2012 Ekim Anneleri

doğuma girecek olan kızlarrrrrr,allah yardımcınız olsun bir avazda kolaycacık olsun ınş...valla ben de yarın doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum doğurcakları duyunca,darısı başımıza

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda

hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın Rabbım...

17.09.2012 pazartesi günü haftasonu kötü geçen kontrollerim üzerine acil sezaryena alındım.kızımı 37+0 da 15.05 de dünyaya getirdim.korktuğum olmadı ve kızım allaha şükür ben ayıldığımda beni odamızda bekliyordu.biraz toparlandıktan sonra doğum hikayemi uzun uzun yazacağım.tek söyleyebileceğim bugüner kadar yaşadığım en mükemmel dileğim..sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş...

tebrikler cnm alllah analı babalı sağlıkla büyütsün inş :) bebiş kg kaç iyiidir inş gerçi erken doğmamış ama ..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım bebeğinde sende sağlıkla evinize gelirsiniz inşallah hayırlısınla atlatırsın. bizlerede bu güzell duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah
RABBİM :)

sazanlık yapayım bari :1:

genel anestezi olacakmış tatlım

yazdım canımcım genel anestezi olcak

epidural korkutuyor beni nedense ,normal doğumdan korkmadım bu kadar vallahi

Bende sezaryen olucam ama spinal diye konusmustuk doktorumla hepimizin farkli sekilde olucak demek epiduralli genel anestezili ve spiralli bir de kombine olan olsun tam olsun :52:

Merhaba Kizlar

Annem burada oldugu icin pek giremiyorum ama gecmisi okuyorum.Yarin dogum yapacak Benelse ve AsudeD Allah yardimciniz olsun kizlar,dualarim sizinle...

Dun annemle bir bebek magazasina girdik Chicco ve Nuk marka emzikleri karsilastiriyorduk,o sirada emziklere bakan bir de baba vardi.

6 ay evvel bir oglu olmus ama tam 8 sene beklemisler evlat sahibi olmak icin.Bize dogru emzik secme dersi ve sut arttirma yollari ile ilgili ders verdi.

Keciboynuzu pekmezi gurul gurul sut getiriyormus,esine kendi elleri ile iciriyormus :52: Esi kilosunu dert ediyormus esine diyormus ki ''senin su an onceligin bebegimizin beslenmesi,senin kilon falan bana hic itici gelmiyor,rejim yapmayacaksin''diyormus :46:

Annemle beyi tebrik ettik...Ya 8 senenin ozleminden dolayi boyle ilgili ve bilgili yada icten gelen bir olay.

Sonra fukaranin avuntusu misali ''amaaaaan benim ki bilmiyor daha iyi , basimda kaynana gibi bidi bidiiiii yapacaktiiiii''dedim annemeeeee :1:

oyy maşallah hadi bakalım rabbim kolaylıklar versin inş :) normal doğum galiba dimi ?

Kizlar birarada mutlaka bebeklerinizin resmini paylasin olur mu bencok merak ediyorum minnoslari :16::16::16:

Dogum hikayelerinizi de 1. Sayfada linki olan yere yazin ki herkes kolay bulabilsin :34: dogum hikayeleri topigi

Kizlar birarada mutlaka bebeklerinizin resmini paylasin olur mu bencok merak ediyorum minnoslari :16::16::16:

Dogum hikayelerinizi de 1. Sayfada linki olan yere yazin ki herkes kolay bulabilsin :34: dogum hikayeleri topigi

annem babam kayınvalidem kayınpederim eşim gelen giden derken ilk başta zor olur ama eklerim inşallah canım

hep okurdum doğum hikayelerini olur mu benim de bebeğim diye düşünürdüm şükür rabbim nasip etti

selam kızlar doktordan geldik şimdi nst ye baglanmıstım oglumun kalp atışları 190larda cıktı doktor cok yüksek dedi serum taktılar kan idrar tahlili yaptılar tekrardan nst ye girdim biraz daha düşmüştü 160-170 lerdeydi yapabilecek tek şey bolbol su içmek dedi birde idrarda protein cıktı yani gebelik zehirlenmesiymiş miktarı az ama var dedi onada yapacak bişeyyok dedi bütün kafam karıstı allak bullak oldum sorucagım soruları unuttum daha beter karıstım bu konularda bilgisi olan varsa yazsın lütfen nedir bu idrarda protein gebelik zehirlenmesi yada yüksek kalp atışı =((

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

21 Eylül Cuma............Kayabebe

21 Eylül Cuma............Bircan

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

21 Eylül Cuma............Kayabebe

21 Eylül Cuma............Bircan

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

ekim ayına ekim annesi kalmıcak galiba :1:

misafirlerim vardı bugün öğlenden sonra tıkındık durduk:125:çiğköfte ve kek yaptım,az oldu çeşit ama onu yaptığıma bile kızdılar,bu halimle..olsun ben memnunum halimden oturamıyorum ki inanılmaz bir enerji var üstümde sabah erkenden kalkıyorum akşam yatana kadar koşturuyorum ki doğumum kolay ve rahat olsun hantallaşmak bana göre değil,akşamada nişana gideceğim inşallah 8'de,günler nasıl geçiyor anlamıyorum valla...annem aradı bebeğime minik bir yün yorgan yapmış ve ona uygun 2 takımda nevresim diktiriyormuş,tabi büyük torununuda unutmamış,canım annem kızım üzülür diye onada prensesli nevresim takımı diktiriyormuş,bebeğe bir tanede pazen battaniye almış,aslında vardı ben hiç battaniye almadım kızımdan 5 6 tane vardı kalan onları hazırladım.bir tanede kendine özel olsun.2 tanede yelek örüyormuş minik minik uykudan kalkarsa giysin diye..

Back
X