- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Çok güzel cicileriniz güzel günlerde giiyp gezinmek nasip etsin inş allah Şu beyaz tulum gibi nedir o yumuşacık hissi veriyo bakınca burdan çok güzelmiş nerden aldınız acaba fiyatı ne kadar
kızlar merhaba! bu resımdeki mavi şey sanırsam banyo yaparken bebeğin başına geçirmek için...su yuzune gelmesın dıye.sanırım arkadas yurt dısından temın etmıs. bız ıstanbulda nerden bulabılırız..ve faydalı bıseymıkı acaba gorundugu gıbı?????????????
Evet yurtdisinda yasiyorum. Gorumcem kizi icin hep onu kullaniyor. daha dogrusu bu ulkede her anne bebegi icin onu kullaniyor. buradaki fiyati 2 dolar. ama ucuzluk pazarinda 1 dolara kadar bulabilirsiniz. internetten bulabilirsin. online alisveris sitelerinde var.ben gormustum.
Simdi bebek icin bez kitaplar aldim. okuma aliskanligini edinmesi icin. hem oyuncak gibi cingiraklari var hemde kitapta hikayeler resimler var. Dun ukraynali bir arkadasim bana egitim masasi verdi. bebekler icin. 360 derece donebilen masa. bu da bebegin yerde yatarken bile elleriyle dokunabilecegi bir oyuncak diyebiliriz. bendeki resimleri bilgisayara aktaramadigimdan internetten bulup yukleyecegim. bu oyuncagin fiyati 15 dolar. bir de fotografta goreceginiz gibi oyun halisi var. oyle kullanisli ki... ben de event vardi 1 alana 1 bedava hemen aldim. Eki Görüntüle 443215 Eki Görüntüle 443217
Teşekkürler sangun cevabın için. internette araştıracağım.alayım madem yararlı:)
çin demisin yoksa sen? benımde meslegım dış ticaret. bi ayağım çin'de. ama hamılelık nedenıyle 6 aydır gidemiyorum...artık dogumdan sonra gıttıgımde bakayım böyle şeylere...orda değişik şeyler oluyor....Bizlerde ''Çin malı kötüdür'' diye bir düşünce var ama Çin malının iyiside var kötüsüde....Nyse,,değişik şeyler bulursaan yine paylaşımlarını bekleriz
Yok cinde degilim. Ama oraya yakinim ^^ Aldigim urunlerin icinde cin,kore,japon,tayvan,tayland gibi ulkelerden uretim. Demek cok sik gidiyorsun. bence de cocuguna oralardan al. Turkiyeye gelen cin mallari cok kotu. sen elinle secer alirsin benim gibi.ben kozmetik urunlerini (sampuan,losyon,pisik onleyisi,gunes kremi,pudra mendili gibi) korre yada japonya uretim aldim. bu arada arkadaslar tum dunya sallaniyor. bebeyagini ne kendinize ne de bebeginize sakin kullanmayin icinde bir madde varmis ve bu madde ileride cilt sorunlari ve kanser yapma riski tasiyormus. catlak onleyici kremler kullanin. sakin ucuz diye bebekyaglarina yonelmeyin.ben doktoruma bebeyagi kullaniyorum dedim cok kizdi.simdi biraktim ve gittim catlak onleyici krem aldim.illa yag kullanmak istiyorsaniz size onerim
-argan yagi,
-uzum cekirdegi yagi,
-tatli badem yagi,
-vitamin e
-ekstra virgin zeytin yagi
-mandarin yagi
-cocoa margarini(cocoa butter)
-jojoba yagi(tamamen orjinal ve cok az miktarda kullanilmali,kullanilmasa da olur)
karistirin ve uygulayin. Faydasini gorenler olmus. hem kirisikliklara da iyi geliyormus. anne karnindaki bebege zarari yokmus. ben bu karisimla beraber catlak onleyici kremde kullaniyorum.ayni zamanda gunde en az 2 litre su iciyorum.
gerçekten mı ???Allah allah yaaaa ne kullanıcaz biz artık anlamadım ...herseyde bırseyler var yaaa...offffff..bebe yağı kullanıodum bndeee(
Aaaa masumiyet uyku setimiz aynısı güle güle kullan canim
Uyku setinin icinde var canim yan korumalı 2yastik kılıfı çarşafı yorgan kılıfı hepsi var ben sadece yedek çarşaf alicam
Uyku setinin icinde var canim yan korumalı 2yastik kılıfı çarşafı yorgan kılıfı hepsi var ben sadece yedek çarşaf alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?