2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hadi bakalım inşallah işe yarar , yaramazsa elma sirkesi dene , %100 elma sirkesi var kemal kükrer in ama aç karna içme mideyi deliyor , yemeklerden sonra 1 bardak suya 1 yemek kaşığı kadar koy karıştır iç , ben denemedim ama deneyenlerde işe yaradığını duymuştum , işe yararsa haber vermeyide unutma emi
benim kızımda 23 ekim doğumlu , 1 hafta sonra doldurucaz 7. ayımızı , anne sütüyle besleniyor + ek besine geçtik , epeydir ayaklarının üzerinde dikeliyor tabii bizim tutmamızla , son zamanlarda adım atmaya başladı yine tutuyoruz tabii , geri geri gidebiliyordu ama bikaç gündür ileride gitmeyi beceriyo , emekleme gibi değilde tavşan gibi hoplayarak , yüzüstü sırtüstü epeydir dönüyor , desteksizde oturuyor yaklaşık 10 gündür bence bebekten bebeğe değişir bunların zamanı ama ayaklarının üzerinde direnmemesi bir sorun olabilir , bence vakit kaybetmeden bi gösterin doktora
Ben veriyorum su. Gecede içine kısa kollu çıtçıtlı bady ustune uzun kollu tulum giydiriyorum polar battaniye ortuyorum.

Geçmiş olsun. Millet artık kafayı yemiş yaa
offfofffofff siz kutuplardamı yaşıyorsunuz canım yaaa ? ben bezinin üzerine sadece penye bir tulum giydirip yatırıyorum ,
kimse beni sormamış demişsin , ben buralarda olsaydım sorardım şekerim , gerçi benide 2 kişi dışında soran olmamış , boşver soranı sormayanı , bebişlerimiz için burdayız nasılsa , soranda sağolsun sormayanda , dorişkoya öpücüklerrrr

Çok ilginç birşey oldu canım açtım sayfayı okuyorum senin adını grdüm bu aradada keremi sallıyorum kafamı ona çevirdim hayret bana yazmadı gül heralde görmeden geçti dedim tekrar ekrana bakıp bu yazını okudum ve çok şaşırdım sesimi duydun sanki bıcırıkların eli hiç rahat durmuyorki yerim onları benn

kızımın resımlerını albume eklıyorum bakmak ıstersenız
ama çook tatlı maaşallahh o başındaki kırmızılı nasıl birşey çok yakışmış gözleri iyice meydana çıkmış.

Canımmm kıyamam en uslu geceleri uyuyan Hüma böyle olursa beni korku sardı şimdiden.Diş jelleri falan varmış dr.götürecekmisin dişi için?Allah kolayca çıkarabilmesi için yardım etsin

zuhalll yoklugunu farkettim ve merakta ettim. ama kendi kendime sordum neoldu acaba diye ayni sekilde elifi de. internetim o kadar yavaski bi sey cevaplamam nerdeyse yarim saatimi aliyo. boyle oluncada useniyorum yazmaya (
benim oglum desteksiz oturamiyo. soyleki oturtmaya calisiyorum cok hareketli sabit durmuyoki biseylere uzanmaya calisiyo surekli. bazende oturcak gibi oluyo fakat one cok atiyo kendini. emekleme bizdede yok. ama istekli gorunuyo. bacagini cekiyi fakt popoyu kaldiramiyo. yurume merakklisi adim atiyo kollarindan tutunca. saglikli olsunlarda zamani gelince hepsini yapicaklar nede olsa.

Bizimki de bir aydır boyle sallasamda uykuya geçemiyor bi turlu dalamıyor ıkı saatte bir uyanıyor eskiden On onbucukta yatardı şimdi uyku duzenide kalmadı. Gece uyanıyor ıkı bazen uc saat oturuyoruz sonra uyuyoruz. Gumduzde ne zaman isterse o zaman uyuyo belli bi saatı yok ıkı saat uyuyo aksamda yarım saat belki lırkbes dk uyuyo sizin gibi
Bitsin artık bu işkence ben uykusuzluga tahammül edemeyen biriyim sonra sinir yapıo. Bana zarar. Yinede Allah baska dert vermesin. Bu arada hepimizin kandili kutlu duaları kabul olsun nice kandillere yavrularımızla inşallah

Walla kolay gelsin en zor zamanları bizim dişler çoktan çıktı Ama hala uykusuz geceler halâ uykusuz geceler :)

İlgilenip cvp verdığınız ıçın tesekkurler kızlar
Aslında bızım takıldıgımız zayıflıgından zıyade yıyen ve mama ıle buyuyen bı cocuk olmasına ragmen kilo alamaması...
Birde basamamasına cok takılıyoruz
Ama öaalesef anne babası çok ilgisiz babaanne bakıyo.o da anca bı devlet hastanesıne goturuyo o da konsadece bı rahatsızlığı oldugunda ve ordakı dr da pek ılgılenmıyo...yada babaannemızın gözune bu sorunlar sorun gıbı görunmuyo...bılemıyorum yanı...

Selam kızlar benim kızım meyve yemiyor meyve suyu içmiyor pekmez yemiyor nasıl sevdireceğim ya :26:tatlı şeylerle arası yok

Bebeklerin de bi damak tadı vardır coğu tatlı seylerı muhallebıyı muzu vs cok sever ama benım kızım gıbı olanlar tuzluya ekşiye düşkündür ağızlarına muhallebı bebek maması turevlerını sokmazlar.
Endişe etme bız yasımızda olduk fakat bu zamana kadar ongorulen hıç bır meyveyı muhallebıyı yemedık. Yenı yenı kivi ve muz karısımı yedırtebılıyorum.muzu sade yemez mesela ama ıçıne kıvı gırınce yıyıyor cunku kivi ekşi:)portakal mandalına da yedı kısın kı küçük bebekler yememelı aslında,limonu bıle suratını burusturmadan yıyor.dr umuz ısrarcı olmamamı soylemıştı ısrar etmedım elma armut vs konusunda...aslada muhallebı kavanoz mama yemedı şikayetçi de değilim
Kiviyi deneyın...kuru kayısıyı kaynatıp püreden gecırıp içine limon damlatın deneyın.erığı de sevecegını dışunuyorum

Slm kizlar gunaydinnn hepinize :) uykusuzluk demissiniz valla bn dogdugundan beri gece 2 saati gectigini gormedim suanda 1 saati gecmiyor ama disimiz yuzunden 10dk ya bir kalkiyodu ishal olmustu iki gundur ve sonunda ust disimiz patladi umarim artik biraz rahat ederiz :) alt disimiz 6 martta cikmisti buda 16 mayis oldu darisi cikarmayan bebislere bizimki kndisi herseyi isirarak yemek istiyor elma armut salatalik ekmek filn veriyorum gozetimimde tabiki yiyor cokta tatli oluyor bnde biraz nefes aliyorum bu arada :)) ama buna alistigi icinmi disinden istahsizlik mi bisey yemez oldu istahi sadece emerkn var oda yetmiyo ki neyse saglik olsunda dun goz doktr gittim bebegimide goturdum gozunde hic bir sorun cikmadi benim ise gozlugumu yenilemem gerek bizde haberler boyle burasi oldukca bos bizde evi toparlayip disari cikariz hepinize hayirli gunler

kizlar gunaydin.
zuhall bizde gece hic uyumadik oglum ciglik cigliga uyandi hep. sabah damagina baktimki disinin ucu gozukuyo ama hala derinin altinda. cok heycanlandim duygulandim. huzursuzlugu bundanmis demek.
dis konusunda deneyimli anneler kac gune patlar bu dis???

Benim oğlumda aynı canım oturtuyorum destekli ama hemen öne eğiliyor:)emekleyemiyor dediğin gibi zorluyor ama popo kalkamıyor:)birde hep sol tarafına dönüyor o şekilde yüzüstüde dönüyor ama sağına dönmüyor bir sorunmu acaba diyorum bazen?Gecede yatınca hemen sola dönüp uyuyor.
Allah bol uykulu geceler versin hepimize bebekler hepsi birbirinden farklı.4 aylık olana kadar ayaklarım ağrırdı uykuya geçemezdi direnirdi ama sonra düzeldi çok şükür.İnşallah geçecek bu günler merak etme

uykusuz annelerdensin sende desene?Allah kolaylık versin ama çok şükür diş aşamasını atlattınız sayılır bakalım biz ne yapacağız.Gezmeyemi gidiyorsunuz havada güzel bugün.

Günaydın kızlar neler yapacaksınız bugün hava çok güzel.Benim evde birsürü işim var hiç yapasımda yok niyeyse içim sıkılıyor dışarı çıkmakda gözümde büyüyor bilmiyorum aklıma gelmişken bebeğinizin kalça üstü ve bel bölgelerinde morluklar var mı bizimkinde var hala geçmedi???

Bi hafta demiyo patliyo canim gecen hafta beyaLamisti biizm ust dun patladi

Malesef zor uyuyup cabuk kalkan bi bebek kurtlu gibi gazi da rahat birakmiyo uyusun babamizin yanina gidicez ordan benim gozlukleri alicaz camasirlar birikmis durumda birde bulasik mak dolu ve bozuldu moralim bozuldu cok yikanmadan bekliyo evde temiLenmeyi bekliyo ama disinden galiba durduramiyorum kalsamda yapamicam en iyisi oglumun gonlu hos olsun

Canım gözümden kaçmış demekki :) sürekli bakamadığım için.. hangi özellikler olmazsa olmazın ona göre model seçelim sana o kadar çok ayrıntıları var ki..:126:
ya ben fazla kredı cekmek ıstemıyorum araba ıcın 25 bın tl var kesınlıkle astra olucak.ben sunu merak edıyorum 1.4 ıle 1.6 arasındakı fark ne kı 1.4 motor dusuk olmasına ragmen neden daha pahalı ben bunu cok merak edıyorum bana bunu anlatsınlar baska bısey ıstemıyorum
basortu kız.sapkasını yıkamıstımda dısarı cıkıcaz dıye basortu taktık
Eki Görüntüle 713967 ekleyebildim mi bilmiyorum ama buda bizim düğünlüğümüz
cok cok guzeller.

Benimde cok fazla isim var ama biz disari cikicaz oglusun gonlu hos olsun diye dislerden baya huysuz morluk hakkinda bilgm yok canim

benim kızımda ekşiyi çok seviyor bazen salatanın suyundan veriyorum limonlu limonlu yüzünü bile ekşitmiyor portakalıda gayet güzel kemiriyor napayım sağlık olsun büyünce yer belki

selam kızlar naber kızımı babaannesi gezidiriyor bende biraz dinleniyorum aslında onsuz duramıyorum hiç ama napayım kadında sevmek istiyor böyle böyle yenicem içimdeki kıskançlığı sanırım

gezsın gezsın bende verıyorum gezdırıyorlar markete felan gıdıyorlar ıyı olur hemde ben olmadan durmayı ogrensın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…