2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

hayırlı olsun canım aldıkların, ben de çantanı nerden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim, bir de başka rengi var mı?

merhaba kızlar.. hepinize çok teşekür ederim çanta ve yanında cüzdan gibi olan alt açması.. beraber yaklaşık 165 tl idi.. bakırköy capacity mayoral mağzasından..
tırnak makaslı set ise 40 küsürdü... bakırköy carusel mathercare den aldım

ay bu yatak çok güzel bende kzım içinistiyorum nerden aldın markası ne cnm bulabilirmiyim acep:18:

siz yabancı ülkedesnz galiba aldıklarnz çok guzel.burda böle şeler bulamıyorm ya

evet. yabanci ulkedeyim ama cogunu internetten aldim. carsi,pazar ve alisveris merkezlerini gezip fikir ve fiyat ediniyorum eve gelip aynisini internetten 5-10 dolar daha ucuza aliyorum.Turkiyede olmayan ya da olupta pahali olan urunleri buradan aldim(almaya devam ediyorum)
birde burada fiyat yaziyorlar benim 5-10 dolara aldigim urunleri sizler 90-100 tl ye aliyorsunuz. cok cok cok pahali. burada anakucagi 20 dolardan 100 dolara kadar var. 100 dolar olan turkiyede 2 asgari ucret fiyatinda.
eger sizlerde azicik arastirirsaniz bulursunuz internette. yurtdisindan online alis veris eden cok anne var turkiyede.(internet sitelerinin adreslerini bilemedigimden yardimci olamayacagim ama inan arastirirsaniz kesin bulursunuz ve kargo bedava oldugundan sadece urunun ucretini odersiniz)
Yine de yapilan emekler harcanan paralar sizlere saglik ve mutluluk olarak donsun insallah. gule gule huzurla kullanin.birgun bu cicisleri bebeklerin uzerindeki fotograflarla gormeyi umit ediyorum

Son düzenleme:
güle güle kullanın canım çok güzelgörünüyo , bizede arkadaşlar hep park yatak öneriyo, sen içinin yatağınıda aldınmı? normal beşik yatağımı aldın? yoksa park yatakların şilte yatağındanmı?

teşekkür ederim. henüz yatak almadım. ama yarı ortapedik yatak almayı düşünüyorum. taşıması ve kullanması kolay olduğu için park yatak aldım. bende eşimde çalışıydrouz ve tayıni sık oluyor. büyüdüğü zaman güzel bir oda yapmayı düşünüyorum. zaten 3 yaşına kadar aynı odada yatmamız gerekiyor. 3 yaşından sonra odasını ayaryayacağım.

bir kac parca daha...

Eklentiler

• $IMG_2584.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_2586.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_2587.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_2588.webp
    43 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_2589.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 41
yavas yavas yukluyorum. sitede yeni oldugum icin...

Eklentiler

• $IMG_2593.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_2594.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_2599.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_2600.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_2601.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_2602.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_2606.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 53
evet canim bu oyuncak.diger oyuncaklarini, masal kitaplarini ve hatta 3-4 yasina kadar olan kiyafetlere kadar aldik. ilk cocuk ama sebep ilk oldugundan degil.biz tasiniyorum ve ben turkiyede cin mali oyuncaklar almak istemedigimden ve burada o oyuncaklar sadece 1 dolar oldugundan aldim :)

begenmene sevindim tatlim. insallah hepimiz cicislerimizle agzimizin tadiyla neseli gunler geciririz. o takimi biz 5 dolara internetten aldik. mama kaplarimizin tanesi 1 dolar ve coraplarda 3 dolar ile 5 dolar arasindaydi. (aslinda onlara corap degilde tayt diyorlar ^^ internette de oyle aratirsan cikar alisveris sitelerinde. en onemlisi cocuklarin genital bolgesi biraz genis birakilmis. kulotlu coraplarda o genislik yok.)

bir kac sey daha aldim onlarin fotograflarini cektikce ekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…