2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Merhaba arkadaslar
Kizimin yatak ortusunu sizlerle paylasmak istedim.
Cift tarafli bir yatak ortusu...
Bir tarafi orme,bir tarafi da dantel.
Orme olan tarafi benim bebekligimden kalma,anneannem ormus. Annem'de saklamis ve simdi kizim icin bana bu yatak ortusunu yaptirdi benim canim annem.

Cok tesekkur ederim,daha guzelleri senin olsun insallah.
Annem degerlendirmis iste, benim bebeklik battaniyemi bu sekle getirmis hem de guzel bir ani olacak.

bizde bebefix ten bunları aldık.beşiğimiz henüz yapım aşamasında olduğundan direk siteden yükledim henüz gelmedi.bunlarda aldıklarımız :)

2 yaşından sonra yatıracam canım, biterse takım bozulur diye erkenden alıp kurdurtmadık.

yatak odasi takimlarin cok guzelmis canim gule gule kullansin Ali bebek arkadasimda da var böyle bir takim kizi yatmaya basladi artik, ikeada cocuk yatagi icin korkuluk gibi bbirsey var hemen kendin monteleyebiliyorsun yatmaya baslayinca oglusun ondan takabilirsin kenarina

bunlarda bizim miniğin kıyafetleri, ihtiyaçları, araçları, gereçleri :)

gecem cim merhaba Ocak-Şubat topiğindeydik Jane hn. ın hastasyıym bende belki hatırlarsın. Maaşallah düzmüşün fıstıkının cicilerini )))
Allah sağlıkla güzel günlerde giydirmek nasip etsin inşallah. Benim doğumda Ocak ta olacak hayırlısıyla benim daha cinsiyet belli olmadı ama sabırsızlıkla bekliyorum ben de güzel güzel ciciler almak içinn :))))))

valla gerek olacağını, daha doğrusu engel olacağını sanmıyorum aslında, oğlum da kızım gibi olacaksa, aynen daha 1,5 yaşındayken park yataktan firar eder. Yatağının içinde yastık, pike, oyuncak artık ne bulduysa yığıp üstüne basıp tırmanıp kendini dışarı atıyordu velet kızım, ay bi de bu onun erkek versiyonu olursa tavanda mı yürür artık bilemiyorum. Baktık başa çıkamıyoruz 2 yaşına doğruyken kızıma da ikea mammut odası aldık pembeli-kırmızılı, korkuluk falan da taktırmaya gerek yoktu zaten alçak karyola bunlar, yere yastık koyduk tedbiren. Çocuk istediği zaman yattı istediği zaman kalktı, tabii bizim odaya yaptığı gece ziyaretleri handikap olabiliyor

Canım ben 3 kutu oalmıştım...önemsemiyorlar...ilk carrefour da verdiler...sonra ebebekten alışveriş yaptık o zaman istedik verdiler...sonra ebebekte bi daha alışveriş yaptık yine verdiler..yani formu dikkate alan yok..yalnız kutuların içi aynı değil..ben de ikisinden tupperware kapaklı kase çıktı bir de hamburger kabı gibi bir şey...sanırım senin istediğin de ondan...ben de kapaklı kapları beğendim..

O kapaklı kaplar tam mama kabı işte.. Bana gelen enteresan birşey Bu arada formu doldur butonuna tıklıyorum ama form çıkmıyor beni başa atıyor. Katılım koşullarına falan. Br problem var ama anlamadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…