2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Az önce de gitti gidiyordan bu beşiği aldım, istenirse sabitlenebiliyor da. Kırmızısı da var. Almayı düşünen olursa satıcı:esrabebegiyim ve 109tl. Kargo da satıcıya aitmiş. Ürün elime ulaşınca yorumlarımı da eklerim.

ayyy virüs falan demiş, ben fiyatı uygun diye bu sitedeki resmi ekledim, alırsanız diye, şimdi aynı ürünün başka resmini buldum onu ekliyorum.

Eki Görüntüle 458473

merhaba bende önce fisher price ın ürününü almayı düşündüm sonra bi arkadaşımda tiny love ın ürününün gördüm ondaki tam yatma özelliği cok hoşuma gitti bebek kısa kestirebiliyodu onda peki fisher price ın ürünleride tam yatıyo mu ?

Bir şey dikkatimi çekti, beklenen doğum tarihin 16 ekim görünürken neden 15 gün öncesinde yapacaksın canım sezaryenini? Benim de planlı sezaryendi ama miyadımdan 9 gün öncesinde olmuştum. Şimdikini de 6 gün öncesine kadar bekletmeyi düşünüyorum, inşallah doğmaya kalkmaz o tarihe kadar. Eylülde değil de ekimde doğuracam diye saçma bir inadım var da, şaka bir yana sağlıkla gelsin tabi.

valla tam yatanı da vardır herhalde ama bu modelde hatırladığım öyle ayar falan yok, bebeği içine koyunca onun ağırlığıyla yatıyor zaten, öyle dümdüz yatmasını da uygun bulmuyorum, hafif eğim oluyor bunda. Doğumdan itibaren 9 ay kullanılıyor. Ben de gündüz uykularını bunun üzerinde uyutuyordum, bir de o kadar hafif ki tüm ev gezmelerinde yanımıza alıyorduk, çocuğum yerini yadırgamasın diye. Kılıfı da çıkartılıp yıkanabiliyor, ek gıdaya geçildiğinde iyi oluyor, çünkü bebeğe verdiğin yemeklerin listesi ana kucağına leke olarak çıkıyor rengarenk. Kaç kere yıkadığımı hatırlayamıyorum bile.

teşekür ederim cevap için fiyatıda gerçekten uygunmuş :)

cnm benım sat la uyumlu değil ultrason haftam o yuzden ultrasona göre hareket edıyor doktorumda yumurtlama tarıhlerım tam bellı deıldı zaten hamıle kaldıgım dönemde bırde bugun tekrar seker yukleme yapturdım yıne yuksek çıktı yarın yıne gıdıyorum bu sefer 100 luk yapılcakmış sende yaptırınca yaz çok moralım bozuldu bugun benım kımsede yok sorabılecegım çok uzuluyorum yaa

cnm aynısı bendede varrr abim aldı saolsun biz idilbabyden 125 liraya almıştık güle güle kullanın

buda kızımın odasının son halı bırtek camlar sılınıp perde takılıcak..

Eklentiler

• $DSC00338.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC00339.webp
    30 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

alma o zaman.bende ındırımde gorunce aldım geldım..

buda kızımın yenı cıcısııı.
Çilek > Beşik Uyku Seti
besıgı yatagı ve uyku settı.

ben de bu beşiği çok sevmiştim..hala da seviyorum ve almayı düşünüyorum.. yatağı beşiği içindeki seti filan ne kadara aldınız öğrenebilir miyim.. bir de ne kadar zamana kadar kullanılıyormuş beşik.. ve son olarak da parçalanabiliyor mu.. ben annemlerin yanında dogum yapıcam orda alsak eve getirebilir miyiz arabayla filan öyle parçalanma sansı var mı.. çok sordum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…