2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Güle gülen kullansın oğlun beşiğini canım bizde aynısını aldık iki gün önce ama hala kutusunda benim eşim beceremez böyle işleri babamlar halledicek artık Hem daha odayı düzenlemem lazım bazı şeyler odadan gidecek yer açılacak çok iş var çokkkkkk

sağol canım iyi ki bir an önce aldık, bu beşiğe bu kadar talep olduğunu hiç tahmin etmezdim dün çok şaşırdım orda almaya gelenleri görünce

senin annenler yanında olduğu için en büyük avantajın tatlım, annen sana işlerinde yardımcı olur kolayca halldersiniz

İnsanın ailesi en büyük servetiymiş

Tatlım hayırlı olsun banyo takımınız pembiş pembiş pek hoş pek havalı

Ben inanıyorum canım çok memnun kalacağız bu banyo takımlarından,baktığım sitelerde hep görüyorum bu tip banyo takımlarını ama gerçekten bizim tercih ettiğimiz bu sevi bebe takımının plastiği kaliteli görünüyor...file minderi daha önce de konuşmuştuk gayet güzel oturmuş içine şimdi birde senin pembişlere bakınca iyice emin oldum

iyi günlerde sağlıkla kullanın canım, çok hoş gözüküyor. sorması ayıp hangi siteden aldın ve ne kadara?

Banyo küveti kovası maşrapasını gittigidiyordan aldım 49.90 liraya kargo ücreti içindeydi.
Banyo filesini daha önce havuzlu handan almıştım o da 22 liraydı

Ateş ölçeri hepsi buradadan aldım 59 liraya Arzum Bebe markası

Evet canım gayet güzel oturdu filesi birebir ölçüleri uyuyor demek ki zaten filenin olduğu torbadaki resimde bu küvetten vardı Bende bayıldım pembesine parlak güzel görünüyor. İçinde kanserojen maddeler yokmuş falan öyle yazıyor Bizde onların yalancısıyız işte heves edip alıyoruz.
Allah içimize sindirsin sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

cnm hepsi çok güzel güle güle kullan...
bişi sorabilir miyim?sandalyeyi nerden ve ne kadara aldın?

gülü güle kullanın aldıklarınızı :)
çerçeveleri nereden ve kaça aldığınızı sorabilir miyim?

Defnoşum bıcı bıcı yapacak teyzeleri......

Eklentiler

• $DSC01276.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC01273.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC01275.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC01277.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC01278.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 51
amann amann bebişleriniz aldığınız cicileri güle güle sağlıkla giysin/kullansın inşallah hanımlar

ben de 2012 ekim annesi olacağım inşallah ama siz mi acelecisiniz ben mi ağırdan alıyorum bilmiyorum :s ben henüz -erken diye düşünüp- hiç bir şey almadım kuzucuğuma :26:
artık önümüzdeki günlerde başlayacağım ben de

sevdamcee canım güle güle kullansın güzel bebişin cicilerini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…