- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.921
kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu ((
Canim burdayim. İse basladim annem geldi havalar isindi bende cok yogunlastim. Cok nadir giriyorum cogu kez yazamiyorum. Kizim bir kac ginfur hasta birde onunla ugrasiyiruz atlatiriz ins.sevil nerdesin kuzum? omer nasil?
sevinc sende gorunmuyosun?
kimse kalmadi bu topictede(
ahhhh kız sen nerdeydın kı valla hafızam hıc ıyı degıl..esram var bana yakın bırde ınsalah skopca gelıcek.benden ıyısı yok valla bırde bulusabılırsek süper olucak..
kızzz opelde calısıyorsun ben burda kendımı paralıyorum hangı modelı alsam dıye fıkır vermıyosunopel astra hatchback alıcam ama hangısı bırsuru modelı var?
masallah bebısıne
Hayırlı olsun kuzucukların incileri. Kızlar öncesinde çok zor oldumu huysuzluk ateş falan?ilaç kullandınız mı jel gibi birşey ?
canım benım cok gecmıs olsun ya kıyamam ben mınık kusumayavrum benım ya korkmustur nasıl..
ınsaallah sımdı cok daha ıyıdır canım bız extra ozen gostersek de olcak olanın onune gecılmıyo uzme kendını
ben de bole durumlarda sucluluktan kendımı yerım bısı olsa da olmasa da
ve hemen bı sadaka cıkarırm ıcım rahat etmez baska turlu benım rhatlama yontemım bu tamamen psıkolojık yanıı
Rabbım beterınden esırgesın kuzularımızı
gelısmelerı heycanla beklıyoruz bırcancım
evet yaa sevıl nerelerde yıneee :26::26::26:
bırılerı gelse otekıler kayboluyo ya bı turlu toplanamadık tam tekmıl
ayy hadı hayrlı olsun ılk dısınız kubracımm ya bende cok heyecanlanrm kesınn
topıcte bı tek benım mınnosum kaldı sanırım dissız kalan
uykusuz anneler kulubunu bılıyorum canım ben bakıyorum ara sıra
Allah yardımcın olsun senın kuzun da yoruyo senı baya anlasılan
bole bole buyucekler napalımm canları saolsun
burdakı paylasımlar benı de cok rahatlatıyo benım durumumdakı annelerın varlıgını bılmek
yasadgm bu zor zamanların bana ozgu olmadgını fısıldıyo kulagıma.. bu da benı cok rahatlatıyoo
hıc gece cıkmadım ben henuz canım ama bıze gelenler oldu kımı bebek hıc sorun cıkarmazken kımısı burnundan getrebılıyo
ben tamamen sans ısı oldguna ınanıyorum bununzaman zaman bnde esımle olan ozgurlugumuzu ozluyorum ama
kesınlıkle kızım agır basıyoouyanıp da gulen gozleryle bı bakınca yuzume hersey ucuyo aklımdan
ınsaallah canımm kesınlıkle beraber buyuttuk bırbrmızı hıc gormeden tanıdık
bende hıc ıstemem burdakı muhabbetlermzn kopmasınısenınle benım kuzularmz cok benzıyolar ya huy olarak
dıslerın cıkması ıcınde bırbırlerını beklıyolar bence hılalbzım ellerımz de hep agızda ama dıs yok henuz
hadı bakalım sız cıkarn da sıra bze gelsınn
sende saol canımm.. bayadır yoktum evet.. ama bayadır buralardayım bu aralar
ıns canım bı aksılık olmadgı surece her daım takıpteyız kızımlaa
kizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..
mekanları cennet olsun.. Allah sabır versinn, çok kötüüü dayanılmazz bii durumm ne diyim kii
kizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..
kızımın ilk dişii patladıı sonundaa.. ayy ilk ben farkettim ve çok heycanlandım nedense :ama bu gecedee çok mızmızdıı..memeyi ağzından çıkartıncaa basıyo yaygarayı..sürekkliii emmek istiyoo..sıfır uykuylaa geldim işeee
ohhh masallah yaaevettt kızlarrr gelelim banaaa hehe çarş karışıma başladım ekmeği azalttım spor yaptım veeeeee 2kilo vermişim bugün tartıldım 89 dum 87 olmuşummm yaşasınnnnn
canım benım dogum gunun kutlu olsunDün bizde dışarı çıktık bize yakın çok güzel bir alan yaptılar park bahçe havuzlar falan ferah bir yer dolaştık keremi ilk defa salıncağa bindirdik bir görseniz zincirlerinden tutmuş sanki 40 yıllık binici:)) yan taraftada bir kız bindi 10 aylıkmış ağladı indi:)) sonra eve geldik bir güzel uyur dedim ama uzun zamandan sonra ilk defa gece çok sık kalktı ağlayarakeskiye dönmeyiz inş. Dişle ilgili birşeydir diyorum. Bu arada bugün doğum günüm.
hos geldın canımmkızlaar nasılsınız ne zamandır giremiyorum bağışlayın valla akşam 8 de kızıma kavuşabiliyorum onu doyur oyna derken a sosyal bişey oldum bide okuyorum dersler fln mahvoldum hiç ilgilenemedim burasıyla.Allah bebişlerinize sağlık sıhhat versin.Bizimki 2 dişi birden çıkardı maşallah çok sıkıntısı olmadı sadece her şeyi yemek istiyo kuzumyürüteçte tur atmalara başladık artık baya geziyoruz doktor da iyi herşey yolunda kilomuz boyumuz biraz öndeymiş ama iyimiş çok şükür iyi bakılıyo büyük anneleri iyi bakıyo kuzuma.ek gıdalarda değişik birşeyler keşveden varmı bebişin sevdiği değişik şeyler yedirmek istiyorum çorbalar yapıyorum çok seviyo balık başlamak istiyorum tavuk yiyo kıyma atıyorum çorbalarına ama balığa nasıl başlasam bilemedim somon mu versem ilk haşlayıp sizce fikirlereezi bekliyorum tariflerinizide:) öptüm herkesi
canım benımm...bole durumlarda kıtlenıyo ınsan...kizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..
ohhh masallah yaadarısı bıze olsun dıyelımm su karısımın tarıfını bı dha ozet gec canm musaıt olunca
rejım yapmaya frsat bulursam eger bulunsun elımın altında
canım benım dogum gunun kutlu olsunnıce yıllara nıce yaslara ıns mınık kuzunla,sevdıklerınlee
buyumus de salıncaga bınmıs bde yumurcagın demekk yesınler onuuu
hos geldın canımmayyy ne guzel ya skıntısız ıkı dıs hıı:26::26:walla masaallah
kızlarn tecrubelerınden sonra ılk defa rahat cıkaran bı kuzu duydumm
ALLAHM benım mınısım de bole kolay atlatr ınsss
zor senın ısın de hem okul hem ısAllah yardmcn olsunn
ek gıda sayfasına bak canım tarfler ordaa
canım benımm...bole durumlarda kıtlenıyo ınsan...
hakıkaten zor bı sınav..
bu dunyalık acıların en derınden olanı..
ALLAH rahmet eylesın.. Rabbım kımseyı sevdıklerıyle sınamasın..
sabırların en buyugunu dılıyorum sana canımm..
Merhaba benim oğlum da 31 Ekim doğumlu 5. Ay kontrolünde doktor diş geliyor demişti oldu 6.5 aylık hala ne gelen ne giden.oğlum çok huysuz sürekli mızırdanıyor ve ben de çok yoruldum artık sizler ne yaptınız nasıl atlattınız var mı fikri olan arkadaşlar
kizlar kuzucugum simdide ishal oldu su gibi yapiobol corba su iciriyorum halsiz duscek yoksa. tarhana corbasi ishal yapar mi sizce? hipp kaysi 1kez verdim oda yarim kavanoz o3gun ishal etmez bence.. tahilli kahvalti veriyorum birde gece tahillari prebiyotik yogurt meyveside taze kayisiydi kaysiyi kestim tabii. alt dislerimizde kabizdik acaba ust disler gelio olabilirmi alt disler cikali 2,5ay oldu arasi yeterince var dis mi acaba ya.
rabbim sabir versin canim mekanlari cennet olsunkizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..
Merhaba benim oğlum da 31 Ekim doğumlu 5. Ay kontrolünde doktor diş geliyor demişti oldu 6.5 aylık hala ne gelen ne giden.oğlum çok huysuz sürekli mızırdanıyor ve ben de çok yoruldum artık sizler ne yaptınız nasıl atlattınız var mı fikri olan arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?