2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canım satenler herkeste olduğu için denizci kıyafeti daha hoşuma gitti, değişik olsun istiyorum :) bu arada doğumlarımız çok yakın olacak canım oğluşlarımız hemen hemen aynı günde doğacaklar

kızlar siz nerdeyse tamamlamışsınız eksiklerinizi hepsi çok güzeller sağlıkla kullansın bebişleriniz

ayy evt cnm bende ona dıkkat ettım ınş sagsalım alırız kucaklarımıza guzel oğullarımızı normal mı sezeryanmı karar verdınmı sen benım doktorum bı sorun olmaz 1 ekım gıbı yapıcak sezeryan olucam ben :))

daha belli değil canım hiç konuşmadım doktorumla bu konuyu ama ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum eğer sezeryan olursamda 2 ekimde olmak isterim çünkü evlilik yıldönümümüz:)
Allah sağ salim kurtarsın canım bebeklerimizide bizide

amin cnm inş sekerı yaptırdınmı sen ben gecen cuma yaptırmıştım bugun 4 boyutlu sonucuyla bır gösterdım doktoruma sekerın yuksek dedı dahılıyeye yönlendırdı ama ben yarın bı kere daha yaptırcam seker yukleme testını oda yuksek çıkarsa öyle gıtmeyı dusunuyorum hiç şekerlı seyler yemedıgım tamtersı nefret ettıgım halde nıye çıktı acaba ya çok uzuldum ( :2:

cuma günü yaptırıcam şeker testini canım.aksine benim canım tatlı şeyler çekiyo yemeden duramıyorum yüksek çıkacağını düşünüyorum hamur işi ve ekmek yiyorsan oda çıkartırmış ben onları yemiyorum fazla ama tatlıya meyveye dayanamıyorum

bır arkadasım var oda baska bı hastanede labratuarda calışıo yuklemeden öncekı gece çok asırı meyve yemıştım o yuzden çıkmış olabılır dedı bakalım bugun artık 8 den berı hiçbişey yemıcem sabah 8.30 da tekrar yapıcak ınş normal çıkar bır şeker yuksek çıkması bıle aılecek hatta sulalecek yıktı bugun bızı ya dedıgın gıbı hamurişi ve ekmek çok sevıyorum tatlı sevmıyorum ya ıyıce hamurişi tuzlu ve ekmege yemege bırde meyveye sardım inşallah senınkı normal çıkar atlatırsın testler fırtınasını artık... ben tam bu son test kurtuluyorum artık dıye sevınıyordum bırgunde karmakarışık oldu hayatımız (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…