2012 Ekim Anneleri

Nmassllsh masallahh cok iyim dogum yapali 15gun oldu 10kilo verdim kizlsr 70idim 60oldum 5kilom kaldu

şekerim yapacak iş arıyorum kendime evin içinde :1: kocişim gelicek birazdan işten sonra da son bi çantamıza bakarız...

bugün biraz dondurucuya sarma köfte börek falan yapıp koydum hastaneden çıkınca yeriz kısmetse onun haricinde pek yormadım kendimi :21:

sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine :38:

ohhh ohhh ne hamarat kasınsın asu yaaa

doğumu unutmuş bizim hatun doğumdan sonra eve gelince yiyeceklerini bile hazırlamış allah senin gibi bi gelin nasip etsin bana :9::9::9:

sağol canım daha iyiyim çok şükür :48:

yarın kaçta görüşüyoruz araşalım mı msjlaşalım mı :49:

ohhh ohhh ne hamarat kasınsın asu yaaa

doğumu unutmuş bizim hatun doğumdan sonra eve gelince yiyeceklerini bile hazırlamış allah senin gibi bi gelin nasip etsin bana :9::9::9:

sağol canım daha iyiyim çok şükür :48:

yarın kaçta görüşüyoruz araşalım mı msjlaşalım mı :49:

aminn inş. nasip etsin ne diyeyim ama çok gıcık olur bak gelinin :1:
kızz bide sabah kipaya gidecektim ama alt komşum güldü bana yarın doğuracaksın otur oturduğun yerde dedi :1:

11 civarı gireceğim doğuma ararım ben seni:34: hem ağlamadan ve seni ağlatmadan girmem o doğuma o kadar :1:

balım allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına

doğum hikayeni sanırım yazmadın

aminn inş. nasip etsin ne diyeyim ama çok gıcık olur bak gelinin :1:
kızz bide sabah kipaya gidecektim ama alt komşum güldü bana yarın doğuracaksın otur oturduğun yerde dedi :1:

11 civarı gireceğim doğuma ararım ben seni:34: hem ağlamadan ve seni ağlatmadan girmem o doğuma o kadar :1:

:1::1::1: doğru demiş komşun allah iyiliğini versin otur oturduğun yerde :1::1:

haa illa ağlıcaz diyon yani ağlarız be gülüm :42::42:
tamam canım haberlerini bekliyorum :38:

asude ve benelse arkadaşlarım allah yardımcınız olsun inşallah çok ağrı acı hissetmeden kavuşursunuz minişlerinize çok heyecan verici çok

tatlım sen kaç hafta erken doğum yaptın ?

şikayetlerin nelerdi arada geçti gitti yazılanlar nette sorun var benim :(

Canim ben tam 4hafta erken yaptim digumumu bebegin.hsreketlerini hissetmiyordum bebekte artik kordondan beslenemrye baslamisti adlinda nts girdugimde sancilar tavan yapmistiii ama ben onu bile hissetmiyordummm bundan dolayi hemen sezaryana aldilar

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:kızlarrrrrrr hadi hayırlıca ve sağlıklıca girip çıkın doğumdannnn:52::52::52::52:yavrularınızın mis kokusunu duymaya bir gece kalmış sadece off çok duygulandım darısı başımıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

balım gözünüz aydın canım yavrun sağlıcakla büyüsün:nazar::nazar::nazar:

asudeD, Benelse kizlar yarin ne guzel bebislerinize kavuscaksiniz Allahin izniyle. Hepimiz heyecanla bekliyoruz gercekten, Rabbim rahat ve kolay dogumlar nasip etsin insallah, saglikla bebislerinizi kucaginiza alin ve gule oynaya evinizin yolunu tutun:34: dualarim sizinle canlarim, Allaha yar ve yardimciniz olsun.:nazar::nazar::nazar:

hayırlı haberlerle dönersin inş. canım yarın kontrolden :34:

amin inşaAllah tatlım bizimkisi sadece kontrol rabbim sizleri sağ salim kurtarsın doğumlarınız cok güzel geçsin bebişler de sağlıkla kucağınıza alın emi...

benim için önemli olan bu :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ekim-anneleri-dogum-tablosu.html#post26367322

kızlarrr doğum bilgilerinizi buraya yazarsanız ben de tabloya çok kolay eklerim burdan kaçırıyorum kimin ne zaman yapacağını

tarihi belli olanlar yazsın normal doğum yapan annelerimiz ise bilgilerini burdan paylaşsın ben eklerim fırsat buldukça:16::16::16:

bende sana yardımcı olmak ıcın görduklerımı lıstelıyorum canım sende oradan tabloya aktarırsın diye..

Nmassllsh masallahh cok iyim dogum yapali 15gun oldu 10kilo verdim kizlsr 70idim 60oldum 5kilom kaldu

:52::52::52::52::52: nasıl verdin??formülü neymiş hemen yaazzzzz:52::52::52::52::52::32::32::32:

Canim ben tam 4hafta erken yaptim digumumu bebegin.hsreketlerini hissetmiyordum bebekte artik kordondan beslenemrye baslamisti adlinda nts girdugimde sancilar tavan yapmistiii ama ben onu bile hissetmiyordummm bundan dolayi hemen sezaryana aldilar

bebeğin sağlıkla yanında ya buna sükür tatlım...

bakalım bizim de yarın belli olacak artık eskisi kadar cok hareketi yok bakalım dr teyzemiz ne diyecek :)

Back
X