ayy canımm sorma sabah sabah gıcık oldum , netten aldım... sadece mavisimi var diye 2 gün mailleştik hemen sizin için diğer renklerini yüklüyoruz dediler ve yüklediler , bende pembe 6ay olanından aldım bu sabah aradılar sadece mavi varmış , e dedim siz dediniz diğer renlerde var diye .... üfff iyice arayın deponuzu dedim pazartesiye kadar beklerim dedim , bulamazlarsa iptal edicem .....
seninde kızın olcak dimi mavi istersen var ama öbür renklerden bulurlarsa sanada haber veririm....
Canim rica etsem link atar misin? Ben de bakmak istiyorum :)
çizgili mavi resimliye bayıldım nereden aldın tatlım onu bide yaw bu foto eklenen yer neresi nerede gülücük sembolü var bi göremedim körümgöz
tabi canım nedemek ...
Bebek ve Çocuk Giyim Online Alışveriş Mağazası | Cimcime Bebe
Canım çok teşekkür ederim... Sağol
çizgili mavi resimliye bayıldım nereden aldın tatlım onu bide yaw bu foto eklenen yer neresi nerede gülücük sembolü var bi göremedim körümgöz
:) önemli değil canım işine yararsa bak yeni sezon kışlık ürünler kısmındada benim aldığımın farklılarını yüklemişler onlarada bakabilirsin...
Babamızın oğlumuza aldığı oyuncak ve cicileri
Eki Görüntüle 471165 Eki Görüntüle 471166 Eki Görüntüle 471167 Eki Görüntüle 471168 Eki Görüntüle 471169 Eki Görüntüle 471170 Eki Görüntüle 471171 Eki Görüntüle 471171 Eki Görüntüle 471172
bunlarda bizim cicilerimiz
sepetine bayıldım tatlım tek kelimeyle nerden aldın ve ne kadardı ?
rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip eylesin
teşekkür ederim..havuzlu handa üst katta pelin bebe şeker var ordan aldım..35 tl idi..orda hemen hazırlayıp veriyorlar..birçok ürün var tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?