2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Canim rica etsem link atar misin? Ben de bakmak istiyorum :)

çizgili mavi resimliye bayıldım nereden aldın tatlım onu bide yaw bu foto eklenen yer neresi nerede gülücük sembolü var bi göremedim körümgöz

canım mavi cizgili lcw var ... bide ayrıyeten satılan battaniyesi var aynı takımın... ben kızıma aldımm:)

bu arada konuya cvp ver dedikten sonra yazı yazdığımız yerin hemen üstüne göz gezdir , bitane ataç resmi var , yanında sarı gülen yüz onun yanında siyah renk A harfi .... ataç resmi olanı tıkla dosya ekle .. yüklensin bitir de ... bikaç deneme yap halledersin inş.

çizgili mavi resimliye bayıldım nereden aldın tatlım onu bide yaw bu foto eklenen yer neresi nerede gülücük sembolü var bi göremedim körümgöz

lcw dan aldım canım ikisini de foto eklemek içinde cevap verirken şuan açık olan sayfanın aşağıssında eklenti ekle yazıyo ben ordan ekliyorum resimleri.

:) önemli değil canım işine yararsa bak yeni sezon kışlık ürünler kısmındada benim aldığımın farklılarını yüklemişler onlarada bakabilirsin...

Çok teşekkür ederim arkadaşım... Kaydetti sayfayı. Şmdilik kredi kartının limitini doldurduğumuz için biraz bekleyecek ama birkaç şey var oğluma 3-6 ay aralığında almak istediğim... Çok güzel herşey...

masumiyetserranur
kizlar cicileriniz birbirinden guzeller, Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah.

Maşallah canım oğlunun cicilerine hepsi çok güzeller sağlıkla giysin inş. minik erkeğin

önceki sayfalarda eklediğim cicilerimden hasır kutuları nereden aldığımı sormuştu bir üye mesaj kutumu boşalttım nickini de hatırlamıyorum...aynısını koçtaşta gördüm bugün Ürün Listesi - Sepetler ve Kutular - Ürün Listesi - şayet hala almak istiyorsa bakabilir...sanırım bizim topikten değildi, geç oldu epeyce kusura bakmasın artık :26:

bunlarda bizim cicilerimiz

Eklentiler

• $IMG_0171.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0173.webp
    30 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_0174.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0176.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0178.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_0179.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0180.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_0181.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_0182.webp
    28 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0184.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_0185.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_0186.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0189.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0190.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0191.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0192.webp
    34 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0193.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_0194.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_0196.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 42
bunlarda benim cicilerim

Eklentiler

• $0015544_350.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $images.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $urun_2_2551.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 64
teşekkür ederim..havuzlu handa üst katta pelin bebe şeker var ordan aldım..35 tl idi..orda hemen hazırlayıp veriyorlar..birçok ürün var tavsiye ederim.

ist.da sanırım ben bursadayım ama fiyatını falan uyguna almışsın. hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun tatlım... aldığın pijama takımları da güzel bu arada. hepsini hayırlı günelrde kullanmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…