2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Cok cici seyler almissiniz. gule gule sagliklica kullanin insallah. Bizde kayinvalidemle alisverise ciktik gecen haftasonu. 2000 dolarlik alisveris yaptik. Biliyorum biraz abarttik ama bebegimin tum ihtiyaclari tamamlandi. geriye oda takimi, baby car, banyo kuveti kaldi. onun icinde kayinvalidem bebegimin kullanacagi banka hesabi acti oraya her ay para yatiracak oradan cekip eksikleri tamamlayacagiz. bebek bezlerimiz bile babaannesinin hediyesi. 2 paket (120 adet)yeni dogan, 3 paket bir boy buyugu ve 5 pakette 2 boy buyuk almis. ayrica cocuk odasi icin ozel oyun halisi getirtmis amerikadan :) bir tanedir benim kayinvalidem ^^
Suan evimizin iki odasi bebek esyalariyla doldu. tasinmadan dolayi acip yerlestiremiyorum. turkiyeye tasininca esyalarin tamamini acabilirmiyiz bilmiyorum. cunku doguma kadar annemlerin avinde kalacagiz. sonra ev alip kendi evimize gececegiz. Tek basima ev toplamak inanin cok zor ama yapmak zorundayim. aranizda benim gibi ev tasiyacak olan var mi?

masumiyet cok guzeller tatlim iyi gunlerde giysin ve kullansin bebisin...

bugun dr kesin kiz dedi bende biseyler bakdim yarin yada oburgun alicam yavas yavas bende ramazanda burda butun mazalar kapaliymis ramazandan sonra diger eksikleride artik...

Gule gule kullanin insallah. cok guzeller. Benim aldiklarimla ayni marka ^^ gogus pompasi almadim ama sartmi acaba? stretch marks kremlerden 8 adet aldim ayni zamanda ozel yag karisimi uyguluyorum. simdiden 2 krem bitti ^^ (kremler 13.haftadan itibaren baslatti doktorum ondan dolayi hemen bitti)
cok begendim esyalarim. insallah sagliklica huzurla mutlulukla kullanirsiniz.

Masumiyet küveti nerden aldın diye sormuştuk ama cevap yazmamışsın

Yazdim canim belki baska birine yanit vermisimdir ama yanitladim
49.90 tl ye kuvet kova masrapasi Sevi Bebenin gittigidiyordan ankaradan gelmisti barsbebe miydi neydi gonderen kargosu icinde

cicileriniz çok şeker bayılıyorum gördükçe bende en kısa zamanda oğluşumun cicilerini paylaşıcam rabbim heminize güzel günlerde giydirmeyide nasip etsin inş.

cnm meraba hayırlı olsun besiğiniz,cok beğendim bebeşin sağlıkla kullansın insallah
bikaç naçizane sorum var
ikea online alabiliyor muyuz bu besiği
bi de sallanıyor mu hıı bi de fiyatı nedir içinin döseği filan dahil mi?
thanks simdiden

tşk ederim canım...

şayet yaşadığın il de ıkea yoksa netten alabilirsin tabii ki..
sallanmıyor canım içinin yatağı yok, fiyatı 219 lira...

rica ederim

merhaba kızlar bızde kızımla ekim annesiyiz bende aldıklarımı paylaşayım sızınle...

Eklentiler

• $6678proddokuz1337257884.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $biberon.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $kılot.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $yasty.webp
    770 bayt · Görüntüleme: 52
  • $IMG-20120529-00043.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG-20120529-00046.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG-20120529-00048.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $nevresim.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $uyku seti.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
bir de bunlar pc im de olan resimler battaniyelerimiz dolu onlarınde resmini çekip koyacağımmm

Eklentiler

• $149384_3279290468810_1768948033_n.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $554470_3279290228804_140654428_n.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 64
Bugün sabahtan beri Eminönü havuzluhandaydim. Doğrusunu söylemek gerekirse cok pahalı aynı seyler civil, miniço,acarkidste cok daha ucuz...yalnızca bebek bornoz takımları,sezon sonu lohusa gecelikleri,biberon,emzikler normale göre daha uygundu. Birde kurkcuhan var orda bebek Tulumlari uygundu. Birde seker,seker ağacı,sepetler kurukahveci Mehmet efendi sırasında cok cok uygun...aklında eminonune gitmek olan arkadaslara ufak tuyolar:))

Son düzenleme:

hemen hemen herseyı bende ınternetten aldım daha uygun ve kalıtelı ürünler en iyisi netten almak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…