2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Canim bende boyle birsey bakiyorum nerden kaca aldin????

Amin canım inşallah. Benimde bazen oluyor insan gerçekten evham yapıyor. Nasıl evham yapmayalım ki insan dört gözle bekliyor bütün planlarını ona göre yapıyor.Ruh halimize göre kimi zaman çok hareketli kimi zaman çok az oynuyorlar. Sen bebeğini iyice takip et devam ederse doktora bir görünürsün için rahat etsin diye. Belkide büyüdüğü için yeri azalıyor ondan az hareket ediyor. Kilosu nekadar bebişinin?Ben bu salı gitmiştim 27+3 te 1200 dü

Beşik çoktan geldi de ben buraya yazmayı unuttum, evet aynen göründüğü gibi. Yere yakın geldi biraz ama evde 3 yaşında bir ablamız da olacağından böylesi daha güvenli:)

Felisim hayırlı olsun cicileriniz ve odanız bu arada bebepan marka yelekleri aynı oğluşlarımızın

Yatağının kenarında korkulukları falan yok mu karyola şeklinde sanırım bu ne kadar fiyatı çok hoş duruyor iyi günlerde kullanın

karyola 329tl, korkuluk falan almadık çünkü karyolasını henüz kurdurtmayacağım. Evde kraft büyük boy park yatak, graco mini park yatak, bir de portatif beşik var zaten ilk 1,5 yıl bunları sırayla kullanıp, 2 yaşa doğru karyolaya geçireceğim. Biraz işgüzarlık oldu ama, ikea 2 yıl içinde ya bu modelin üretimini durdurursa diye korktuk, alıp kenara koyduk, nasılolsa demonte şekilde kutusunda yer kaplamıyor.

kızlar Merhaba Şu ürün hakkında yorumlarınız almak istiyorum sizce bebefox un uyku yatağı diye geçen bu ürünü alınması gerekn bi ürün müdür yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben bundan değil ama yan yatma yastıklarından aldım. Bence gerekl çnkü bebeğin kusma ihtimaline karşı yan yatması gerekiyor.. Ama bu ürünü ilk defa gördüm. Sanırım aynı mantıkla üretilmiş daha geniş birşey.

Arkadaşlar bu prima ilk hediyem den gelen tupperware bir kutu var ya ( Sözde mama kabı diye gönderdikleri ) Ben onu emzik kutusu yapacağım Acaba diyorum bir form daha doldursam yine gönderirler mi :S Yoksa garip olur mmu?? Çünkü yanımda en az 2 emzik olur. İkisini de koyarım diyorum...

ben sana bunun yerine aşağıdaki ürünü önersem, küçük bebeği olan bir arkadaşım çok ısrar etti bunu al diye ama zaten kızımdan kalan yan yatış yastığım mevcut olduğu için bir daha masraf yapmak istemedim. Kafayı yukarıda tutuyormuş bu yastığın formu, o yüzden de bebeğin kusmasını ve kusmuğunu yutmasını önlüyormuş bir de istersen sıcak su torbası koyarak gaz sancısını engelleyebileceğin bölümü var, ben olsam sıcak değil de ılık koyarım tabii, ne olur ne olmaz!

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 470549

Sevi Bebe Sevi Baby Çok Fonksiyonlu Sıcak Su Büyotlu Yatış Yastığı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

aslında ebebekte de var ama bu sitede daha ucuza buldum ben, öff kararsız kaldım alıp almamakta, sonuçta elimde başka türlüsü varken gidip bunu almak fuzuli gibi geliyor, zaten mikrodalga sterilizatörü de aldım, evdeki uzun sürüyor diye, öff yine başladık israfa, doğum yaklaşınca böyle oluyor herhalde.

Bir de henüz bebek odası perdesi almayan varsa koyu renk almanızı tavsiye edeyim, karanlık odada uyuması hem büyüme hormonunun salgılanmasını arttırıyor hem de uyku kalitesini sağlıyor.

bende çok kararsız kaldım alıp almamakta bu ürünüde görmüştüm yeni çıkmış sanırım yenidoğan bebeklerin başlarının altına yastık koyulmuyor ddeğil mi :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…