2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

aradan 2ay gecti yeni yeni toparladim kendimi benim pamugumda yataktan dustu ultrasonla beyin icine bakildi hersey yolunda dendigi halde gunlerce dr.aradim yapilcak baska tetkik varsa yapin ya bisey olduysa diye psikolojim mahfoldu ama ne oldu kendime yaptim saglikli olan kizima bakip bakip agladim vicdan yaptim cok zor biliyorum ama allah koruyor diyorlar ya gercekten oyle melek onlar gunahsiz ama ben buna ragmen ya benim melegimi korumadiysa diye diye kahrettim kendimi cok zor gunlerdi gercekten keske daha olgun yaklasabilseydimde pamugumada yansitmasaydim kotu enerjimi.. kuzun allah'in izniyle gayet iyi insallah.. bizi haberdar et... buyuklerimde diyor ki, dur bakalim esra daha ilk dusmesi yani daha coook dusceklermis umarim ilk ve son dusmeleridir kuzularimizin.

sevil nerdesin kuzum? omer nasil?
sevinc sende gorunmuyosun?

kimse kalmadi bu topictede (
Canim burdayim. İse basladim annem geldi havalar isindi bende cok yogunlastim. Cok nadir giriyorum cogu kez yazamiyorum. Kizim bir kac ginfur hasta birde onunla ugrasiyiruz atlatiriz ins.

Canim bende gecen hafta yeni opel astra hb aldim. 1600 motor 2013 sifir. Rengi beyaz. Baslangic paketi. Kredi cektik ne yazikki 18500 umuz vardi . Once eski kasa sifir alcaktik 33500 e sonra yeni kasasini gorunxe hayran kaldim 40500 e yeni kasa aldik. Cok guzel muhtesem bir arac. Kesinlikle tavsiye ederim esim bana anneler gunu hediyesi olarak aldi. Onunla ise gidiyorum. Ama benzinli oldugu icin birsz fazla yakiyor bu yuzden sanirim lpg taktiracagiz. 1.4 ler pahali cunku daha az yakiyor. Yurt disinda 1.6 2.0 ler tutulurken turkiyede petrolun pahali olmasindan dolayi kucmoorlsr tutuluyor bu yuzden 1.4 daha pahali.

Hayırlı olsun kuzucukların incileri. Kızlar öncesinde çok zor oldumu huysuzluk ateş falan?ilaç kullandınız mı jel gibi birşey ?

teşekkür ederiz tatlım..benm kızımm son 1haftadır geceleri çok mızmızdıı.normalde geceleri çok düzenliydi uykularımızz..gece 2 defa kalkıp emip uyuyodu tekrar..şimdii meme ağzından çıktığıı andaaa kıyamet kopuyoo ağlamaktan..ishal olmadı ama ara ara hafif ateş oluyo..dün gecede calpol verdim yatmadan önce biraz daha iyiydik bu gece. Jel kullanmadım hiç,kimisi öneriyoo kimisi şe yaramıyo anlık hafifletiyo diyorlarrr:44::44:

inşalah ağrısızz sızısızz diş çıkarır yawrun.. benn çok heycaann yapptımm bi görsen

Son düzenleme:
kizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..

mekanları cennet olsun.. Allah sabır versinn, çok kötüüü dayanılmazz bii durumm ne diyim kii

Canim.basiniz sagolsun genc olum cok zor Allah geride kalanlara sabir versin

Başın sağolsuncnm. yaşamayan bilemez bu acıyı. biz ne desek boş ama bebeğinin, canının parçasını düşün. kendini koyverme.

hayırlı olsun kızımızın dişi.

bizimde alttan 2 diş çıktığı halde eli sürekli ağzında. hep birşeyleri ısırmak istiyor. ağzına alaca bişi bulamaz ise basıyor yaygarayı.

jel bende denedim ama faydasını gördüm diyemem.

calpol ağrısını/huysuzluğunu azaltıyo.

hadi bakalım darısı diğer dişlerimize...

saolun kizlar. kotu bigun geciriyorum pskolojk olarak. yeni kahvalti yapiyorum.acim ilkgunku gibi. zaman aciyi azaltmiyo kabullnmeni sagliyo sadece.

sabir sabir sabir..... allah mekanlarini cennet eylesin.

evettt kızlarrr gelelim banaaa hehe çarş karışıma başladım ekmeği azalttım spor yaptım veeeeee 2kilo vermişim bugün tartıldım 89 dum 87 olmuşummm yaşasınnnnn
ohhh masallah yaa darısı bıze olsun dıyelımm su karısımın tarıfını bı dha ozet gec canm musaıt olunca
rejım yapmaya frsat bulursam eger bulunsun elımın altında
canım benım dogum gunun kutlu olsunnıce yıllara nıce yaslara ıns mınık kuzunla,sevdıklerınlee
buyumus de salıncaga bınmıs bde yumurcagın demekk yesınler onuuu
hos geldın canımmayyy ne guzel ya skıntısız ıkı dıs hıı:26::26:walla masaallah
kızlarn tecrubelerınden sonra ılk defa rahat cıkaran bı kuzu duydumm
ALLAHM benım mınısım de bole kolay atlatr ınsss
zor senın ısın de hem okul hem ısAllah yardmcn olsunn
ek gıda sayfasına bak canım tarfler ordaa
canım benımm...bole durumlarda kıtlenıyo ınsan...
hakıkaten zor bı sınav..
bu dunyalık acıların en derınden olanı..
ALLAH rahmet eylesın.. Rabbım kımseyı sevdıklerıyle sınamasın..
sabırların en buyugunu dılıyorum sana canımm..

canım 2kaşık yoğurt 1çay kaşığı zencefil 1çay kaşığı zedaçal 1çay kaşığı tarçını karıştırıp yiyorum

Merhaba benim oğlum da 31 Ekim doğumlu 5. Ay kontrolünde doktor diş geliyor demişti oldu 6.5 aylık hala ne gelen ne giden.oğlum çok huysuz sürekli mızırdanıyor ve ben de çok yoruldum artık sizler ne yaptınız nasıl atlattınız var mı fikri olan arkadaşlar

biz 1gecede cikardik 2alt disimizide gunduz rutin kontrol icin hastaneye gitmistik dr.dis geliyor dedi baktim baktim goremedim acemilik iste eve geldik kizim huysuzlandi ta ki yatana kadar ertesi gun baktigimda dislerimiz bariz belliydi... bi arkadasim var bebeklerimiz akran, onada 4.ayda damaklari catlamis dis geliyor demis dr. bekle bekle anca 7.ayda cikti disi.. degisken bi durum. calpol veren arkadaslarimiz var rahatliyoemus kuzulari biz dis jeliyle gecistirdik kuzum cok huysuzdu evet cok agladi ama kisa surdu sizin uzamis biraz..rahatlikla cikarsin insallah kuzucuguna gecmis olsun..

kizlar kuzucugum simdide ishal oldu su gibi yapio bol corba su iciriyorum halsiz duscek yoksa. tarhana corbasi ishal yapar mi sizce? hipp kaysi 1kez verdim oda yarim kavanoz o3gun ishal etmez bence.. tahilli kahvalti veriyorum birde gece tahillari prebiyotik yogurt meyveside taze kayisiydi kaysiyi kestim tabii. alt dislerimizde kabizdik acaba ust disler gelio olabilirmi alt disler cikali 2,5ay oldu arasi yeterince var dis mi acaba ya.

Canim bizde ayni siz gibi kabizdik 4 gun ishal oldu boyle icinde taneler var gibi bi ishaldi ust dis patladi ertesi kabizliga devam ediyoruz alt disler 6 martta cikmisti bunlar 16 mayis oldu ama biz alt dislerimizde de ayni puturl ishal olmustuk 4-5 gun ben tarhana kayisi incir bile tadirdim ishal olmadi yani ama incir agirmi gelir diye korkuyorum ama onu verince yapiyo hemen

rabbim sabir versin canim mekanlari cennet olsun

Bu konuda cok yapabilcek bisey yok o aci cekiyorki boyle mizmiz sagliklari iyi olsunda boyle boyle buyucekler onlar icinde zor baska bi rahatsizligi olmadigina eminsen jel kullanabilirsin eline taze sogan prasa verebilirsin soguk meyve verebilirsin boyle boyle rahatlayacagi bisey bulabilirsin cok huzursuz oldugu zamanlarda agri kesici olabilir ama aliskanlik yaptirma ilaca ins tez zamanda cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…