2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Kızlar sabahtan beri uğraşıyorum ancak yol göstericim sayesinde ancak yapabildim umarım beğendiniz bunlar daha yeni yeni almaya başladıklarımız bu daha başlangıç inşallah doğuma kadar bitiririz biz bu şekilde biraz zor bitiririz ama kısmet

Bebişim için şimdilik aldıklarım :) allah hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Eklentiler

• $DSC_0043.webp
    58 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC_0044.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSC_0045.webp
    49 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSC_0046.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 36
Hepsi birbirinden guzel saglikla kullansin insallah oglun canim

Taki yastigini nereden aldim merak ettim? Ve kaca tabi

Çok teşekkür ederim canım rabbim kucağımıza alacağımız günleri de gösterir inşallah Takı yastığını eminönünden havuzlu handan bir mağazadan aldım yanlış hatırlamıyorsam 15 tl di

kızlarımızın kucuk besıklerı aynı.bende 10 gun oldu sanırım alalı çilekten bu besıgı cok kullanıslı kucuk ve uygun..

Son düzenleme:
Hepside çok güzel...Güle güle kullansın bebişiniz inşallah....Bu arada bebeklerimizin doğum tarihleri aynı. Ben doğum yaklaştıkça iyice sabırsızlanıyorum. Bayaa zaman geçirdik...

tulumlar özellikle cok güzel güle giysin bebeğiniz :)

kızlar her ikinizede çok teşekkür ediyorum
tulum alacaksanız lcw yı onerırım harıkalardı cıdden hemde uygun bı cok yere gore

Kajjol bakalım dediğin gibi bayagı zaman geçirdik alıştık resmne hamile olmaya tekmelere falan rabbim hayırlısı ile tüm hamişlere kolay doğumlar nasip etsin

ama benım kızım 1.5 gndür eskıye nazaran çok az oynuyo sende de varmı boyle durum geçirdin mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…