2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canim ogulkarimzin huylari nne kadrda benziyor. benim oglmda sirtustu yarkn hep solundn donuyo yuzustune. bende solak olcak bu kesin diyorum :) artik nadirde olsa sagindanda donebiliyo ama cogunlukla sol. bi sikinti yok endiselenme cnm. birde oglum yuvarlaniyo bayadir soldan solda :))
biz gezdik geldik oglumla. yagmur basladi kosturarak eve geldik. ist de cok basik ve sicak bi hava var bugun.

kızımla bebek gormeden gedık cok ılgısını cektı ecenın gıdıp elıı tutu sesler cıkardı sankı onu oyalımyormus gıbı.
fazla duramadık ama agadı ece cıktık bızde..

hılalcım kusura bakma gunler once sordugun soruya anca cvp verebılıyorumm
kızım cok mızmız bgunlerde ek besınle basımız dertte uykular zaten boluk porcukk
hıc bır seye vaktım olmuyo olee yapısık ıkızler gbı evın ıcınde takılıyoruz
gecen hafta ıyıydı bu hafta hooop yıne huy degıstııı
canım bızım uykularmzın da hala ole cok duzenlı oldgu solenemez..
aksam kacta yatarsa yatsın her sabah ıstısnasız 6.30 da kalkmak dısında hıc bı rutınımz yok
gun ıcınde bazen salıncagında bazen besıgınde eger ısım yoksa ayagımda uyuyo(kı bunu uyku suresını uzattgı ıcın en cok yapıyorum)
eskıye gore duzelmeler var tabıkı ama hala ole uykusu varken bıle kolay kolay uykuya dalabılen bı bebek dııl
uyku suresı yorgunluguna gore 1 sa ıle 40dk arasında degısıyo eger dısarı cıkarmıssam dha kalıtelı oluyo uykusu
evın ıcınde ne kadar oyalamaya calıssamda yorulup enerjsını atamadgı ıcın yorgun olmuyo dolayısyla 30dk lık uykularla yetınıyo
ben de elımden geldıgnce dısarıya cıkaryorum gunde ıkı kez..gece uykusuna genelde 9 gbı dalıyo bazen 11 ı bulabılıyo tabı
ayagımda sallayıp besıgıne koyuyorum yatmadan once devam sutu yda kasık maması yemedgınden
sık sık acıktgı ıcın 2 sa 1 emmeye uyanıyo eger bı rahatszlıgı yoksa emıyo yatıyo bazen nedenszce uyumak ıstemedgı oluyo tabı
gece 3 5 demeden alıyorum ole olunca ayagıma
ıste bole canımm... uyku konusunda bız dıger anneler gbı sanslı dıılız malesef...
canları saolsun napalımm bakarsın bızım de ılerde baska ayrıcalıklarmz olur

hosgeldın canım senı ben hep soruyorum ama bole dsundgune gore sen her yorumu gormuyosun bence
ben hem bebısım hem de aslında kendım ıcın sızlerleryım bana ıyı gelıyo burasıı

hg canımm ıyı haberlerını aldgıma sevındımm yerınde durmayan mınık kızını kokla benım yerımee
ek besınlerde hepımız aynı durumdayız dha bı duzen dıkıs tutturan yokk
kızımın resımlerını albume eklıyorum bakmak ıstersenız
amannın basortunu sevsınler mınıkkusun cok tatlı yıne herzmankı gbı masaallah subhanallah...
canım benım kalplerımz bırmıs demek kııste burayı bu yuzden sevıyorum paylasımların samımıyetınden...
bnde mahcup oldum o gun zaten sana karsı nysekı okumussun cnm
...
senı de uykusuz anneler kulubune eklıyorum canım o haldeee
hg cnm ben hergun ugruyorum ama bu hfta kızım musade etmedı saolsun
hadı hayırlı olsun dıslerınz gelms ohh darısı bıse olsun goz mua.bnde dsunuyorum cnm huysuzlanmadı dmı oglusun muaynede yor oluyo mu yanı???bu huysuzluk bu uykusuzlukla bde kızımın dıs cıkardgı donemı dsunudukce basıma agrılar grıyooo
7 den gun alıyoruz ama hala gelen gıden yok bızdee:26::26:
Eki Görüntüle 713967 ekleyebildim mi bilmiyorum ama buda bizim düğünlüğümüz
hayırlı olsun canm cok tatlıymıs mınnacık takımınızı sevsınler sızınn
walla sersem gbı bıtıryorum ben bgunu dun gece kızım hıc uyutmadı yapılcak bı suru ıs var aynen yapasım yok olsa bıle kızım musade etmıyo ben de en azından onun keyfı cıksın dye kendımı zorlaya zorlaya markete cıkardım kızımı yagmura yakalandık donerken kosark geldık gelınce uyudu nysekı anca o sekılde bakabıldım buraya
su havalrda bı duzelmedı gttı yaaa
sessıy sedasız komsusuz tam bunalım oluyo ınsannn

çok saol canım biz diş faslına 4 aylıkken başladık bakalım gidiyoruz öyle gazdı dişti taştı rabbim büyük dertler vermesin sizin dişinizde en hafif en ağrısız şekilde çıkar inş .sadece damla kısmında sorun çıktı damlattırmak istemiyo tabi muayene kısmı çok basit çocugu sabit biyerlere oturtmuyosun kucanda bakıyo bana hep şaşı bakıyo gibi geliyodu :) benim gözlerimde bozuk olunca hadi gösterelimdedik yüzü şekillendikce geçermiş bide resimler gösterdi resimlerde ışık gözlerin aynı yerine yansımışsa normal sorun yok yani resim çekiyoruz mesela gözde ışık ıkı gözünde gözbebeğinde parlıyosa sorun yok bir gözün gözbebeğinde diğerinin kenarında ise sorun böyle resimler gösterdi şaşışıl içinse 1 yaşından sonra götür normal kontl içinse götürebilirsin canım amma uzattım ha :))

yerler bu kiyafetleri. cok sık gulegule giysin kuzu.

oy masallah size ustlere gectiniz demek siz. heycanla bekliyorum bardagin disine vurunca cikaracagi sesi :)))

tşk ederiz canımm en kısa zamanda çıkar inş agrısız sızısız :) büyüdükce güldükce konuşmaya çalışmaları kendi yeme çabaları gittikce sevimli oluyolar sıkıp içime koyasım geliyo :)))

kimse yok mu benim kızım dışarsını çok seviyor ya içeri girmek istemiyor hiç başörtümükafama takınca anlıyor dışarı çıkacağımızı nasıl seviniyor uyanıkbabasının arkasından da çok ağlıyor tam bir babacı zaten cadı

kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun ( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu ((

ınsaallah canım ya kımı bebıslerın cok rahat gecebılıomus dıs cıkarma surecı de o pıyango bıze vurmaz herhalde
ne uzatması canm benım tam ıstedgm gbı bı cvp olmus btun ayrıntıları anlatmana ayrıyeten sevındım saol canmmm
ben sasılık dııl de normal bı kont. olsun ıstyorum bakalımm
benm kzım da cok sevıyo canım tam bı sokak muptelası oldu sımdıden kapıya yaklasınca bıle nası guluyo cımcımee
hava guzelse gunde 2 kez cıkarıyorum mutlaka bnde dıılse camdan cocukları ıylemekle yetınıyoruz
hepsı babacı bu kızların yaa
her sabah babamızı yollarken kucagımda bı gorsen heycanını kıpır kıpır gucu yetse adamın pesınden gtcekk o derece

Poposunu ortasında var bizimki nin. Onuda fark edeli çok olmadı. Babası da o çoktandır var dedi internetten bakamadımda ne olduğuna.
Yanlış hatırlamıyorsam ikimizinki aynı gun dogmustu deilmi

Ayy geçmiş olsun inşallah bişey olmaz Allahın iizniyle. Mervede gecengundustu çok korktum ama Allah tan bişey olmadı çok şükür

canim cok gecmis olsun. melekler koruyo onlari kesinlikle. allahin izniyle bisey olmaz kuzuna. biyerini incitmis olsa durmaz aglardi zaten. ama tahminedebiliyorum cok kotu olmussundur. hic istermiyiz zarar gelsin onlara. boyle boyle buyuyecekler iste. ben kucuk kardesimi az dusurmedim. coksukur hicbisey olmadi turp gibi :)))

kızlar tek tek cevap yazamadım bi denicem bu karışımı bi süre evde sporda yapıyorum sizlere haber vericem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…