Beşiğimizi kurdu bile babamız pek heveslidir kendisi
Eki Görüntüle 444144 Eki Görüntüle 444145 Eki Görüntüle 444146 Eki Görüntüle 444147
Bunlarda film şeridi şeklinde fotoğraf çerçevelerimiz oğlumun siyah beyaz doğum fotolarını koymak için aldım
Eki Görüntüle 444148
Bu da sallanan koltuğumuz çok istiyordum almayı...Bebeğimi emzirirken ve kucağımda uyuturken bunda oturacağım inşallah
Eki Görüntüle 444149 Eki Görüntüle 444150
Güle gülen kullansın oğlun beşiğini canım bizde aynısını aldık iki gün önce ama hala kutusunda benim eşim beceremez böyle işleri babamlar halledicek artıkHem daha odayı düzenlemem lazım bazı şeyler odadan gidecek yer açılacak çok iş var çokkkkkk
sağol canımiyi ki bir an önce aldık, bu beşiğe bu kadar talep olduğunu hiç tahmin etmezdim dün çok şaşırdım orda almaya gelenleri görünce
senin annenler yanında olduğu için en büyük avantajın tatlım, annen sana işlerinde yardımcı olur kolayca halldersiniz
iyi günlerde sağlıkla kullanın canım, çok hoş gözüküyor. sorması ayıp hangi siteden aldın ve ne kadara?
Tatlım hayırlı olsun banyo takımınız pembiş pembiş pek hoş pek havalı
Ben inanıyorum canım çok memnun kalacağız bu banyo takımlarından,baktığım sitelerde hep görüyorum bu tip banyo takımlarını ama gerçekten bizim tercih ettiğimiz bu sevi bebe takımının plastiği kaliteli görünüyor...file minderi daha önce de konuşmuştuk gayet güzel oturmuş içine şimdi birde senin pembişlere bakınca iyice emin oldum
Eki Görüntüle 444144 Eki Görüntüle 444145 Eki Görüntüle 444146 Eki Görüntüle 444147
Bunlarda film şeridi şeklinde fotoğraf çerçevelerimiz oğlumun siyah beyaz doğum fotolarını koymak için aldım
Eki Görüntüle 444148
Bu da sallanan koltuğumuz çok istiyordum almayı...Bebeğimi emzirirken ve kucağımda uyuturken bunda oturacağım inşallah
cnm hepsi çok güzel güle güle kullan...
bişi sorabilir miyim?sandalyeyi nerden ve ne kadara aldın?
Eki Görüntüle 444148
gülü güle kullanın aldıklarınızı :)
çerçeveleri nereden ve kaça aldığınızı sorabilir miyim?
arkadaşımın defnoşuma hediyesi.... şu tatlılığa bakarmısınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?