- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.901
ya ben fazla kredı cekmek ıstemıyorum araba ıcın 25 bın tl var kesınlıkle astra olucak.ben sunu merak edıyorum 1.4 ıle 1.6 arasındakı fark ne kı 1.4 motor dusuk olmasına ragmen neden daha pahalı ben bunu cok merak edıyorum bana bunu anlatsınlar baska bısey ıstemıyorum
basortu kız.sapkasını yıkamıstımda dısarı cıkıcaz dıye basortu taktık
cok cok guzeller.
kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu ((
Gulcicek gecmis olsun bacim kuzucuk iyidir insallah.korkma oluyor ne kadar ozensende benim minnos iki kere dustu kasla goz arasinda oynayiveriyorlar nasil oldu anlamiyorsun bile..korktugu icin de daha fazla agliuorlar ee biz annelerin tepkisi o anda yine korkutur.insallah iyidir minisin...durumu yaz canim.
cubissh yeni dislee hayirli olsun.
cok geriye gidemedim yine trlden girince.
bu arada ben de muzdaribim emerek uyumasindan ve gece surekli uyanmaktan.ve feci inat bu aralar ustunu bagris cagris zor degiisiyoruz mesrla.onceden ara sira pispisla uyutabilirdim simdi basiyo yaygarayi emmeden uyumam diye ama ne yaygatakomsular rahatsiz olmasin diye aak zirunda kaliyorum.yoksa her agladiginda istedigini elde edemeyecegini anlasin isterim ama toplu yasiyoeuz iste komsular rahatsiz olur..
ek gidalarimiz yarisi yerde elinde ustunde yeniyor..buyudukce daha mi zor oluyor ne...neyse iyi olsunlar da kucuk hanimlar kucuk beyler ne yapalim en azindan yalniz degiliz birbirimizi anlayabiliriz burda paylasarak...
uykusuz anneler kulubune girin mutlaka gercekten guzel bir site uygulayabilen olursa paylassin deneyimlerini lutfen...
Yaa birde aksam bebislerle cikan var mi uyku saatimiz cok erken sorun olur mu acep kimseyi ziyaret edemiyoruz eve hapsolduk
ozledim sevgilimle el ele dolasdigimiz zamanlari..gerci melegim uyuyunca da onu ozluyorum ne garip bir duygu..hangisi agir basiyr bilemiuorum karmakarisigim..
kızımın ilk dişii patladıı sonundaa.. ayy ilk ben farkettim ve çok heycanlandım nedense :ama bu gecedee çok mızmızdıı..memeyi ağzından çıkartıncaa basıyo yaygarayı..sürekkliii emmek istiyoo..sıfır uykuylaa geldim işeee
Hayirli olsun canim
kızımın ilk dişii patladıı sonundaa.. ayy ilk ben farkettim ve çok heycanlandım nedense :ama bu gecedee çok mızmızdıı..memeyi ağzından çıkartıncaa basıyo yaygarayı..sürekkliii emmek istiyoo..sıfır uykuylaa geldim işeee
Evet canım benziyorlar gerçektende hele soluna dönmesine çok şaşırdım genelde buradaki bebişlerimize bakıyorum da sağa sola yuvarlanmalar falan:) bende üzülüyordum. Allah hepsine sağlık versincanim ogulkarimzin huylari nne kadrda benziyor. benim oglmda sirtustu yarkn hep solundn donuyo yuzustune. bende solak olcak bu kesin diyorum :) artik nadirde olsa sagindanda donebiliyo ama cogunlukla sol. bi sikinti yok endiselenme cnm. birde oglum yuvarlaniyo bayadir soldan solda :))
biz gezdik geldik oglumla. yagmur basladi kosturarak eve geldik. ist de cok basik ve sicak bi hava var bugun.
Canım sağol cevabın için burası çok moral oluyor. Yanlız olmadığını bilmek çok güzel bebeklerimizi beraber büyüttük inşallah hiç bozmayalım bu arkadaşlığı haberdar edelim birbirimizi. Bizim dişlerde bir gelişme yok ama eli sürekli ağzında bazen bir bakıyorum önlüğünü sokmuş ağzına emiyor çok şirinlerhılalcım kusura bakma gunler once sordugun soruya anca cvp verebılıyorumm
kızım cok mızmız bgunlerde ek besınle basımız dertte uykular zaten boluk porcukk
hıc bır seye vaktım olmuyo olee yapısık ıkızler gbı evın ıcınde takılıyoruz
gecen hafta ıyıydı bu hafta hooop yıne huy degıstııı
canım bızım uykularmzın da hala ole cok duzenlı oldgu solenemez..
aksam kacta yatarsa yatsın her sabah ıstısnasız 6.30 da kalkmak dısında hıc bı rutınımz yok
gun ıcınde bazen salıncagında bazen besıgınde eger ısım yoksa ayagımda uyuyo(kı bunu uyku suresını uzattgı ıcın en cok yapıyorum)
eskıye gore duzelmeler var tabıkı ama hala ole uykusu varken bıle kolay kolay uykuya dalabılen bı bebek dııl
uyku suresı yorgunluguna gore 1 sa ıle 40dk arasında degısıyo eger dısarı cıkarmıssam dha kalıtelı oluyo uykusu
evın ıcınde ne kadar oyalamaya calıssamda yorulup enerjsını atamadgı ıcın yorgun olmuyo dolayısyla 30dk lık uykularla yetınıyo
ben de elımden geldıgnce dısarıya cıkaryorum gunde ıkı kez..gece uykusuna genelde 9 gbı dalıyo bazen 11 ı bulabılıyo tabı
ayagımda sallayıp besıgıne koyuyorum yatmadan once devam sutu yda kasık maması yemedgınden
sık sık acıktgı ıcın 2 sa 1 emmeye uyanıyo eger bı rahatszlıgı yoksa emıyo yatıyo bazen nedenszce uyumak ıstemedgı oluyo tabı
gece 3 5 demeden alıyorum ole olunca ayagıma
ıste bole canımm... uyku konusunda bız dıger anneler gbı sanslı dıılız malesef...
canları saolsun napalımm bakarsın bızım de ılerde baska ayrıcalıklarmz olur
Çok geçmiş olsun canım benim arkadaşımın bebeğide kemeri taktı zannetmişti tutup kaldırdı merdivenlerdeydik çocuk kaydı düştü başını vurdu şişti falan hastahaneye götürdüler o günü hiç unutmam kız mahfoldu çok şükür hiç birşey olmadı merak etme ama şu bir gerçek ki hepimiz çok dikkatli olmalıyız geçen gün oğlum yatıyordu çekyatta bende mutfaktaydım bir bakayım defim yastık vardı onu yüzüne kapatmış öylece duruyor oyun zannefiyor Allah korusun şimdi herşeye daha bir dikkat ediyorum Allah'a emanet olsunlarkizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu ((
Poposunu ortasında var bizimki nin. Onuda fark edeli çok olmadı. Babası da o çoktandır var dedi internetten bakamadımda ne olduğuna.
Yanlış hatırlamıyorsam ikimizinki aynı gun dogmustu deilmi
Ayy geçmiş olsun inşallah bişey olmaz Allahın iizniyle. Mervede gecengundustu çok korktum ama Allah tan bişey olmadı çok şükür
hayirli olsun. bizimkide patladi bugun bende cok heycan yaptim :)))
korkma canım 1 gece 4-5 kez uyanınca ben anladım zaten dişten olduğunu , gündüz zaten bişekilde oyalamak mümkün bebişleri o zaman fazla acılarını anlamıyorlar ama gece zor oluyor gerçekten , jel herkeste işe yaramıyormuş bende tavsiye üzerine 1 ölçü calpol verdim emzirip yatıracağımda , zaten ağrı kesiciya bütün gece mis gibi uyudu cimcimem , sabahada bir baktım iğne ucu gibi çıkmış dişimizama çook tatlı maaşallahh o başındaki kırmızılı nasıl birşey çok yakışmış gözleri iyice meydana çıkmış.
Canımmm kıyamam en uslu geceleri uyuyan Hüma böyle olursa beni korku sardı şimdiden.Diş jelleri falan varmış dr.götürecekmisin dişi için?Allah kolayca çıkarabilmesi için yardım etsin
o diş gelmiş canım en fazla 3-4 güne çıkar artık görünüyorsa , yatırmadan 1 ölçü calpol ver sende zorlanmasın minik adam , 3 aydan sonra 1 ölçü veriliyormuş , tam 7. ayımızın dolmasına 1 hafta kala çıktı ilk dişimizkizlar gunaydin.
zuhall bizde gece hic uyumadik oglum ciglik cigliga uyandi hep. sabah damagina baktimki disinin ucu gozukuyo ama hala derinin altinda. cok heycanlandim duygulandim. huzursuzlugu bundanmis demek.
dis konusunda deneyimli anneler kac gune patlar bu dis???
saol şekerim eskisi kadar geçmişe bakamıyorum ondan gözümden kaçmış sanırım , sende yoktun bayadır , buralardasın artık inşallah ?hosgeldın canımsenı ben hep soruyorum ama bole dsundgune gore sen her yorumu gormuyosun bence
ben hem bebısım hem de aslında kendım ıcın sızlerleryım bana ıyı gelıyo burasıı
çok saol canım biz diş faslına 4 aylıkken başladık bakalım gidiyoruz öyle gazdı dişti taştı rabbim büyük dertler vermesin sizin dişinizde en hafif en ağrısız şekilde çıkar inş .sadece damla kısmında sorun çıktı damlattırmak istemiyo tabi muayene kısmı çok basit çocugu sabit biyerlere oturtmuyosun kucanda bakıyo bana hep şaşı bakıyo gibi geliyodu :) benim gözlerimde bozuk olunca hadi gösterelimdedik yüzü şekillendikce geçermiş bide resimler gösterdi resimlerde ışık gözlerin aynı yerine yansımışsa normal sorun yok yani resim çekiyoruz mesela gözde ışık ıkı gözünde gözbebeğinde parlıyosa sorun yok bir gözün gözbebeğinde diğerinin kenarında ise sorun böyle resimler gösterdi şaşışıl içinse 1 yaşından sonra götür normal kontl içinse götürebilirsin canım amma uzattım ha :))
canım benım cok gecmıs olsun ya kıyamam ben mınık kusumakizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu ((
gelısmelerı heycanla beklıyoruz bırcancımkızlar tek tek cevap yazamadım bi denicem bu karışımı bi süre evde sporda yapıyorum sizlere haber vericem:)))
evet yaa sevıl nerelerde yıneee :26::26::26:sevil nerdesin kuzum? omer nasil?
sevinc sende gorunmuyosun?
kimse kalmadi bu topictede(
ayy hadı hayrlı olsun ılk dısınız kubracımm ya bende cok heyecanlanrm kesınnkızımın ilk dişii patladıı sonundaa.. ayy ilk ben farkettim ve çok heycanlandım nedense :ama bu gecedee çok mızmızdıı..memeyi ağzından çıkartıncaa basıyo yaygarayı..sürekkliii emmek istiyoo..sıfır uykuylaa geldim işeee
uykusuz anneler kulubunu bılıyorum canım ben bakıyorum ara sırabu arada ben de muzdaribim emerek uyumasindan ve gece surekli uyanmaktan.ve feci inat bu aralar ustunu bagris cagris zor degiisiyoruz mesrla.onceden ara sira pispisla uyutabilirdim simdi basiyo yaygarayi emmeden uyumam diye ama ne yaygatakomsular rahatsiz olmasin diye aak zirunda kaliyorum.yoksa her agladiginda istedigini elde edemeyecegini anlasin isterim ama toplu yasiyoeuz iste komsular rahatsiz olur..
ek gidalarimiz yarisi yerde elinde ustunde yeniyor..buyudukce daha mi zor oluyor ne...neyse iyi olsunlar da kucuk hanimlar kucuk beyler ne yapalim en azindan yalniz degiliz birbirimizi anlayabiliriz burda paylasarak...
uykusuz anneler kulubune girin mutlaka gercekten guzel bir site uygulayabilen olursa paylassin deneyimlerini lutfen...
Yaa birde aksam bebislerle cikan var mi uyku saatimiz cok erken sorun olur mu acep kimseyi ziyaret edemiyoruz eve hapsolduk
ozledim sevgilimle el ele dolasdigimiz zamanlari..gerci melegim uyuyunca da onu ozluyorum ne garip bir duygu..hangisi agir basiyr bilemiuorum karmakarisigim..
ınsaallah canımm kesınlıkle beraber buyuttuk bırbrmızı hıc gormeden tanıdıkCanım sağol cevabın için burası çok moral oluyor. Yanlız olmadığını bilmek çok güzel bebeklerimizi beraber büyüttük inşallah hiç bozmayalım bu arkadaşlığı haberdar edelim birbirimizi. Bizim dişlerde bir gelişme yok ama eli sürekli ağzında bazen bir bakıyorum önlüğünü sokmuş ağzına emiyor çok şirinler
sende saol canımm.. bayadır yoktum evet.. ama bayadır buralardayım bu aralarsaol şekerim eskisi kadar geçmişe bakamıyorum ondan gözümden kaçmış sanırım , sende yoktun bayadır , buralardasın artık inşallah ?
ayyy yazım bıtmeden yolladım yanlıslıklaaselam anneler kulubuuu
bız bgun mınısımle gezmeye cıktık cekırdek aıle olarak
Hayırlı olsun kuzucukların incileri. Kızlar öncesinde çok zor oldumu huysuzluk ateş falan?ilaç kullandınız mı jel gibi birşey ?
Dün bizde dışarı çıktık bize yakın çok güzel bir alan yaptılar park bahçe havuzlar falan ferah bir yer dolaştık keremi ilk defa salıncağa bindirdik bir görseniz zincirlerinden tutmuş sanki 40 yıllık binici:)) yan taraftada bir kız bindi 10 aylıkmış ağladı indi:)) sonra eve geldik bir güzel uyur dedim ama uzun zamandan sonra ilk defa gece çok sık kalktı ağlayarakayyy yazım bıtmeden yolladım yanlıslıklaa
nyse nerde kalmıstımm :44:hımm gezmeye cıktık ogleden sonra
masaallah oncekılere gore dha bı uyum sagladı mınnosumm
arabasında bıle durmak ıstemıyo cogu zaman
kucagına al dye kollarını uzatıp melul melul aglardı normalde bgun bı tık daha alısmıs gordum onu
cok sevındımm yaygarasızca eve donebıldgmız ıcın
sonrada yıkadım pamugumu temız havada yorulunca uyudu erkenden
gece de cok sık kalmazsa tam super bıtırcez bız bgunu
sizler naptnz bakalımmm fıstık anneler fıstık kuzularrr...
canim bizim gece uykularimiz bozuldu. zaten cok uyaniyodu fakat son uc dort hafta aglayrakvuyaniyo ve sallamadan uyumuyordu. disinin ciktgi gunun onceside gece cok agladi. boyle icli icli tabi ben anlam veremedim. o gun yikamistim acaba kulagina sumu kacti dedim. sabahi baktim dis gorunuyo. oksuruk baslamsti ve cogaldi. bugunde patladi cikti disi. jel aldim fakat izin vermedi zaten damagini bulana kadar yaliyo beceremedim yani. dislik vardi onu sogutup verdim eline. huysuzluk ve uykusuzluk oldu yani. ates olmadi cok sukur.
gul cum. iyi yapmissiniz ailecek cikmakla. bizde ciktik gezdik geldik. yikadim bende oglumu yatirdim. insallah bu gece rahat uyur. cikan disin yanindakide kabarmis ve huysuzlugu devam ediyor sanirim o da cikicak.
Dün bizde dışarı çıktık bize yakın çok güzel bir alan yaptılar park bahçe havuzlar falan ferah bir yer dolaştık keremi ilk defa salıncağa bindirdik bir görseniz zincirlerinden tutmuş sanki 40 yıllık binici:)) yan taraftada bir kız bindi 10 aylıkmış ağladı indi:)) sonra eve geldik bir güzel uyur dedim ama uzun zamandan sonra ilk defa gece çok sık kalktı ağlayarakeskiye dönmeyiz inş. Dişle ilgili birşeydir diyorum. Bu arada bugün doğum günüm.
Ateş kötü oluyor ondan korkuyorum açıkcası Allah yardımcıları olsun minik kuzuların. Hepimiz yaşayacağız bir şekilde alışmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?