2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

Canım bı sey sorucam sımdıden sezaryen mı normal mı nereden bılıyorsun dr mu soyledı?

canım ilk doğumum sezeryan olduğu için miladında doğum yapacağım tarih 19 eylülden itibaren başlıyor asıl beklenen doğumum 3 ekim

$Fotoğraf917.webp $Fotoğraf918.webp
işte kızlar biz geldik 18+6 dan bu resimler:nazar::nazar::nazar:

Nasıllll büyümüşmüyüz sizce?...:nazar:

Eklentiler

• $fotograf.webp
    $fotograf.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 61
asla 82 görünmüosun yaaa maşallah nazzar
hiç bozma moralini
doğumdan sonra vericez inşallah
bebişlerimiz sağlıklı olsun da:nazar:

boyumdan kurtarıyorum canım, yoksa yuvarlanırdım heralde ay inşallah veririz ayaklarım 37 den 40 numaraya çıktı düşün şişten ellerim yüzüm.Belim hele nasıl kalınlaştı bide alışık olmayınca garip geliyor.Bu kontrolde böbreklerime baktırıcam hamilelikte ödem şişlik bi hastalığa neden oluyormuş ,artık bebeişler için can feda ne yapalım sağlıklı olsunlarda ben 100 kilo olmayada razıyım kilo verilir herşekilde:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

boyumdan kurtarıyorum canım, yoksa yuvarlanırdım heralde ay inşallah veririz ayaklarım 37 den 40 numaraya çıktı düşün şişten ellerim yüzüm.Belim hele nasıl kalınlaştı bide alışık olmayınca garip geliyor.Bu kontrolde böbreklerime baktırıcam hamilelikte ödem şişlik bi hastalığa neden oluyormuş ,artık bebeişler için can feda ne yapalım sağlıklı olsunlarda ben 100 kilo olmayada razıyım kilo verilir herşekilde:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bazı hamilelerde ödem çok oluyo haklısın
benm de yüzüklerim daralmaya başladı
bol su içmek lazım
bi de tuzdan şekerden uzak durmak
dediğin gbi bi baktır bence..
dr una ödem meselesni sor bence

$DSC_0006.webp

kızlar bu da benim en en güncel göbüşüm :) 10 dk oldu cekeli paylasam dedim sizinle. biraz büyümüş mü ne :D:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tek tek bütün göbişlere baktım :)))

maşallah hepinizinki çok tatlı ama benim göbişim sizinkileri sollar söyliyim :)))

Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eylesin.

Back
X