2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

park yatak 4 yaşa kadar kullanılıyo , sepet 1 yaş , park yatak katlandığında küçücük bi çantaya sığıyo ve her istenen yerde kolayca kuruluyo .. ben kızıma park yatak alıcam çok sık şehir dışına çıkıcamız için yanımda götürürüm gittiğim yerlerde sıkıntı olmaz...

benim kızımında park beşiği var hiç kullanışlı değil ayrıca bebek büyüdüğü zaman 1 yaşından sonra yatak üstte deil alta iniyor ve bebek yere çok yakın yatıyor ve sağlamlık konusunda hiç sağlam olmuyorlar bende sizin gibi bu ikisinde kararsız kaldım ve arkadaşım sallanan beşikden aldı rahatlıkla 1 yaşına kadar kullandı zaten bebek odası varsa en fazla 1 sene yatacak yatakdan uzanıp bebeği sallamak çok büyük rahatlık park beşiklerde sallanma aparatı var fakat bebekde sağa sola kayıyor sallarken ve çabucak her yeri yamulmaya başlıyor tavziye etmem park olarakda kullanamazsınız çünkü bebekler aktif olduğundan bir yerde sabit kalmayı sevmiyorlar park beşikden çok pişman oldum direk otamatiğe bağladım sanırım

ben kirazlı ayakkabılara bayıldım nereden aldınız??? alabileceğim bir yerse kızıma hemen almak istiyorum :)) bu arada hepsi çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanmak kısmet olur inşallah

canım şimdi gördüm mesajını küçük bi yerde oturuyorum ama bir mağaza var bebettonun ürünlerini getiriyo bu da bebettodan .. beğenmene sevindim teşekkür ederimm

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama ben klasik beyaz lake bir beşik aldım satıcı park yatakların hemen yırtıldığını ve hiç düzgün sallanmadığını oyüzden kendi bebeğine bile kullanmadığını söyledi zaten eğer kardeşi varsa kesin oda girer ve yırtarlar dedi zaten satıcı gösterdi hiç sallanmıyor birde benim aldığım harika önünde asansör demiri var alçaltılıp bebek rahatça alıp yerine yatırılablecek tercih sizlerin en azından klasik beşikte 3-4 yaşına kadar yatabilir üstelik ben kızıma geçen yıl 2 bazalı genç odası aldım krem kahve yatağı varken yinede yatmaz diye sallamak için klasik beşik aldım birde 2 kapılı gardorap

ben kirazlı ayakkabılara bayıldım nereden aldınız??? alabileceğim bir yerse kızıma hemen almak istiyorum :)) bu arada hepsi çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanmak kısmet olur inşallah[/QUOTE]

Bebetto Online Satış

burda satılıyor :)

sanırım sende dermoeczanemden almışsın bende oradan almıştım..konak şampuanı 2015 diğer şampuan ve bariyer krem ve pişik önleyici 2014 bencede süper :)) üstelik 8 taksit hemde fiyat artmadan

bende o siteden aldım 24 saatte getirdiler bide cok hızlıllar memleket kokumla gelmişler :)

bunlarıda babamız amerıkadan sıparış verdı dun gelmış babamızın elınde suan bız anca eylulde görucez buyuk bı hata yapıp hep 0-3 ay almış az gıyebılcek

taytla ceket cok hoş nasıl amerikandan sipariş veriyor peki orda mı yaşıyor eşiniz ben carters ın ürünlerini çok beğeniyorum ve almak istiyorum orjinal sitesine baktım çok güzel şeyler var tabi Türkiyedeki mağzalarında o ürünlerin hepsi yok olsada baya pahallı

cnm esım afganıstanda suan natonun orayla anlasması varmış ucretsız kargoyla yolluyolarmış 3 hafta once fılen vermıştı daha yenı geldı urunler gayette ıyı dedı yerı fakat çok kuçuk almış ışte ya ona uzuldum

kıskanacağım ama artık bu cadıları şuna bak hepsi başka bir güzel hepsi başka bir süslü güle güle sağlıkla giysin bakalım cadın.abiyede aferin doğrusu

Bizim oglanin ilk cicileri anneannesinden hediye, baska da bisey alamadik henuz :)

Eklentiler

• $image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 56

tatlım cevrende carrefoursa varsa oraya da git forum doldur daha önce aldığını arastırmıyorlar bile ve formu doldurduğun anda kutu elinde :) ayrıca 5 tl vermene bile gerek yok ben bir carefourdan aldım simdi bursa ikea tarafına gidersem bir de orada doldurucam ordan da alıcam yine tercih senin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…