2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

kızlar ben foto çekmekten hiç anlamam ama uğraştım baya bi , bugün geldi kızımın cicileri ekleyelim istedik bizde

en alttaki oda dahil değil tabii , o resim önceden vardı silmeye çalışırken gelmiş

Eklentiler

• $120-242x300 bebiş odası.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
iyi günlerde mutluuu günlerde sağlıklaa kullansınlar inşallahh bebişlerimiz.....

bende akşama eklerim yeni cicilerimizi .... hala çok eksiğimiz var yavaş yavaş halledicez inşallah...

Son düzenleme:
FAKTORB Bende çok beğendim bebeğinin cicilerini..Hele o alt açma çok güzelmiş hiç bir yerde görmedim...

canım o alt açma öyle yumuşacıkki eğer bulursan kaçırma derim , bebepan-misspan markası , butikbebeden aldım ben , yine gelir takip etmek lazım

iyi günlerde mutluuu günlerde sağlıklaa kullansınlar inşallahh bebişlerimiz.....

bende akşama eklerim yeni cicilerimizi .... hala çok eksiğimiz var yavaş yavaş halledicez inşallah...

öyle canım eksik çok ama yavaş yavaş tamamlicaz inşallah , ben uzun vadeli şeyler almamayı tercih ediyorum , ilk 3 ay kullansın , sonra yine alırız , bu ay kendime boydan gecelik bide sabahlıklı pijama takımı almayı düşünüyorum , birde bu ateş ölçer aldım ama bi tane daha aliyim diyorum bakalım alından ölçerler nasılki ?

evet bizde çok uzun vadeli almıcaz ilk ayları alırız sonra bebişin kilosuna boyuna bosuna göre alırız , hediyelerde gelir biraz... bide mevsim yüzünden olmuyo şimdi hep yazlık dolu kışlık bişi bulamıyorum ki ....

bende bütün gece rüyamda gecelik işini hallatmeye çalıştım durdum bende temmuzda bakıcam kalan eksiklere... Allah yardımcımız olsun , sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah...

inşallahhiçç telaş yapma tatlım listen elinde olsun 1 günde alınır kıyafetleri mağazalarda herşeyi aynı anda buluyosun zaten internetten de aldık limangodan memnun kaldım.bizim herşeyi almamızın nedenide babamızın yıllık iznini değerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…