Bahsettiğim ana kucağı bu, kızımda kullanıp eskitmiştim, aynısından oğluşa da aldım sonra. Emsallerine göre çok uygun fiyatı.
Kiraz BebeVİRÜS>>VİRÜSAna KucağıVİRÜS>>VİRÜSAna Kucağı - Salıncak
ayyy virüs falan demiş, ben fiyatı uygun diye bu sitedeki resmi ekledim, alırsanız diye, şimdi aynı ürünün başka resmini buldum onu ekliyorum.
Eki Görüntüle 458473
ayy evt cnm bende ona dıkkat ettım ınş sagsalım alırız kucaklarımıza guzel oğullarımızı normal mı sezeryanmı karar verdınmı sen benım doktorum bı sorun olmaz 1 ekım gıbı yapıcak sezeryan olucam ben :))
merhaba bende önce fisher price ın ürününü almayı düşündüm sonra bi arkadaşımda tiny love ın ürününün gördüm ondaki tam yatma özelliği cok hoşuma gitti bebek kısa kestirebiliyodu onda peki fisher price ın ürünleride tam yatıyo mu ?
valla tam yatanı da vardır herhalde ama bu modelde hatırladığım öyle ayar falan yok, bebeği içine koyunca onun ağırlığıyla yatıyor zaten, öyle dümdüz yatmasını da uygun bulmuyorum, hafif eğim oluyor bunda. Doğumdan itibaren 9 ay kullanılıyor. Ben de gündüz uykularını bunun üzerinde uyutuyordum, bir de o kadar hafif ki tüm ev gezmelerinde yanımıza alıyorduk, çocuğum yerini yadırgamasın diye. Kılıfı da çıkartılıp yıkanabiliyor, ek gıdaya geçildiğinde iyi oluyor, çünkü bebeğe verdiğin yemeklerin listesi ana kucağına leke olarak çıkıyor rengarenk. Kaç kere yıkadığımı hatırlayamıyorum bile.
Bir şey dikkatimi çekti, beklenen doğum tarihin 16 ekim görünürken neden 15 gün öncesinde yapacaksın canım sezaryenini? Benim de planlı sezaryendi ama miyadımdan 9 gün öncesinde olmuştum. Şimdikini de 6 gün öncesine kadar bekletmeyi düşünüyorum, inşallah doğmaya kalkmaz o tarihe kadar. Eylülde değil de ekimde doğuracam diye saçma bir inadım var da, şaka bir yana sağlıkla gelsin tabi.
Az önce de gitti gidiyordan bu beşiği aldım, istenirse sabitlenebiliyor da. Kırmızısı da var. Almayı düşünen olursa satıcı:esrabebegiyim ve 109tl. Kargo da satıcıya aitmiş. Ürün elime ulaşınca yorumlarımı da eklerim.
Eki Görüntüle 458472
Eki Görüntüle 459253 Eki Görüntüle 459254
Eki Görüntüle 459255
Eki Görüntüle 459256 Eki Görüntüle 459257
Eki Görüntüle 459258 Eki Görüntüle 459259
buda kızımın odasının son halı bırtek camlar sılınıp perde takılıcak..
masallah hepsi cok guzel, iyi gunlerde kullanin, yerim onun battaniyesini yumus yumus yatar minik erkekinodamızı halımız ve perdemiz renkledirecek sadece, mobilyamız beyaz ağırlıklı.Eki Görüntüle 459657 Eki Görüntüle 459661 Eki Görüntüle 459659 Eki Görüntüle 459660
masallah hepsi cok guzel, iyi gunlerde kullanin, yerim onun battaniyesini yumus yumus yatar minik erkekin
güle güle kullanın içinde sağlıkla neşeyle büyüsün inşallah ben bu beşiği çokkkkk beğeniyorumm ilk bebeğim için bu beşiği beğenmiştik ama olmadı melek oldubu bebeğimede almayı hiç istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?