2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar merhaba
6 ay aşılarını yaptırdıktan sonra bugun 4. gün ve bbebeğimin ateşini 38 in altına çok zor indiriyorum hatta inmiyor bile diyebilirim
kaç doktora götürdüm kaka idrar kan testleri noırmal çıktı kulaklarda bişey yok dediler ama bu kadar ateş olması normal mi?
39,1 39,2 leri görüyorum 4 aatte bir ateş düşürücü veriyorum oda 38 in altına düşürmüyor yükselince hemen duş aldırıyorum bekleyecegiz dediler.
sizlerde böyle uzun süre ateş olan oldumu ya?

canım benım normal ecenınde oyle olmustu.ates dusurucu fıtıl verdım ama o bıle dusurmedı yıkadım saatlerce elıne basına ıslak bez koydum sabaha karsı dustu ertesı gun yıne yanıydı 5 gun gıttı bıttı

çok geçmiş olsun canım. bizde çarşamba günü olucaz 6. ay aşısını.

aynen ya suşa soka soka üşütecek diye korkuyorum inş çabuk gecer bende fitil kullanıyorum biraz düşüyor snra tekrar çıkıyor kaç gündür uyku yok bir anda 39 a fırlıyor allah yardım etsin hepimize. ilk defa bu aşı bizi böyle yaptı diğerleri hiç yapmamıştı

geçmiş olsun canım doruk'un da 2 gün sürmüştü ateşi. 6. ay aşıları zorluyo bebişleri

avuçlarının içi yanıyodu kuzumun ya kıyamam yavrularımız hasta olmasın

bu 6 ay asısı butun mınıklerde ates yaptı.ecenınde ılk defa o asıda atesı cıktı.
ecenın dıslerıı ucu gorunuyor ama aylardır tam cıkmadı bırde ates yapıyor kasınıyor.heres ustekılerınde yerı bellı dıyor hepsı bırden mı cıkıcak acaba ya neler oluyor ben anlayamadım gıttı.ayın 8 de 8 ayıda doluyor kızımın...ucu gorunen dıs neden cıkmaz bır fıkrınız var mı?:18:

aynen canım ya 2 gecedır hıc uyku yok ece sabah 7 de yattı basım catlıyor suan.allahtan 2 kısıyız

bizim alttan 2 si uzadı bayagı şimdi üstten birinin ucu gözüktü diğeride li kulagında
aslında 1 ay içinde uzuyorlar ama herhalde ececiğinki biraz zorluyor o yüzden

ben de sizleri ozledim kizlar, orda bilgisayarim olmadigindan giremiyordum ama burda da geldim zamansizliktan giremiyorum..evet minik kusa yaradi cok, bayiliyo ananesiyle dedesine, onlarlayken keyfi cok yerindeydi, eve gelince mahsunlasti ve huysuzlasti biraz, onlari ariyor..
minnos geceleri daha sik uyanmaya basladi, kedimiz de biz yokken ozlemis iyice dustu bana, geceleri durmadan yatak odasinin kapisini trimalayaip miyavliyor ben de gelim diye, uykusuzluktan tirlatmak uzereyim.

benimki de geri geri gidiyor su an, ben de bebekken emeklemeden yurumusum, geri geri giderken yurumeye gecmisim, yurume isi genetik oluyormus bakalim nasil olacak

gec degil canim, gelisime gore oturmak emeklemekten sonra geliyor

ahh ne guzel o gunler gelse, ana kucagina koyulmuyor artik, oyalama sikintisi cekiyorum

insallah almistir minik tavsan

evt artik buyuduler, acikiyorlar ve daha sik uyaniyorlar, ama simdi zaten ek gidaya basladik, gunduz bi ogun az emiyorlar, o yuzden ben gece birsey vermek istemiyorum, aldigi sut azalmasin, kalkip emziriyorum

daha once olmadi hic, 6. ay asisini da yaptirmadik henuz, cok gecmis olsun,

Cok geçmiş olsun canim ALLAH şifa versin...benim oğluma tam kaçakçı 5dk bile yalnız kalmiyor oyalanmiyor hic
canim geçmiş olsun eşine ececik içinde üzülme benim bir ark var oğlu bayağı minik alt sınırında cok altında tahliller temiz çıktı en sonda bakıldı Baba cok minyon küçükken bile yaşamaz denmis o derece Simdi bile koca adam 60 kilo genetik yani onunki sizinkiler oyle olabilirmi acaba...sağlığı yerinde olsun kilo dert degil üzülme hic..ALLAH şifa versin canim

Bana da oyle dendi açıyor diye bende muhallebiye başladım bir heves ama değişen Bisey olmadı cok ilk uykusu 2.5 üç saat sonrasında her saat başı uyanır memeyi de bıraktı 3saatte bir mama yapıyorum bende kollarım koptu saglamaktan beşiği tulbent bağladım çekip çekip salliyorum cok zor durumlar insallah duzelir bakalım..

Cok gecmis olsun cnm bizde bugun asilarimizi olduk henuz ates yok diye seviniyorum. 4 gun sonra ates yaparmi ki acaba dis cikariyor olabilir mi oda ates yaparmis ya.

Bugun kilomuzuda tekrar olctu ebemiz kilo 8600 boy 68.5 olmus masallah. 14 gunde 300 gr almis iyi dedi ebemiz

bu arada bişi sorucam kefir cok faydalı ya bebişlerinize wermeyı dusunomusunz ne zaman werılır :82:
Kizlar kefir cok faydali bir icecek.ben hamileyken bol bol.icmistim. Ama kkizima daha hic vermedim internette verilebilecegini duymustum yinede doktora sormak.lazim yada bi gida uzmanina.

Canim cok sik.uyaniyormus acaba doymuyormu sutun azalmis olabilir mi benimkinin emmesi.iyi.olmadigindan ben gece yatmadan once anne sutu il
faktorB canim ismini.unuttum. Canim ben.iki aydir kontrole sadece saglik.ocagina goturuyorum. Cok sukur bi saglik.sorunu yok gittigimizde genel muayene ve kilo.boy olcumu yapiyor bu yuzden bosa para vermeyelim dedik.yeni doktordan hic haberim yok ama istersen sorabilirim iyi doktor olup.olmadigini calisan hemsire Arkadaslarim var. Muayene ucreti hersey dahil 25. Kan idrar vs gibi testlere ek ucrret odemiyorsun.
kasik mamasi veriyorum. 12 den 7 ye kadar uyuyor. Sonra eger guzel.emerse 8 den 11 e kadar bir daha uyuyor

canım bizim 4 gundur devam ediyor yapıldıgında gunun gecesi başladı salı günü halada ateş var inş sizde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…