• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

sanırım korkman gerekmez, dınlen dedı.özellıkle fazla ayakta durdugumuzda oluyor.çünkü rahım bızım belımızdekı kemıge baskı yaptıgından dolayı agrı oluyor.buda bacagımıza fln vuruyomus..:71:

anladım canım napalım bizde bol bol dinlenelim artık...

kızlarrrrrrrr hastaneden geldım ense kalınlıgımız 1,77 çıktı gayet ıyı dedı kanımızı verdık geldık.bebegımın vıdeosunuda cektı k.valıdem.

bu arada cınsıyete bakmak ıçın çok ugrastı ama kuzum göstermedı 12+2 olması gerekırken 13+1 çıktık yanı 14. haftanın ıçınde bulunuyoruz.ayy varya görmenız lazımdı 2 elını basına basına nasıl vuruyor sankı yınemı rahatsız edılıyorum der gıbıydı

:nazar::nazar::nazar: Hayırlı olsunnn. En sona kalanlardanım bakalım darısı bize :)

kızlarrrrrrrr hastaneden geldım ense kalınlıgımız 1,77 çıktı gayet ıyı dedı kanımızı verdık geldık.bebegımın vıdeosunuda cektı k.valıdem.

bu arada cınsıyete bakmak ıçın çok ugrastı ama kuzum göstermedı 12+2 olması gerekırken 13+1 çıktık yanı 14. haftanın ıçınde bulunuyoruz.ayy varya görmenız lazımdı 2 elını basına basına nasıl vuruyor sankı yınemı rahatsız edılıyorum der gıbıydı

:nazar::nazar: gözün aydın canım ya bana dr ense kalınlığını falan söylemedi ölçtümüü onuda anlamadım sadece kan verdim bide baktı ultrasonla erkek gibi dedi :44: bebek iyi dedi sadece ölçmüşmüdür acaba her dra gittiğimde panikliyorum konuşamadan geliyorum ya birde 1 ay sonra bi test daha var dedi onu bile sormadım eve geldikten sonra aklıma geliyor hep

günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? Dr umu arsammı acaba ? Bide bacaklarımda sızlıyor sanki

1 haftadır benimde belim kopacak korkma hepimizde var dün de sanki adet alacakmışım gibi kasık ağrım vardı artık çok kasmamaya çalışıyorum kendimi çok dinlemiyorum bunları yaşıcaz normal allahım hayırlısıyla şu riskleri bi atlatsaydık

gözün aydın canım benim kuzuda göstermemişti pazartesi randevum var benim eşimde merak ediyor iznide haftaya cuma nasıl beeklicem bilmem:nazar::nazar:

yanı cnm hafta sonu esım benı alısverıs merkezıne goturdu gezdım ama kendımı arabaya zor attım.eve varana kadarda uyudum..

ben de zaten hemen yoruluyorum dün biraz mutfağı temziledim balkonla uğraştım nefes nefese kaldım hemen yattım aynen alışveriş merkezi bize çok yakın ama arabayla gidelim diyorum içerde gezecem nasılsa yoruluyorum dönüşte 10 dklık yol bana nasıl uzak geliyor :D

Demek tombis oldun heeee:51:
Olsun bosver beee,bebiklerimiz saglikli olsun cirkin guzel tombul zayif ne farkeder,hepsi isin sakasi:49:

aynen ama 5 kılo vermeme ragmen karnım cıktı.yuzum fln zayıfladım suzuldum ama karnım sankı aksam sabah doguma gıdıcem gıbı.ben doguma kadar yuruyemem herhalde yaa

]

ben çanakkaleliyim gerçekten çokmu kalitesiz televizyonda güzel gösteriyo ama burasıda çok pahalı hep internetten alıyorz

valla ben kendı evıme gectım yenı esyaları degıstırıyım dedım.bu tıp yerlere baktım sonucta bebekte gelıyor ekonomık olsun felan.ama o tıp yerler cok kalıtesız.

hımm valla cocuk odaları burda tavan yapmıs ben 2 bın tlye bellonadn yatak odası aldım 3 ay once.sımdı bebege oda bakıyorum 3bın 5 bın dıyolar manyamıslar..
oooooooo baya manyamışlar benim kızıma 2 yıl önce 2 bin tl ye bellonadan almıştık genç odası gibi sütlü kahve 2 baza aldım ozaman beşiği kırdı benim cadı hoplamaktan şimdi beşik alınacak

Back
X