2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

bende formu doldurduktan sonra paketin içeriğine baktım pek de öle 5tl verilice gibi gelmedi bildiğimiz ürünlerin reklamı primadan başka her şey var içinde :)

bende formu doldurduktan sonra paketin içeriğine baktım pek de öle 5tl verilice gibi gelmedi bildiğimiz ürünlerin reklamı primadan başka her şey var içinde :)

bu konuda cok haklısın valla o kutuda tek işime yarayacak olan ( pişik yapmazsa o da ) 2 adet yeni doğan bebek bezi gerisi hikaye...

kızlar şu resim yükleme olayını biri bana anlatsın rica ederim

canım konuya cvp ver de.... gülen yüzün yanındaki (yukarda) eklentiler işareti var , oraya tıkla dosya ekle yazıyo bilgisayarından resimleri yükle , bitir de yükleniyo ..

inşallah anlatabilmişimdir:)

kızıma pembe kışlık tulum aldımmmm :)) mavisi tam anlaşılır gözüktüğü için onuda ekledim , bide emzirme yastığı ama benimki yeşil puantiyelisi...

emzirme sütyenini 10 tl ye aldım canım penye olduğu için içime sindi zaten

bu arada emzirme atletini daha önceden almıştım haklısın sıkı giyinmek gerekiyo

ay bayıldım tulumaaa kaç aylık aldın canım ve bi de nerden?

ayy canımm sorma sabah sabah gıcık oldum , netten aldım... sadece mavisimi var diye 2 gün mailleştik hemen sizin için diğer renklerini yüklüyoruz dediler ve yüklediler , bende pembe 6ay olanından aldım bu sabah aradılar sadece mavi varmış , e dedim siz dediniz diğer renlerde var diye .... üfff iyice arayın deponuzu dedim pazartesiye kadar beklerim dedim , bulamazlarsa iptal edicem .....

seninde kızın olcak dimi mavi istersen var ama öbür renklerden bulurlarsa sanada haber veririm....

evet cnm ben alıcaktım ama guvenemedım bu model ıçın soylenen kötu yorumlarda vardı kendını salıyormuş bıde çok ınceymış ıçın gözukuyormuş bende gıdıp magazadan baska bır modelı görerek aldım

canım özelden yazamıyorum die burdan yazdım :) mağaza da bu ürün yok muydu acaba? baya riskli durumları varmış ince olması iç göstermesi hele bu bedenle cok tehlikeli bi durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…