2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

herseyı ıcınde 230 tl bırde yatagının aloe veraozellıgı var.bende kaynanamda kalıcam eve goturebılırsın parcalanıyor.bebege gore degısır ama yasına kadar kullanır.

canım çok hoş olmuş ellerine sağlık...sağlıklı güzel günlerde kullansın minik kızın

el emeğim göz nurum keçe anahtarlık bebek şekerimiz sonunda bitti kızlarcım Allah dağıtmayı nasip etsin inşallah.Bide evdeki teneke kutudan oğluşuma çikolata kutusu süsledim.Bu günüde böyle bitirdim.

ahh ahh bu cadıları kıskanmaya başladım kedersiz ellerine sağlık hayatım ne güzel örmüşsün öyle güle güle kullanın inşallah

maşallah ne kadar hamaratlısın ne kadar güzel şeyler yapmışsın eline emeğine sağlık

asıl senin ellerine sağlık annesi ne güzel örüp süslemişsin, ben dantel, tel kırma, iğne oyası bile bilerim ama örgüde tek haroşa biliyorum başka öremiyorum

asıl senin ellerine sağlık annesi ne güzel örüp süslemişsin, ben dantel, tel kırma, iğne oyası bile bilerim ama örgüde tek haroşa biliyorum başka öremiyorum

oooo sen tel kırmayı biliyorsan örgüyüde hayli hayli yaparsın canım

tüpbebek için para biriktirmeye çalışıyordum bu bataniyeden en az 6-7 tane yapıp sattım kk üyelerine

sattığım örgülerle tedavi paramın bir kısmını biriktirip başladım tedavime

harikasın canım emeğine sağlık ben söylemişimdir bir kadın asla ve asla çocuklarını aç bırakmaz onları kimseye muhtaç etmez diye sen anne olmak için başlamışsın hele bu daha güzel.temizliğe giderim,el işi satarım,pasta börek yaparım, yaprak sarar satarımda asla bebeğimi aç bırakmam

defnoşumun gece yatağı Allah kısmet ederse geceleri yanımda bu beşikte yatıracağım gündüzse odasında.. odası henüz gelmedi çünkü badana işlerimizi yetiştiremedik... bu hafta onları da halledip yavas yavas odasını yapacagız...

az kaldı kızlar heyecan cok fazla....

Eklentiler

• $DSC01305.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

slm ya bayıldım nazar boncuklarına tam benlik bunlar ben bayılıyorum nazar boncuğuna evimin her yerinde vardır nerden aldın bunları bende alıcam :)

canım geldimi beşiğin nasıl kullanışlı bişeymi bende istiyorum bundan aynı zamanda bebeği taşımak için kullanılıyormuş sanırım yorumlarını yazarsan sevinirim. iyi günlerde kullansın bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…