- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
bizde ogunleri oturtmaya calisiyoruz henuz. gun icinde uyguladgim planimiz fakat oglumun iki kasik bazen hic yemedigi ek gida duzenimiz soyle. sabah kahvalti (buskuvi, peynir, pekmez, ceviz, tereyag, yumrtya hfya baslicaz) oglen corba yada sebze puresi, ikindi yogurt, aksam meyve suyu yada puresi.
irmikli elmali bal kabagi corbasi: bi parca balkabagini bir corba kasigi irmigi tencereye koy. su ekle uzerini bir parmak gececk kadar. pismeye yakin kbugunu soydugun ve kup kup dogradigin tatli elmayi ekle. elmalr yumusayncaya kadar pisir. blendrdan gecir ve bir tatli kasigu zeytin yagi ekle.
balkabakli brokoli corbasi: tereyagini tencerde erit. bir corba kasigi unu tereyaginda biraz kavur. bir bardak su koy. brokoliyi ve balkabagini ekle. pisince blendrdan gecir ve bir tatli kasigi zeytin yagi ekle.
benim oglum kabiz oldugundan balkabagini ve zeytinyagini menulerimzden eksik etmiyorum.
çok güzel tariflerbende oğluma balkabağı ve irmikle püre yapayım diyordum iyi oldu canım
ben daha tereyağ vermedim henüz aslında başlamak lazım kahvaltılarında falan. çorbalarına zeytinyağ katıyorum henüz
çok güzel tariflerbende oğluma balkabağı ve irmikle püre yapayım diyordum iyi oldu canım
ben daha tereyağ vermedim henüz aslında başlamak lazım kahvaltılarında falan. çorbalarına zeytinyağ katıyorum henüz
kizlar ev yogurdu olmayan durumlarda neyle yogurt mayaliyorsunuz?
bugün oğlişkoma et suyuna pirinçli ıspanak çorbası yaptım, bakalım yicek mi
Lezzetli ve saglıklı paylaşımlar dılıyorum:) ben sadece ıkı kez elma suyu vermeyi denedim. Ekşi demeden yedi kuzumm .:) Hoş zaten ılkınde toplasan ıkı cay kasıgı belki yedi ıkıncısınde de dört cay kasıgı yedi.dahada vermedim.
benim oglan 9 aylık oldu köfte vermek istiyorum baslasam mı? bebeginize siz nasıl yapıyorsunuz köfteyi?
bugün dorişkonun çorbası :
tavuk suyu içerisine küçük bir parça haşlanmış tavuk göğsü + 1 patates + 1 havuç + 3 küçük dilim balkabağı + tel şehriye + azıcık tereyağ
mis gibi kokuyodu benim bile canım istedi
balkabağı bulamıyorummmm ben ya.
paşana da afiyet olsun
bende sürekli değişik şeyler vetmeye çalışıyorum. mısır unlu kayısılı muhallebeyi deneyeceğim. (Acaba hangi un daha vitamin li mısır unu, pirinç unu, normal un ?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?