2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

cicilerinizi güle güle giyin anneciği sizin dış kıyafetlerde hazır görünüyor biz eylülü bekliyoruz kısmetse

tşk. ederim canım...birazı hazır ama minik pantolon gömlek falan alıcam bende onlar için eylülü bekliyorum...birde yazlıklar indirime girince almayı düşünüyorum 9-12 ay olanlardan malum seneye yaza giyecekler bu yıl indirime girince onlarıda alayım diyorum

merhaba kızlar bugün defnemin odasını aldım meltem mobilyadan kıral bebek odasını.. gelirken de su güzel esofman takımını aldım:))

sağlıkla iyi günlerde kullansın defnecik. mobilyayıda eklesene canım onu merak ettim bende meltemden bir tane beğenmiştim çok güzel mobilyalar var orda ama bana tuzlu geldi fiyatı baya

bu arada bunların hepsinden bana da aldırcan di mi yandım desene bende geçende netten bişeyler aldım onları eklim yavaş yavaş eksikleri tamamlıyalım

sağol canı benim beğenmene sevindim tatlım...kız trabzonlu olurda bordo mavi olmadan olurmu hiç sorma valla bizimkide aynı doğuştan fanatik olacak bebişlerimiz desene :))

bu arada bunların hepsinden bana da aldırcan di mi yandım desene bende geçende netten bişeyler aldım onları eklim yavaş yavaş eksikleri tamamlıyalım

Tabi tabi mutlaka alınacak bunları almadan olmaz çok lazım hepsii

Sizin cicileriniz de maşallah pek güzel pek tatlı iyi günlerde kullansın bebeğin tatlım...sağlıkla kullanın inş. bütün ciciclerinizi

asude bu cicileri beğendi

25 tlye aldım netten yenidoğan setı olarak aldım çok kullanışlı bence 2 emzık 2 bıberon ve bır oyuncagı var Eki Görüntüle 456154 anne göğsüne en yakın bıberonmuş o yuzden aldım 500 tlye aldım pierre cardin'in travel set hem ısıtıcı hem buharlı pişirici hemde bıberon sterılızatöru çok ıyı bır urun

Bunlarda diğer aldıklarımız makınedekılerın boyutları yuksek olduğu için mecbur nettekı hallerını yukledım :))

Son düzenleme:

Ben o denizci takımı ızmırde bı magazadan aldım cnm penyesıne bakarak nettede görmuştum ama guvenemedım ama aynıdır herhalde ya çok ii penyesının yerı :) netten saten mevlut takımlarınada bı bak ıstersen çok guzellerı var hem aynı fıyata yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…