2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Çok güzel cicileriniz güzel günlerde giiyp gezinmek nasip etsin inş allah Şu beyaz tulum gibi nedir o yumuşacık hissi veriyo bakınca burdan çok güzelmiş nerden aldınız acaba fiyatı ne kadar

canım benım o dısarı felan cıkarmak ıcın tulum almanyadan geldı babaannem yolladı fıyatı bılmıyorum cannım

oooooooooooo ciciler topiği giderek kabarıyo
ben çok az bişey aldım
tatili bekliyorum temmuzda bütün ciciler kızımaaaaa :))
inşallah giydirmek nasip olurrr

ne güzel şeyler alınıyo ya ben de alıcam alıcam diyorum bi türlü gidemedim alışverişe bu hafta gidecektik güya eşimin abisi ev aldı temizliğe yardıma gittiler dün çok geç geldiler sinir oldum..kaç haftadır onların yüzünden bebeğime ciciler almaya gidemiyoruz..çünkü onlar yeni eve gidiyolar eşim gitmese bile çocukları bize bırakıyolar 4 tane çocuk hadi 3 büyükte diğeri daha 9 aylık sinir oluyorum hamile hamile girmedim stres kalmadı inanın...geçen senede eltim hamileydi ben bi su istedim mutfaktaydı kendisi bi su istemem okadar laf olduki inanın heryerde bunu söylemişti hamile hamile benden su istedi diye allaha havale ediyorum bunları başka ne deyim...ama utansın işte bak yine bana geldi çocuklarıma bak diye allah işte ...ama sinirlerim çok bozuk sinirimden dün kafayı yedim ya ...ama olsun bu tabi bebişime bişey alamıycam anlamına gelmiyor... sabır diyorum başka bişey demiyorum

Evet yurtdisinda yasiyorum. Gorumcem kizi icin hep onu kullaniyor. daha dogrusu bu ulkede her anne bebegi icin onu kullaniyor. buradaki fiyati 2 dolar. ama ucuzluk pazarinda 1 dolara kadar bulabilirsiniz. internetten bulabilirsin. online alisveris sitelerinde var.ben gormustum.

Simdi bebek icin bez kitaplar aldim. okuma aliskanligini edinmesi icin. hem oyuncak gibi cingiraklari var hemde kitapta hikayeler resimler var. Dun ukraynali bir arkadasim bana egitim masasi verdi. bebekler icin. 360 derece donebilen masa. bu da bebegin yerde yatarken bile elleriyle dokunabilecegi bir oyuncak diyebiliriz. bendeki resimleri bilgisayara aktaramadigimdan internetten bulup yukleyecegim. bu oyuncagin fiyati 15 dolar. bir de fotografta goreceginiz gibi oyun halisi var. oyle kullanisli ki... ben de event vardi 1 alana 1 bedava hemen aldim.

Teşekkürler sangun cevabın için. internette araştıracağım.alayım madem yararlı:)
çin demisin yoksa sen? benımde meslegım dış ticaret. bi ayağım çin'de. ama hamılelık nedenıyle 6 aydır gidemiyorum...artık dogumdan sonra gıttıgımde bakayım böyle şeylere...orda değişik şeyler oluyor....Bizlerde ''Çin malı kötüdür'' diye bir düşünce var ama Çin malının iyiside var kötüsüde....Nyse,,değişik şeyler bulursaan yine paylaşımlarını bekleriz

Yok cinde degilim. Ama oraya yakinim ^^ Aldigim urunlerin icinde cin,kore,japon,tayvan,tayland gibi ulkelerden uretim. Demek cok sik gidiyorsun. bence de cocuguna oralardan al. Turkiyeye gelen cin mallari cok kotu. sen elinle secer alirsin benim gibi.ben kozmetik urunlerini (sampuan,losyon,pisik onleyisi,gunes kremi,pudra mendili gibi) korre yada japonya uretim aldim. bu arada arkadaslar tum dunya sallaniyor. bebeyagini ne kendinize ne de bebeginize sakin kullanmayin icinde bir madde varmis ve bu madde ileride cilt sorunlari ve kanser yapma riski tasiyormus. catlak onleyici kremler kullanin. sakin ucuz diye bebekyaglarina yonelmeyin.ben doktoruma bebeyagi kullaniyorum dedim cok kizdi.simdi biraktim ve gittim catlak onleyici krem aldim.illa yag kullanmak istiyorsaniz size onerim
-argan yagi,
-uzum cekirdegi yagi,
-tatli badem yagi,
-vitamin e
-ekstra virgin zeytin yagi
-mandarin yagi
-cocoa margarini(cocoa butter)
-jojoba yagi(tamamen orjinal ve cok az miktarda kullanilmali,kullanilmasa da olur)

karistirin ve uygulayin. Faydasini gorenler olmus. hem kirisikliklara da iyi geliyormus. anne karnindaki bebege zarari yokmus. ben bu karisimla beraber catlak onleyici kremde kullaniyorum.ayni zamanda gunde en az 2 litre su iciyorum.

gerçekten mı ???Allah allah yaaaa ne kullanıcaz biz artık anlamadım ...herseyde bırseyler var yaaa...offffff..bebe yağı kullanıodum bndeee(

gerçekten mı ???Allah allah yaaaa ne kullanıcaz biz artık anlamadım ...herseyde bırseyler var yaaa...offffff..bebe yağı kullanıodum bndeee(

Evet ben yurtdisinda yasiyorum. burada hicbir anne adayi bebeyagi kullanmiyor. ben kullaniyordum bana kizdilar. meger icinde zararli olan bir madde varmis. bebegine bile kullanma dediler.
yukarida verdigim yaglari birlestirip kullanabilirsin ama bir tanesini eksik yazmisim.
-jojoba yagi yerine avakado yagi eklemeliyiz.
her yerde catlak onleyici kremler satiliyor. onu gonul rahatligiyla kullanabilirsin.hicbirsey bulamiyorsan extra virgin olive oil, her evde bulunur. yemeklik zeytin yagi gibi. onun bile faydasi varmis...

Aaaa masumiyet uyku setimiz aynısı güle güle kullan canim

Canım bu uyku seti değil sadece nevresim takımı ben uyku setini özdilekten almıştım. Bu da yedeğimiz olucak. İçinde yatak kenarları korumasıyla yorganı yok bunun seninkinde vardır herhalde

Uyku setinin icinde var canim yan korumalı 2yastik kılıfı çarşafı yorgan kılıfı hepsi var ben sadece yedek çarşaf alicam

Uyku setinin icinde var canim yan korumalı 2yastik kılıfı çarşafı yorgan kılıfı hepsi var ben sadece yedek çarşaf alicam

ALIM BUNUN YERİ BURASI DEĞL AMA ŞU AN MESAJ ATMA HAKKIM YOK HAZIR SENİ BURDA BULMUŞKEN SORMAK İSTİYORUM

Merhaba

Balım Ankara' da ikamet ediyodun öle hatırlıyorum forumdaki yazılarından bende ankaradayım .Ankarada Hangi hastaneye hangi doktoro gidiyosun doktorumu değiştirmek istiyorum.

Fatih üni. gdiyodum yalnız dktorum normal doğuma kendisi girmiyor yardımcı olursan sevinirim

Bende özdilekten aldım işte uyku setini yatak yan koruması baş koruması yorganı hepsi vardı içinde . İkincide böyle birşeye gerek yok diye Halası sadece nevresim takımını aldı funnababynin dün e-bebekteydik görünce beğendik aldık

Az once internetten aldiklarimiz elimize ulasti. dun gece 12 de verdigimiz siparisler bugun elimizdeydi.bu kadar hizli ^^

Bahsettigim bez kitap-oyuncak (fil)
Mama pisirme kitabi
ates olcer
mama kasigi
plastik sesli kitap 3lu set
egitimli oyuncak ev
Kelime ogrenme kitabi 2li set
sozlu muzikli kitap
yedek olarak aldigim losyon 1+1, sampuan

Eklentiler

• $IMG_2651.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_2652.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_2653.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_2654.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_2655.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_2656.webp
    29 KB · Görüntüleme: 85
  • $IMG_2657.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_2658.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_2659.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $IMG_2660.webp
    37 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_2661.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_2662.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 58
Beşiğimizi kurdu bile babamız pek heveslidir kendisi

Bunlarda film şeridi şeklinde fotoğraf çerçevelerimiz oğlumun siyah beyaz doğum fotolarını koymak için aldım

Bu da sallanan koltuğumuz çok istiyordum almayı...Bebeğimi emzirirken ve kucağımda uyuturken bunda oturacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…