2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Canım ben hep alışveriş merkezlerinden aldım ya netten nasıl oluyor bilmiyorum ama muhtemelen 2.yi netten vermez...ama alışveriş merkezlerini kolaçan edebilirsin prima reyonlarının orada var genelde...

Mustelalarımı ve ameda lactaline süt pompamı da aldım. Kiralamaktı asıl kararım ama 2-3 ay sonunda kendini amorti edeceğini hesapladım, bir de açıkçası gittigidiyorda inanılmaz uygun fiyata buldum, peşin fiyatına 6 taksit ve 3 ay erteleme ile, ben de bozdum yeminimi. İnşallah sütüm gelsin yaa çok heves ettim, malt içeceklerim, göğüs pedlerim, emzirme önlüğüm bile hazır!!

Canim insaallah guzelce kullanacaksin hepsini
Benimde esim amerikadan aldi 45 dolara elektrikli gogus pompasini bende onu kullanabilmeyi umit ediyorum ayrica emzirme onlugunu bende aldim bir de bugun jokerden imnu malt kahvesini aldim senden ozendim gogus pedi emzirme sutyeni falan hepsini tamamladim insallah bol bol sutumuz gelir

Bu mustelanin urunleri nerenin mali acaba feliscim?

dermoeczanem.com'dan canım, mustelada %25 indirim var, toplu alınca kargo da ödemedim. Hem de taksit falan iyi oldu. Bugün unnadoda mustela vardı oradan bile ucuzdu benim aldıklarım.

maşallah hamsiyemin cicilerine sağlıklı günlerde giysin inş. annesi

bu arada mustelalar bugün geldi, hemen son tüketim tarihlerine baktım, 2014 ve 2015! süper!

sanırım sende dermoeczanemden almışsın bende oradan almıştım..konak şampuanı 2015 diğer şampuan ve bariyer krem ve pişik önleyici 2014 bencede süper :)) üstelik 8 taksit hemde fiyat artmadan

şimdiden güzel günlerde kullanın..çok beğendim takımınızı,bende aynen böyle birşey düşünüyordum...nerden ve ne kadara aldınız canım??

saol cnm inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah odayı modokodan 2700 liraya aldık

Merhaba Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.

Bebeğimizi kendi odamızda geceleri bulundurabilmek ve seyahtlerde yatağını yanımızda götürebilmemiz için sizce sepet mi ? yoksa Park yatak mı almalıyım yardımcı olursanız sevinirim hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…