hepsi çooook güzel sağlıkla sıhhatle kullansın bebişin :)
Ben o denizci takımı ızmırde bı magazadan aldım cnm penyesıne bakarak nettede görmuştum ama guvenemedım ama aynıdır herhalde ya çok ii penyesının yerı :) netten saten mevlut takımlarınada bı bak ıstersen çok guzellerı var hem aynı fıyata yakın
hepsi çok güzel güle güle sağlıkla kullansın Baby&Me Islak Pamuk Mendili nerden kaça aldın ?
aminn inşallahhh ıslak mendilleri e bebek ten aldım 3 kutusuu indirimdeydii 80 liraydıı sanırsamm
canim puseti ve salincagi nereden ne kadara aldiniz
canım satenler herkeste olduğu için denizci kıyafeti daha hoşuma gitti, değişik olsun istiyorum :) bu arada doğumlarımız çok yakın olacak canım oğluşlarımız hemen hemen aynı günde doğacaklar
gecem cicileriniz çok güzelll allah kullanmayı nasip etsin canım
tatlim iyi gunlerde kullansin bebegin salincak cok kullanisli ana kucagida cok guzel genis gorunuyor..
ayy evt cnm bende ona dıkkat ettım ınş sagsalım alırız kucaklarımıza guzel oğullarımızı normal mı sezeryanmı karar verdınmı sen benım doktorum bı sorun olmaz 1 ekım gıbı yapıcak sezeryan olucam ben :))
Eki Görüntüle 457192 Eki Görüntüle 457193 Eki Görüntüle 457194 Eki Görüntüle 457195
Eki Görüntüle 457196 Eki Görüntüle 457197 Eki Görüntüle 457199 Eki Görüntüle 457201
Eki Görüntüle 457202 Eki Görüntüle 457203 Eki Görüntüle 457204 Eki Görüntüle 457205
Eki Görüntüle 457206 Eki Görüntüle 457207 Eki Görüntüle 457208 Eki Görüntüle 457209 Eki Görüntüle 457210
bunlarda bizim miniğin kıyafetleri, ihtiyaçları, araçları, gereçleri :)
daha belli değil canım hiç konuşmadım doktorumla bu konuyu ama ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorumeğer sezeryan olursamda 2 ekimde olmak isterim çünkü evlilik yıldönümümüz:)
Allah sağ salim kurtarsın canım bebeklerimizide bizide
amin cnm inş sekerı yaptırdınmı sen ben gecen cuma yaptırmıştım bugun 4 boyutlu sonucuyla bır gösterdım doktoruma sekerın yuksek dedı dahılıyeye yönlendırdı ama ben yarın bı kere daha yaptırcam seker yukleme testını oda yuksek çıkarsa öyle gıtmeyı dusunuyorum hiç şekerlı seyler yemedıgım tamtersı nefret ettıgım halde nıye çıktı acaba ya çok uzuldum( :2:
cuma günü yaptırıcam şeker testini canım.aksine benim canım tatlı şeyler çekiyo yemeden duramıyorum yüksek çıkacağını düşünüyorumhamur işi ve ekmek yiyorsan oda çıkartırmış ben onları yemiyorum fazla ama tatlıya meyveye dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?