Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde bizden sonraki gün![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda
17.09.2012 pazartesi günü haftasonu kötü geçen kontrollerim üzerine acil sezaryena alındım.kızımı 37+0 da 15.05 de dünyaya getirdim.korktuğum olmadı ve kızım allaha şükür ben ayıldığımda beni odamızda bekliyordu.biraz toparlandıktan sonra doğum hikayemi uzun uzun yazacağım.tek söyleyebileceğim bugüner kadar yaşadığım en mükemmel dileğim..sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda
sazanlık yapayım bari
genel anestezi olacakmış tatlım
yazdım canımcım genel anestezi olcak
epidural korkutuyor beni nedense ,normal doğumdan korkmadım bu kadar vallahi
gelebilir heran 38. haftadasın :)) bebek kızsa 10 gün öncesi gelmesi kuvvetle muhtemel diyorlar
gelebilir heran 38. haftadasın :)) bebek kızsa 10 gün öncesi gelmesi kuvvetle muhtemel diyorlar
Kizlar birarada mutlaka bebeklerinizin resmini paylasin olur mu bencok merak ediyorum minnoslari
Dogum hikayelerinizi de 1. Sayfada linki olan yere yazin ki herkes kolay bulabilsindogum hikayeleri topigi
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
21 Eylül Cuma............Kayabebe
21 Eylül Cuma............Bircan
25 Eylül Salı...............Minataha
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm