hamile olduğumu duyarduymaz kendi isminin yanına han koyarakk geliyooo dedi:)))) Allahtan eşim hayır ben başka isim düşünüyorum dedi:)) bi an şok oldum belki kızdır dedimm oda demesinmi ozaman babannesinin ismi olsunnn:)))
ama yok o anda belli ettik bunca yıl bekledim yani özgürce kendim koymak istiyorum yani ...

hoşgeldin canımm..

ayyy insan şok geçirir heralde :26:
bir de ilk bebiş keyfime göre koymak ister insan..

slm arkadaşlarrrr

canım ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 ay önce bi beyaz bebek battaniyesi ördüm sadece benim bebeğim olucak motivesi vermek için kendime:) ve Rabbim nasip etti şükür , üzerinin süslemesni cinsiyete göre planlıcam artıkk beyaza her renk yakışıcak:) tavsiye ederimm ben uydurdum:) daha önce 2 arkadaşımada yapmıştım süslemeleri filan çok güzel oldu , süslemeyide bitirince buraya fotosunu koyarımm ......

Ben de bir an önce öreyim diyorum battaniyeyi. Nasılsa yaz da geliyor okulda fazla yoğunluk olmaz. Rahat rahat eve gittikçe örerim :)
Örneği burada yayınlarsan ona da bakmış oluruz :6::6::6:

valla canım kız istememe rağmen erkek hissediyorum..
dr daha erken dedi 3 hafta sonra geldiğinde söylerim dedi..
heyecanla bekliyorum bakalım..sanırım bana bu sefer tahmini değil nete yakın bir yorum yapar..
çünkü 16. haftanın içinde olmuş olucamm..

Insallah cnm ALlah gönlüne göre versin :16:

tatlı olan herşeyi ama çok yememeye çalışıyorum kilo almamk için :)

ben ilkten yiyordum ama sonradan tiksindim nedense

bende 7 sinde gidicem çokkkk heyecanlıyım şu mart bitse sanki daha çabuk geçecek günlerr:24::24::24:

kızlar ben çok üşüyorum havalar ısındı ben hala donuyorum burd millet sokakta kısa kollu gezmeye başladı ben hala pantolonun altından yün tayt giyiniyorum beeee:26::26: bendemi bir anormallik var sizlerde üşüyormusunuz
bide şunu düşünüyorum ayaklarım üşüyor ve kendimi kasıyorum belkide karnım kasıklarım ondanda sancıyordur olabilirmi?
bende kanapede uzanirken özelikle ü$üyorum

bende hep çikolatalı şeyler çok istiyorum bende kendimi frenliyorum yok ipin ucu kaçar :)

:1: evet cok dikkat etmemiz lazim sonra vermek var

tutsak neden ısrarla insanlara canınız ne çekiyor?,neler çekiyor tatlı olarak diye yiyecek ismi almaya çalıştığını çok merak ediyorum.. birileri burada söylesin bunca hamile zor durumda kalalım diye mi?? hamile olmasan bu yaptığına bi anlam vereceğim ama sen de hamilesin.çok tehlikeli sorular... LÜTFEN!!!
tehlikelimi sorular ?? :1:
sonuna kadar katılıyorum tatlım. inatla yemek ismi öğrenmek bence hoş bir durum değil ! mümkün olduğunca yemek adı vermemeye özen gösteriyoruz ve cok uzun zamandır yemek veya aşerme adına sohbet bile dönmedi lütfen biraz daha özenli olsak bu konuda !

o zaman okumayin cnm burda her$ey konu$ulur bence payla$ilik ama yinede dikkat edelim tabi israr pek göremiyorum ben ama neysehhh

geldim kızlar ne çabuk yedim dimi:9: kuzucuklarıma yarasın inşallahhhhh

benim baş ağrım biraz şiddetlenmeye başladı:26::26:

dün gece baya bi okudum geçmişi ve bende topiğin en küçük bebesi olarak burda olmak istiyorum bundan sonra

ben 9+2 hamileyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:topiğin en küçük üyesiyim geçmişte hep buna baktım ve herkes benden büyük maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin canım benimmm :nazar:

geç bile kaldın topiğe katılmaklaa :16:

geç olsun da güç olmasın taze anne :nazar:

bu arada burdaki bütün arkadaşlardan bi ricam olucak, hamilelerin duası kabul olur derler ... bi arkadaşım var tüp bebek yolunda, cumartesi transferi yapılıcak :emir_bebek:7 küsür yıldır evli belki Rabbim birimizin duasını kabul edicek, onun için (esra) dua edermisiniz.. çok istiyoo çok hasret.....

Valla bende catladim meraktan ama doktor 1 ay deyince demek ki normali bu dedim sabrettim oyle bir sikintimda yoktu cok sukur lekelenme gibi cok buyuk strese sokmadim kendimi biraz rahat olmakta fayda var bence :34:

bende de yok lekenlenme ama işte dün gece korktum acıyınca işallah yoktur bişey dayanayım gitmim bende doktora :18:

Kızlar acil yazar mısınız bana....2li sonuclarımı ınternetten aldm oglende.sonuclar şöyle:

Serbest beta HCG:24.2
PAPP-A:0.8

HIC BI BILGIM YOK NASIL BU DEĞERLERRRR

selamm cnm hosgeldin ya$ olarakmi bebi$mi küçük :emir_bebek:

bu arada burdaki bütün arkadaşlardan bi ricam olucak, hamilelerin duası kabul olur derler ... bi arkadaşım var tüp bebek yolunda, cumartesi transferi yapılıcak :emir_bebek:7 küsür yıldır evli belki Rabbim birimizin duasını kabul edicek, onun için (esra) dua edermisiniz.. çok istiyoo çok hasret.....

dua ettim cnm RABBİM kabul eylesin yavrusuna kavuşsun inşallahhhh:49::49::49::49:

oy kurban olurum etmemmi be hemen ediyorum
ben 12 yıl sonra tüple kavuşacam inşallah bebeklerime:nazar::nazar: allahım bu yolda çaba sarffeden herkesin yolunu açık etsin muradını versin inşallahhhhhhh
esraya 10 tane ayethel-kürsi okuyup yolluyorum

selamm cnm hosgeldin ya$ olarakmi bebi$mi küçük :emir_bebek:

benim ilk hamileliğim benim yaşım 30 :1::1: nisan 11 de 3 yılımızı bitiricez inşallah ve 3 yılı 3 kişi bitiricez kısmetse

ben 2 yıl tedavi gördüm ama başarılı olamadık klomen ve iğne tedavisi temmuzda aşılama denemek istiyorduk ki meleğim gelmiş annesine babasına öğrendik çok mutlu olduk

topikte benim gibi 9 haftalık hamile olan yok sanırım herkes 3 hafta filan daha büyük benden o yüzden en küçük dedim canım:16::16:

ben geldimmmmm ya nekadar kalabalık olmuş burası iki saat gittim geldim sayfalar geçmişş

Back
X