defnoşumun gece yatağı Allah kısmet ederse geceleri yanımda bu beşikte yatıracağım gündüzse odasında.. odası henüz gelmedi çünkü badana işlerimizi yetiştiremedik... bu hafta onları da halledip yavas yavas odasını yapacagız...
az kaldı kızlar heyecan cok fazla....
kızlar her ikinizede çok teşekkür ediyorum
tulum alacaksanız lcw yı onerırım harıkalardı cıdden hemde uygun bı cok yere gore
Kajjol bakalım dediğin gibi bayagı zaman geçirdik alıştık resmne hamile olmaya tekmelere falan rabbim hayırlısı ile tüm hamişlere kolay doğumlar nasip etsin
ama benım kızım 1.5 gndür eskıye nazaran çok az oynuyo sende de varmı boyle durum geçirdin mi hiç
Bitti sayılır teyzesi...İnşallah sağ salim kucağımıza da alırız en önemlisi de bu tabi...Beğendiğinize sevindim...
canım benim oda takımım özel yapım değil hazır...3 kapılı dolap olmasına rağmen derli toplu küçük bir takım...istanbuldaym ben e-bebek mağazası var çamlıca da oradan aldık...markası belis...fiyatı da 1900 bize uygun geldi çünkü ben buna benzeyen başka takımlar beğenmiştim onlar 3000 civarıydı... o yüzden gezerken denk geldi...hemen aldık daha 4 aylık hamileydim düşün...
Çok güzel bizde nakıyoruz ama dediğin gibi 3000 - 3500 den aşagı bişey yok bu ürün çok güzelmiş iyi günlerde kullansın bebişin
canım geldimi beşiğin nasıl kullanışlı bişeymi bende istiyorum bundan aynı zamanda bebeği taşımak için kullanılıyormuş sanırım yorumlarını yazarsan sevinirim. iyi günlerde kullansın bebişin
Canim bende boyle birsey bakiyorum nerden kaca aldin????
bunlar da İKEA odamız, çarşamba günü montaja geliyorlar
Eki Görüntüle 470239 Eki Görüntüle 470240 Eki Görüntüle 470241
Eki Görüntüle 470242 Eki Görüntüle 470243 Eki Görüntüle 470244
aklınızda bulunsun beyaz plastik bebek askısı arıyorum, bulan varsa fiyat ve yer yazabilir mi?
Yatağının kenarında korkulukları falan yok mu karyola şeklinde sanırım bu ne kadar fiyatı çok hoş duruyor iyi günlerde kullanın
Canim mobilyalarin hayirli olsun Ali bebek gule gule kullansin
Bana yatak buyuk geldi onda ne zaman yatiracaksin ki?
kızlar Merhaba Şu ürün hakkında yorumlarınız almak istiyorum sizce bebefox un uyku yatağı diye geçen bu ürünü alınması gerekn bi ürün müdür Eki Görüntüle 470473 yardımcı olursanız sevinirim
kızlar Merhaba Şu ürün hakkında yorumlarınız almak istiyorum sizce bebefox un uyku yatağı diye geçen bu ürünü alınması gerekn bi ürün müdür Eki Görüntüle 470473 yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 470549
Sevi Bebe Sevi Baby Çok Fonksiyonlu Sıcak Su Büyotlu Yatış Yastığı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
aslında ebebekte de var ama bu sitede daha ucuza buldum ben, öff kararsız kaldım alıp almamakta, sonuçta elimde başka türlüsü varken gidip bunu almak fuzuli gibi geliyor, zaten mikrodalga sterilizatörü de aldım, evdeki uzun sürüyor diye, öff yine başladık israfa, doğum yaklaşınca böyle oluyor herhalde.
Bir de henüz bebek odası perdesi almayan varsa koyu renk almanızı tavsiye edeyim, karanlık odada uyuması hem büyüme hormonunun salgılanmasını arttırıyor hem de uyku kalitesini sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?