2012 eylul annelerı dogum hıkayelerı

hayırlı olsun anneler allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza inşallah

Canim gözün Aydın olsun bebisin sana hepsini unutturur..:)geriside ılerde aklında soluk bı hatıra olarak kalır..tecrübeli bı anne olarak söylüyorum

güzel dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkürler..bizde herşey aynı..tüm gün minik kızımla emiş..altını al..uyut...rutin döngü devam ediyor.. büyük heyecanla doktor kontrolünü bekliyorum..inş o zamana umdugumdan da cok gr almış olur..babamız da eğitim öğretimin başlamasıyla evimize, okuluna gitti..biz miniğimle memlekette kaldık..15 gün sonra bizi almaya gelince inş yavrumda gözle görülür bir değişim oldugunu fark eder.. bu arada doğum hikayemde 38+5 yazmışım..yanlışlık olmuş..doğumumuz 37+5 te gercekleşti..neyse..yeni yeni güzel hikayeler bekliyoruz ...ANNE OLMAK HARİKA BİŞİMİŞ YA.... bunu lutfeden Rabbime sonsuz şükürler olsun...

haklısın cnm dr.um da zaten kendini cok kotu hissetti işte biraz normalci dr. olmasından kaynaklandı yine de sancı çektiğim için pişman değilim gerçekten o kadar çok normal istedim ki sancının da ne demek olduğunu anlamış oldum kısmet sezeryanla bitirmekmiş.. saol cnm darısı hayırlısı ile başına inş.

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımm..
o kadar sancı çekip sezeryana girmek büyük talihsizlik ama EYMEN beyin sağlığı için herşeye değer tabiii hayırlısı böyleymişş ne diyelimmm çok şükür ikinizde iyisiniz yaaa o yeterr
tatlım ALLAH analı babalı büyütsünnn.. ismiyle yaşasın AİŞE RAVZA bence ismi gayett güzelll prensesinn...
ayy banada işlemezse suni fln hiiç şaşırmam tosuncuk gibi olduk ya ondan fayda etmedi herhal
ALLAH analı babalı büyütsün canımm...
ALLAH sağlık versin çok şükür sorunsuz kavuştunn yavrunaaa en önemlisi o tabiiii....

10 ağustos cuma günü
33+4 haftalığız,sabah 7 de başlayan kasık ağrılarıma ancak öğlen 2 ye kadar dayanabildim ve dr uma gittim,normal diyecekti ve ben geri gelecektim.Ben öyle sanıyordum fakat çıkan sancılarım ve 1 cm açıklığım sonucu dr umuz yatış verdi.1 gece kaldık serumlar,iğneler,iğrenç nidilat...ertesi gün kendimi iyi hissediyordum ve hastaneden kaçmak istiyordum çünkü uyuyamıyordum o berbat ilaçlar mahvetmişti beni.Dr umu ikna ettim ve eve geldim.Malesef ağrılar geçici süre geçmiş meğersem; dayanmaya çalıştım normaldir dedim yine.Salı günü çalışamaz raporumu almak için hastaneye gidelim dedik.Hastanenin kapısını önünde benden sıcak sıcak bir şeyler akmaya başladı ve tutamıyorum;eşime donmuş bir şekilde aşkıııım benim suyum geliyor dedim,o panik ben panik hemen dr a çıktık.Dr um turnusol kağıdıyla test yaptı vee pozitif gerçekten suyummuş gelen.Hemen yatış verildi,3 saatte bir ateş ölçümü,nst,tansiyon.Bu sefer antibiyotik iğne yiyoruz,çünkü enfeksiyon kapabiliriz suyumuz gidiyor;her sabah suyumuz kontrol ediliyor ultrasonda.Suyum artık gelmiyordu fakat öyle acılar çekiyordum ki resmen belim ortadan ikiye ayırıyorlardı,kasık ağrılarım cabası.Bebeğim gelmek istiyordu ama daha çok erkendi.Perşembe günü akşam üstü suyum hafiften sızar şeklinde yine gelmeye başladı...

17 ağustos cuma

Sabah kahvaltım geldi 6 da ama benim hiç iştahım yok,zar zor doğruldum annemin yardımıyla wc ye gittim,aynaya baktım yüzüm pespembe ve yanıyorum sanki ateşim var.Kahvaltımı zar zor yaptım suyuda fazla içmemeye karar vermiştim zaten her wc ye gittiğimde suyum geliyordu artık.Sabah 9 da ultrason kontrolünde poliklinikteyim.Canım kızım her zamanki gibi sabah modunda kıpır kıpır,hıçkırıyor ona da sinir olmuş dahada hareketli;Dr un yardımcısı gözünü göbeğimden alamıyor şaşırıyor,gülüyor.Neyse dr um geldi ultrasona geçti hemen hiçbir şey demiyor ama surat asık -hiçbir şey soramıyorum korkuyorum çünkü,ama daha sonra öğrendim ki suyum kalmamış- dr um ateşin var mı dedi.Sanki dedim yanıyorum biraz ;ateşimi ölçtüler ateşim var.Dr um talimat verdi ameliyathaneyi hazırlasınlar acil sezeryan.Allahım nasıl bir şeydir ne yerdeyim ne gökteyim; sezeryana dair hiçbir korkum yok tek düşündüğüm şey bebeğim.Ya bebeğim enfeksiyon kapmışsa …
Saat 12.15
Hazılırlıklar yapıldı,iyiki az bi kahvaltı yapmışım ve de su içmemişim.Sedyeye yattım uzun bir koridordan amaliyathaneye çıkmak üzere asansöre doğru yol aldık.Annem ağlıyor-çünkü dr um hazırlıklı olun demiş, sonradan söylediler- evet bir sorun var,eşimin gözleri dolu ama yine de bana moral vermeye çalışıyor.Artık ameliyathanedeyiz,spinal istiyorum dedim sadece bebiğimin sesine kilitlenmiştim.Neyse uyuştum filan Dr um geldi birkaç defa neden erken doğum yapmak zorunda olduğu açıkladı,ben artık daha emindim bir sorun var.Ameliyat başladı,ben yapılan tüm işlemleri hissediyordum kesmeleri,çekmeleri…foşşşşş diye bir ses geldi ardından o muhteşem ses,dünyanın en güzel sesi bebeğim Zeynep Burçak ımın sesi.Başımdaki hemşirenin dediği gibi o an benden mutlusu yok ,evet çok mutluydum kızım ağlyordu.Dr umda çok rahatladı,sesi düzeldi bebeğin vücut ısısı normal,ağlıyor yani enfeksiyon yok dedi.Ohhh dedim dünyalar benim oldu o an.Bebeğimle muhteşem karşılaşma bana gösterdiler, yavrum aynı babasına benziyordu,bende öyle dilemiştim zaten. Bak senin ki koridoru inletiyor dedi dr um;benimki mi o dedim,şu an senden başka doğum yapan yok dedi Babamız kızımızı görünce ne kadar mutlu olacaktı oyyy oyy bu duyguların tarifi hakikaten yok.Artık ben anneyim.Tüm acılarım bitti gitti,7 gün küvezde kaldık.Kızım şu an 2 hafta 4 günlük;emme,uyku,kaka üçlüsünü gerçekleştiriyoruz.Rabbim anneliği,bu harika duyguları tüm isteyenlere yaşatsın.

Aynı gün doğdu bizim kuzular ): Sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim Allah analı babalı büyütsün...

Allah analı babalı sğalıkla büyütmeyi nasip etsin çekilen her zorluk kolaylığa kavuşuyor Allahın izniyle.. Aynı şekilde emme uyuma kak üçlüsü bizdede mevcut daha çok emme ama çabalıyor kuzum :)

Allah hayirli ömür versin evladina hrsey cok guzel olur insallah bundan sonra. benim de dogumdan sonra felaket basim agrimisti , aglatiyordu resmen. ebeyi aradik , susuzluktan bolbol su icersen agri kalmaz, özellikle emzirirken cok fazla su tüketmen gerekiyor dedi. sonra elimden suyu düsürmedim ve agrilr kesildi. ama su icmeyi azicik ihmal etsem hafif hafif agrilar gelmeye basliyordu gercekten, sen de bi dene istersen , sana da iyi gelebilir...

buraya normal doğum hikayemi yazmak isterdm ama malesf sezeryanımı yazıcam hala içimde ukde kaldı normal doğum yapmak ((
bizimki malum sezeryan olduğu için 10 gün önceden gün almıştık 27 ağustos sabahı saat 08:30 da sezeryana girdim kızlar ameliyat gecesi çantamı çikolatamızı fotoğraf mkn sini v.s. hazırladım sabah erkendende hastaneye gittik yatışımız yapıldı pembe önlüğümü giydim giyerkende heyecandan tlfnumu yere düşürm ekran falan kalmadı parçalandı ama olsun heyecan iştee beni korkutan oğlumun beni isteyipde peşimden ağlamasıydı şükür Rabbim yardım etti ağlamadı resimlerimizi falan çektirdik hemşire geldi sonda takmak istedi ben korktuğum için dr a dedim amlyathanede anesteziden sonra takıldı iyikide öyle olmuş neyse sonra hemşireler yine geldi beni hazırladılar götürmek için o an çok duygusal oluyo işte oğlumun sesini duyunca ağladım annem babam eşim o kadar etkilemedi beni dua ettimAllahım beni evladıma bağışla diye daha sonra amelyathanede spinal anestezi yapıldı yavaş yavaş ayaklarm taş kesildi belimden aşağısını hissetmedim ama kesildiğimi bebeğin çıkışını ve dikişlern atılışını hissettm bebeğim doğduğunda bembeyaz bi sıvı yla kaplıydı öptüm onu ama çok ağlıyodu dikişdi falandı bitince odama aldılar ama ben çok rahattım kızlar hep ayıkdım ne bileym ağrım falan olmadı ilk kalkışım falan çok rahatdı zaten 1 hafta sonra tam anlamıyla ayaklandım Rabbim yardım etti gerçekten dilerm tüm doğum yapacak arkadaşlarınkide benmki gibi rahat geçer gerçi ben oğlum içinde kalkmak zorunda kaldım 3 günlükken kucağıma almaya çalıştım mecburen neyse uzattım kızlar şimdi iki meleğim var evimde kızımız elanur 27 ağustos sabahı38 artı 4 de 3550 gr 51cm bboyunda dünyaya geldi abisi biraz kıskanıyo ama alıştık yavaş yavaş

Eveett doğuramadım derken derken sonunda nazlı oğlum dünyaya gözlerini açtııı...
3eylül bdtmizdii ama bizim oğlanın gelmeye niyeti yoktuu ve 4 eylülde kontrolümüz vardıı plesentamızdada yaşlanma başladığı için doktorum en fazla ayın4ünden sonra 2-3 gün daha beklerim sonra doğumunu suni sancıyla başlatırım demiştii bende hep dua ettim kendi sancım gelsin diyee ayın 3ünde akşam 10da eşimle tv izlerken uyumuş kalmışım 1 saat sonra uyandımm hatta eşim yanıma geldi hadi uyu bakalım uykusuz geceler bizi bekliyoo bi kaç gün daha uyu dedi ayrıldı yanımdann ben tabi uyandım bi kere sonra saat 1 gibi tekrar uyumaya çalıştımm ama 10dkde 1 belimden kasıklarıma vuran sancılar beni rahat bırakmadı bi anda düzenli sancılarım başladıı satt4 gibi 8dkde 1e düştüü saat 6 gibi de 6 dkde 1 gelmeye başladıı nasılsaa sabahında doktora gidecektik ve bende boş yere eşimi panik yaptırmak istemedimm neyse satt 9:30da hastaneye gittikk sancılarım gitmişti benim doktoruma söyledim sabaha kadar sancı çektiğimi doktorum önce açılmana bakayım o zaman dedi sonra nstye alırız dedi açılmama baktı 2 cm olmuşş ve silinmem 100de 60 civarındaymış bu halde seni eve gönderemem dedi ama eşyalarım dedim onları alıp gelsem dedim eşin yatışını yapıp alsın gelsin dedi neyse eşimi gönderdim kuzenimi ve halamı getirmesi için tabi birde eşyalarr bende yatışımı yaptırdımm bana suni sancı bağladılarr 10:30 gibi eşyalarımda gelmiştii başlarda 5 dkde gelen sancılarım vardı ama canımı yakmıyoodu ve nstde 100e hatta 120ye vuran sancılar vardıı sürekli dozu arttırdılarr saat 5 e kadar 3 kere doğumhaneye gittik ilk gittiğimizde doktorum açılman güzel ilerliyo ama bebişin başı inmiyo dedi kesin normal olur diyemem dedi sezeryanda olabilir hiç istemediğimiz bi durum dedi ama ben bekleyeceğim sibel dedi çok müsaitsin normal doğuma dedii seni kesmem büyük haksızlık olur dedii çıktık doğumhaneden o sırada muayene ederken suyum kendiliğinden patladı doktorum bu güzel oldu işte buyardımcı olur başın inmesine dedi su patlayınca bana sancılar daha ağır vurmaya başladıı sırayla eşim halam kuzenin herkes belimi ovuyodu sancı geldiğinde eşime sarılıyodum söyleyin doktora beni sezeryana alsın dayanamıyorum diyodum sancı gidince vazgeçiyodum tabi. sonra saat 6da tekrar muayene açıklık 8cm baş yavaş yavaş inmeye başlamış doktoruma bağırıyorum ümmühan hanım yeter artık dayanamıyorum diye dayanmak zorundasın dedi bana sen bu çocuğu doğuracaksın güçlü bi kadınsın biliyosun diyerek bana heeep destek oldu sonraa saat 18:50 bana ıkınma hissi geldii ümmühan hanım hadi bakalım sibel bu doğumhaneye son girişimiz dedii doğurtcam artık seni dedivee girdik doğumhaneye açıklık 10 cm başı hala tam inmemiş doktorum hep cesaret verdi hadi sibel iniyo başı sen çok güçlüsün yapabilirsin falan ben ıkınıyorum ama gece 11den beri uykusuzum ve sancı çekiyorum çok güçsüzz düştüm doktorum çok güzel ıkınıyosun sibelcim ama çok halsizsin dedi son bi kaç tane daha dedi gelmek üzere ufaklık dedii ıkındım ıkındım olmuyoo en son kafasının üstü gözükünce vakum taktı bebiş sıkıntıya girmesin diye vakumla çektiler oğlumu o çıkıncaa büttünnn ağrı sancı hiiçbirşey kalmadıı o kadar mükemmel bişey ki anlatamam kızlarr doktorum dikişimi atarken heep sphbet ettik hemşireler falan mükemmeeldii doktorum dikiş atarken sibelcim senin doğurabileceğine inanmasam emin ol saat 3 te sezeryana alırdım seni dedi ama bak başardın dedi çok mutlu oldum oğlumla birlikte çıktık doğumhane kapısından eşim önce oğlumu sonra beni öptü gördün mü bak başardın dedii çook duygulandımm.. emin olun kızlarr doğumhaneden bebeğinizle ve yürüyerek çıkmak gerçekten paha biçilemezzz iyiki doktorum sonuna kadar diretmiş iyiki biiirçok doktorun acil sezeryan diyeceği bi olayda bana asla bunu demeyip normal doğumda ısrar etmişş...
sadece 2 dikişim var doktorum 2.doğumunda hiiç dikişin olmayacak dediii....
gerçekten ANNE olmak muhteşemmmm..... oğlumuz bizi üzmedii ve tam zamanında geldiii...
kısacasıı ne epidürall ne ağrı kesici hiçbirşeysiz eski usül çatır çatır doğurdummm

Son düzenleme:

canıııım hiç de sıkılmadan okudum çok güzel yazmışsın hayırlı uğurlu olsun....

okudukça okuyasım geldi hikayeni :)) böyle hikayeler ve düşünceler benii çokkk cesaretlendiriyo ve o sancıların sonucunun harika olduğunu bi kez daha hatırlatoyo, dayanma gücünü depoluyo,allah kuzunuzla sağlıklı mutlu uuzn ömürler versin inş. :)) darısı başımıza inş. kolaylıkla :))

Maşaallah kuzum ya.. Ne güzel çatır çatır doğurmuşssun doktorunu da tebrik edioyorum ne güzel desteklemiş seni Allah iyi insanlarla karşılaştırsın benide normal doğurtacam diye kandırdır durdu kesti biçti neyse hakkımızda hayırlısı buymuş.. Oğluşunla eşinle mutlu bir hayat senin olsun Allah analı babalı büyütsün

canlarım benim kutluyorum hepinizi benim kıs kardeşimde eylül annesi hatta kayıtlı liste başında ama evinde net olmadığı için giremedi bir türlü günü bitti 40 hafta oldu bugün cumartesi dr sabah gel dedi inşallah normal doğum olur çok istiyor hepimiz dua ediyoruz sizler için

Allah saglikli mutlu hayirli bi omur nasip etsin insallah, benim oglum da cikmamak icin cok direnmisti ve sonunda vakumla dunyaya gelmisti tam 9 saat sanci cektikten sonra... ama sonrasi paha bicilemez bi mutluluktu, bakalim bu kez nasil bi hikaye bizi beklio, hayirlisi....

2.kez yine normal doğumu tercih etmen,niyeyse mutlu etti beni :)) biraz olsun korkumu alıyo sanırım bu durum :))

oohh ohhh sonunda sibelcimde doğurdu maşallah canım sana ve doktoruna çatıur çatır doğurttu seni demek ama ben bu vakum olayından çok korkuyorum ve bana çok tehlikeliş gliyo nasıl kabul ettin inş kimse bana böle bişe teklif etmez :18: rabbim sağlıklı uzun ömür versin oğluşunla sana darısıda bizim başımıza artık

sibelcim hayırlı uğurlu olsun inşallah.tebrik ederim çok güzel olmuş doğumun.allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı başımıza

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün.

canım bebeğini kucağına almışsın ya normal sezeryan hiç önemi yok.allah analı babalı büyütsün canım.hayırlı olsun inşallah.

Merhaba kızlar vakit bulmuşken doğum hikayemi yazayım kısaca:
Bir çoğunuz biliyor ki günüm dolmuştu ve pazartesiyi bekliyordum bu arada arkadaşlar akrabalar arayıp duruyor daha doğum yapmadın mı diye bende pazartesiye kadar yolu var diyordum.cuma günü bir arkadaşımla konuştum daha doğum yapmadım yapınca haber veririm dedim ve üstünden yarım saat geçti ve suyum gelmeye başladı.ama bir anda gelmediği için emin olamadım sonra baktım ki ewt suyum geliyor sonunda kızım gelmeye karar vermişti hastanemizi aradık ama beni kötü bir haber bekliyordu doktorumuz şehir dışına çıktığı için ulaşamadık.sonrasında neyse dedik hayırlısı artık nöbetci doktoruda hiç tanımıyordum ama çok şükür çok tatlı bir bayan çıktı şansıma.akşam 9 gibi hastanedeydim muayaneden sonra yatışım yapıldı bu arada azar azar suyum geliyor ama pek bir ağrı hisstemiyorum takiiiii saat 11 olana kadar:18: sonra kıvranmaya başladım ama bu arada nstye bağlı olduğum için dolaşamıyorum yatakta sancı çekmek biraz zor geldi. bu arada doktor arada gelip açıklığa bakıyor saat 1 olduğunda açıklık 5cm ulaştı ve epidural istedim.anastezi doktoru geldi ama omurlarım arasında boşluk bulamadı bikaç denemeden sonra başardı ama bu arada hem sancım var hem korkuyorum iğneyi yanlış bir yere denk getirir diye sonrasında 2saat rahattım ikinci dozu ağrın başladığında yaparız dedi ama bu seferde açıklığım arttığından doğum zorlaşır diye yapmadılar.
işte benim için macera bundan sonra başlamış oldu o 3 saat geçmek bilmedi ve ömrümden ömür gitti diye bilirim açılmam 10cm olana kadar beklediler sonra saat 7.30da doğuma girdim 5 dakka sonra meleğim dünyaya geldi işte o an bütün gece yaşadıklarımı unuttum.doktorum övgüler yağdırıyor aferin diye tek başına doğum yaptın diye bende diyorum sağol ya diye gel sen birde bana sor
artık evimizdeyiz ve her geçen gün meleğimle daha bir güzel oluyor

inşallah bu duyguyu hepiniz yaşarsınız kızlar şimdilik benden bu kadar görüşürüz vakit buldukça...

Herkeze selam

benim sizlere anlatacağım güzel bir doğum hikayem malesef yok ne umdum ne buldum ama sonu güzel bitti bunuda şükürler olsun billdiğiniz gibi bayram haftası sancılandım drum tatilde yurt dışında cep kapalı ben tres oldum hastanedeki başka d nidilatta drum gelene kadar doğumu sancıyı durdurdu ilaç bana çok dokundu bulntı ishal derkern nefes alaamaya başladım en son 22 agusosta nst girdiğimde bebeğin artık çıkmak isteğini ama dururmunun iyi olduğunu söyledi ben nefs alamıyor artık doğurmak istiyordum annemler bizdeydi kadın geldi evi temizlettirdim lohusayatağımızı annemle hazırladık beşiğini yanınaalıp nevresimlerini serdik temizlik bitince eşyalarımı alıp annemlere geçtim 23ünde gece drum türkiyeye geldi ve aradım cuma sabahı aç karnına geliyorsun dedi çok heyecanlıydım azcıkta korku vardı neyse sabah oldu teyzem anneme geldi ayükeme bakıcaktı annem babam eşim hastanee gittik drum ilk ultrasondan batı ve suratını ekşitti neden beni bekledin dedi dedim sizden başkasına yaptırmazdım sezeryanımı sonra nidilatı 3 satte bir aldığımı nefs alaadığımı falan anlattım odama yolladı acil sezeryan dedi o kadar mutluydumki oğluma kavuşmama az kalmıştı nst aldılar sonra damar yolu lavma derken beklemeye geçtim odamızı gelin odsı gibi süsledik fb hastane çıkış kıyafetlerimizi hemşire alamıza vrdik yakışıklımı giydirsinler diye neyseki vakit geldi yatağımla ameliyathaneye kadar gittik kızımıda orda doğurduğum için ve sürekli gittiğim hastane olduğundan tanımışlardı beni ameliyatmasasına kendim oturdum sorada yattım anestezici arminak bey fundacım nasılsın hoşgeldin falan muhabbet derken dedim beni öyla bayıltki herşey bitiğinde hemen ayılayım aybükem var bensizyemek yemez derken drumun sesini duydum fundacım geliyorum derken ben gittim ayıldğımda aybükemi sormuşıum kahvaltısını yaptımı karnını doyurdumu sonra nefes alamadım midemi yıkmışlar ve sürekli oksijen veriyolar bana bebeğimin iy olduğınu söylediler derken 2 saate yakın ameliyathanede kalmışım annem eşim dayanamayıp gireceklermiş neyse hiç gıkım çıkmadan odama geldim herkezin suratı asık ama ben bi anlam veremiyorum eşimi soruyorm bebeğin yanında diyolrar annem hsta bakıcı geceliğimi gidirdi lohusa tacımı taktım prensimi bekliyorum yarım saat oldu halen gelmedi bebeğim beni sürekli oyalamaya çalışışıyorlar giydiriyorlar falan derken ben halen bişi anlamıyorm kamerayı istedim o bana hemen gelmezse ben de bari kameradan tipine bakayım dedim o kadar şekerdiki amelşyathanede sürekli hoırtumları ağzına sokum sokup durmuşlar sonra ilerledikçe hemşire anneme kakasını yapmış nefes alamıyor dedi ve ben oan hıçkırıklara boğuldum demezmi anneyide bebeğide son anda kurtardık neyse drum çock dru anestezici herkez odama geldi bebeğimin durumunu anlattılar başka hastaneye sevk edileceğini ama düzeleceğini anlattlar amaben kimseyi dinleiyor sadece ağladımı biliyorum yenibosnada safa hstanesini ydyb ünitesinin iyi olduğunu ve drum ordaki ordaki drla arkşolduğunu güvenle eslim edebileceğimizi söylediler bizde ok dedik sirens sesleriyle ambulans geldi işte o an bnim ve eşimin bittği an oldu daha 4 ssaatlikmi ne ameliyatlıyım altımda sondo acı falan hiçbişi hissetmeden ayağakendim kalktım ve bebek odasına gidip bebeiğime bi bakayım dedim paşamın karnı yükselip yükselip iniyo morarıyo ben hayatımın en mutlu günü ve en acı günüydü sonra hemşireler beni odaan çıkarttı küvez gelmişti zar zor odama soktular akşamı oda süslerni herşeyi kaldırdım beeğim gittikte 1saat sonra giydirip çıkarttıkları kıyafetlerin bana tekrardan teslim ettiler yini bittiğim andı neumutla alıp yıkayıp ütülemiştm sonu böylemi olacaktı derken kokusunu koklamak istedim bersine kokusu sinmişti hastaneden çıkana kadar kokladım kuzumun beresini hastaneden çıktım kayınvalidemler kmpaşada oturuyorlar hastane yenşbosnada evime gidemedim hergün paşamı görmeye gittim 24 agustostan 28 agust kadar makinaya bağlıydı heryerinde hortumlar mideden besleniyor ve uyutuluyordu sonraki 2 gün oksijen hunisindeydi daha sonra da sadece küvezde serum alıyordu biberonla beslenmeye hatta hemşire ablaları şikayet bile ediyordu çok yaramz diye ilk karşılaşmamız tanışmamız 3 eylül pazartesi güü emzirmiştim çok şükğr göğsümüde almıştı dr salı gnüde emzireye sabah 9 30 da gel dedilr gttik emzrdim kıyafetlerini istediler ve bebişim zorlu süreci gçip 12 gün paşama kavuştum şuan evimizdeyiz tezeleri bi ara resmini ekliycem çok tatlı veçok yaramaz br delikanlı allah kimseyi evladıyla sınamasın eherkezin evladını bağışlsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…