- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Yaaaaaaaa demek oyleeeBunu demiycektin tugceserdar
![]()
ya ama karnımı gorsen ısyan edersın gorenler dogum yakın galıba dıyolar yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaaa demek oyleeeBunu demiycektin tugceserdar
![]()
sanırım korkman gerekmez, dınlen dedı.özellıkle fazla ayakta durdugumuzda oluyor.çünkü rahım bızım belımızdekı kemıge baskı yaptıgından dolayı agrı oluyor.buda bacagımıza fln vuruyomus..![]()
kızlarrrrrrrr hastaneden geldım ense kalınlıgımız 1,77 çıktı gayet ıyı dedı kanımızı verdık geldık.bebegımın vıdeosunuda cektı k.valıdem.
bu arada cınsıyete bakmak ıçın çok ugrastı ama kuzum göstermedı 12+2 olması gerekırken 13+1 çıktık yanı 14. haftanın ıçınde bulunuyoruz.ayy varya görmenız lazımdı 2 elını basına basına nasıl vuruyor sankı yınemı rahatsız edılıyorum der gıbıydı
kızlar sanırım çoğunluk istanbullu![]()
televizyonda gösteriyo ya gördünüzmü bilmem 2900 tl ye bütün evi düzüyosun burası çook pahalı hep markalar var yani seçenekde azkızlar sanırım çoğunluk istanbullu![]()
anladım canım napalım bizde bol bol dinlenelim artık...
evet var cnm da artık kac gun kullanırsın bılmem?sen nerdensın???televizyonda gösteriyo ya gördünüzmü bilmem 2900 tl ye bütün evi düzüyosun burası çook pahalı hep markalar var yani seçenekde az
![]()
kızlarrrrrrrr hastaneden geldım ense kalınlıgımız 1,77 çıktı gayet ıyı dedı kanımızı verdık geldık.bebegımın vıdeosunuda cektı k.valıdem.
bu arada cınsıyete bakmak ıçın çok ugrastı ama kuzum göstermedı 12+2 olması gerekırken 13+1 çıktık yanı 14. haftanın ıçınde bulunuyoruz.ayy varya görmenız lazımdı 2 elını basına basına nasıl vuruyor sankı yınemı rahatsız edılıyorum der gıbıydı
şehitler diyarıevet.pekı sen;?
en erken 16. haftadan sonraa hissedebiilirmişizz cnmm dahaa var yaniiiii![]()
günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? Dr umu arsammı acaba ? Bide bacaklarımda sızlıyor sanki
yanı cnm hafta sonu esım benı alısverıs merkezıne goturdu gezdım ama kendımı arabaya zor attım.eve varana kadarda uyudum..
şehitler diyarıçanakklale
ya ama karnımı gorsen ısyan edersın gorenler dogum yakın galıba dıyolar yaaa![]()
Demek tombis oldun heeee
Olsun bosver beee,bebiklerimiz saglikli olsun cirkin guzel tombul zayif ne farkeder,hepsi isin sakasi![]()
evet var cnm da artık kac gun kullanırsın bılmem?sen nerdensın???
ben çanakkaleliyim gerçekten çokmu kalitesiz televizyonda güzel gösteriyo ama burasıda çok pahalı hep internetten alıyorz
oooooooo baya manyamışlar benim kızıma 2 yıl önce 2 bin tl ye bellonadan almıştık genç odası gibi sütlü kahve 2 baza aldım ozaman beşiği kırdı benim cadı hoplamaktan şimdi beşik alınacakhımm valla cocuk odaları burda tavan yapmıs ben 2 bın tlye bellonadn yatak odası aldım 3 ay once.sımdı bebege oda bakıyorum 3bın 5 bın dıyolar manyamıslar..