2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

merhaba limangonun sitesine iki gündür giremiyorum sizde böle bi sorun var mı acaba

kızlar yaa bizim bebekler kışa girerken olacak ya hani uyku tulumları var ya böyle inekli tavşanlı falan giydirilen tulum ama onu nereden bulacağız yaa

merhaba kızlar bugün defnemin odasını aldım meltem mobilyadan kıral bebek odasını.. gelirken de su güzel esofman takımını aldım:))

Eklentiler

• $DSC01302.webp
    18 KB · Görüntüleme: 52
kızlar yaa bizim bebekler kışa girerken olacak ya hani uyku tulumları var ya böyle inekli tavşanlı falan giydirilen tulum ama onu nereden bulacağız yaa

mothercare de bulabilirsin canım ama yaz bitiminde gelir suan biraz daha inceleri var ben almıştım bi tane..
kışın yiğenime bakmıştım kuzulu ayıcıklı baya kalınları da vardı...

Eklentiler

• $DSC01209.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 56
sağlıkla iyi günlerde kullansın minik erkeğin , daha bişey kalmadı sanırım eksiğiniz

Amin canım benim hepimizin bebeişleri cicilerini sağlıkla sıhhatle giysin inş.

Kalmadı canım bitti çok şükür...annelerimizde aldı onlarla epey cicicmiz oldu Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

her defasında başka bi eksiği kalmadı diyorum ama yine alışverişe çıkınca alıcak bişeyler buluyorum...neyse ki anakucağı, mama koltuğu, bebek arabası, puset,salıncak gibi eşyalarını anneanne ve babbanne halledecek...yoksa benimde kocişden yana seninkinden pek farkım olmazdı

canım hepside çok güzel Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

inş. canım sağolasın

kızlar bunlar da kızımın cicilerinin cok ufak bir kısmı :) henuz hepsini fotoğraflamadım... cektikce fotolarını eklicem söz :) küvetimizi falan hep aldık biberonlar ama dediğim gibi henuz fotolarını cekmedim

güzel günlerde sağlıkla giysin tatlı kızın cicilerini annesii hepsi çok güzel hele sarı elbisenin ayrı güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…