Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim yapacak iş arıyorum kendime evin içindekocişim gelicek birazdan işten sonra da son bi çantamıza bakarız...
bugün biraz dondurucuya sarma köfte börek falan yapıp koydum hastaneden çıkınca yeriz kısmetse onun haricinde pek yormadım kendimi
sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine![]()
heheeeehee sende gel bizimle hep beraber doğuralım![]()
heyecandan uyuyabilmek mümkün olabilir mi ki :)))
Ne diyim haklisinix![]()
ohhh ohhh ne hamarat kasınsın asu yaaa
doğumu unutmuş bizim hatun doğumdan sonra eve gelince yiyeceklerini bile hazırlamış allah senin gibi bi gelin nasip etsin bana
sağol canım daha iyiyim çok şükür
yarın kaçta görüşüyoruz araşalım mı msjlaşalım mı![]()
mümkünatı olsa hiç hayır demezdim ama henuz bizim için birkaç hafta kadar erken teyzesi...
yoksa kucağıma almak için sabırsızlanıyorummmmmmmmmmm![]()
aman aman sakın erken gelmesin cimcime vaktini beklesin anneyi üzmesin![]()
aminn inş. nasip etsin ne diyeyim ama çok gıcık olur bak gelinin
kızz bide sabah kipaya gidecektim ama alt komşum güldü bana yarın doğuracaksın otur oturduğun yerde dedi
11 civarı gireceğim doğuma ararım ben senihem ağlamadan ve seni ağlatmadan girmem o doğuma o kadar
![]()
Kizlar saat kacta doguma giriyorsunuz yarin? Dua edicem sizlere aklim sizde olucak :18:
valla anasına cekerse 23 gundayısına cekerse 27 gun
erken gelebilir bilemiyoruz bakalım yarın öğrenicez
tatlım sen kaç hafta erken doğum yaptın ?
şikayetlerin nelerdi arada geçti gitti yazılanlar nette sorun var benim![]()
hayırlı haberlerle dönersin inş. canım yarın kontrolden![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ekim-anneleri-dogum-tablosu.html#post26367322
kızlarrr doğum bilgilerinizi buraya yazarsanız ben de tabloya çok kolay eklerim burdan kaçırıyorum kimin ne zaman yapacağını
tarihi belli olanlar yazsın normal doğum yapan annelerimiz ise bilgilerini burdan paylaşsın ben eklerim fırsat buldukça![]()
Nmassllsh masallahh cok iyim dogum yapali 15gun oldu 10kilo verdim kizlsr 70idim 60oldum 5kilom kaldu
Canim ben tam 4hafta erken yaptim digumumu bebegin.hsreketlerini hissetmiyordum bebekte artik kordondan beslenemrye baslamisti adlinda nts girdugimde sancilar tavan yapmistiii ama ben onu bile hissetmiyordummm bundan dolayi hemen sezaryana aldilar