- 27 Nisan 2010
- 355
- 14
- 98
Herkeze selam
benim sizlere anlatacağım güzel bir doğum hikayem malesef yok ne umdum ne buldum ama sonu güzel bitti bunuda şükürler olsun billdiğiniz gibi bayram haftası sancılandım drum tatilde yurt dışında cep kapalı ben tres oldum hastanedeki başka d nidilatta drum gelene kadar doğumu sancıyı durdurdu ilaç bana çok dokundu bulntı ishal derkern nefes alaamaya başladım en son 22 agusosta nst girdiğimde bebeğin artık çıkmak isteğini ama dururmunun iyi olduğunu söyledi ben nefs alamıyor artık doğurmak istiyordum annemler bizdeydi kadın geldi evi temizlettirdim lohusayatağımızı annemle hazırladık beşiğini yanınaalıp nevresimlerini serdik temizlik bitince eşyalarımı alıp annemlere geçtim 23ünde gece drum türkiyeye geldi ve aradım cuma sabahı aç karnına geliyorsun dedi çok heyecanlıydım azcıkta korku vardı neyse sabah oldu teyzem anneme geldi ayükeme bakıcaktı annem babam eşim hastanee gittik drum ilk ultrasondan batı ve suratını ekşitti neden beni bekledin dedi dedim sizden başkasına yaptırmazdım sezeryanımı sonra nidilatı 3 satte bir aldığımı nefs alaadığımı falan anlattım odama yolladı acil sezeryan dedi o kadar mutluydumki oğluma kavuşmama az kalmıştı nst aldılar sonra damar yolu lavma derken beklemeye geçtim odamızı gelin odsı gibi süsledik fb hastane çıkış kıyafetlerimizi hemşire alamıza vrdik yakışıklımı giydirsinler diye neyseki vakit geldi yatağımla ameliyathaneye kadar gittik kızımıda orda doğurduğum için ve sürekli gittiğim hastane olduğundan tanımışlardı beni ameliyatmasasına kendim oturdum sorada yattım anestezici arminak bey fundacım nasılsın hoşgeldin falan muhabbet derken dedim beni öyla bayıltki herşey bitiğinde hemen ayılayım aybükem var bensizyemek yemez derken drumun sesini duydum fundacım geliyorum derken ben gittim ayıldğımda aybükemi sormuşıum kahvaltısını yaptımı karnını doyurdumu sonra nefes alamadım midemi yıkmışlar ve sürekli oksijen veriyolar bana bebeğimin iy olduğınu söylediler derken 2 saate yakın ameliyathanede kalmışım annem eşim dayanamayıp gireceklermiş neyse hiç gıkım çıkmadan odama geldim herkezin suratı asık ama ben bi anlam veremiyorum eşimi soruyorm bebeğin yanında diyolrar annem hsta bakıcı geceliğimi gidirdi lohusa tacımı taktım prensimi bekliyorum yarım saat oldu halen gelmedi bebeğim beni sürekli oyalamaya çalışışıyorlar giydiriyorlar falan derken ben halen bişi anlamıyorm kamerayı istedim o bana hemen gelmezse ben de bari kameradan tipine bakayım dedim o kadar şekerdiki amelşyathanede sürekli hoırtumları ağzına sokum sokup durmuşlar sonra ilerledikçe hemşire anneme kakasını yapmış nefes alamıyor dedi ve ben oan hıçkırıklara boğuldum demezmi anneyide bebeğide son anda kurtardık neyse drum çock dru anestezici herkez odama geldi bebeğimin durumunu anlattılar başka hastaneye sevk edileceğini ama düzeleceğini anlattlar amaben kimseyi dinleiyor sadece ağladımı biliyorum yenibosnada safa hstanesini ydyb ünitesinin iyi olduğunu ve drum ordaki ordaki drla arkşolduğunu güvenle eslim edebileceğimizi söylediler bizde ok dedik sirens sesleriyle ambulans geldi işte o an bnim ve eşimin bittği an oldu daha 4 ssaatlikmi ne ameliyatlıyım altımda sondo acı falan hiçbişi hissetmeden ayağakendim kalktım ve bebek odasına gidip bebeiğime bi bakayım dedim paşamın karnı yükselip yükselip iniyo morarıyo ben hayatımın en mutlu günü ve en acı günüydü sonra hemşireler beni odaan çıkarttı küvez gelmişti zar zor odama soktular akşamı oda süslerni herşeyi kaldırdım beeğim gittikte 1saat sonra giydirip çıkarttıkları kıyafetlerin bana tekrardan teslim ettiler yini bittiğim andı neumutla alıp yıkayıp ütülemiştm sonu böylemi olacaktı derken kokusunu koklamak istedim bersine kokusu sinmişti hastaneden çıkana kadar kokladım kuzumun beresini hastaneden çıktım kayınvalidemler kmpaşada oturuyorlar hastane yenşbosnada evime gidemedim hergün paşamı görmeye gittim 24 agustostan 28 agust kadar makinaya bağlıydı heryerinde hortumlar mideden besleniyor ve uyutuluyordu sonraki 2 gün oksijen hunisindeydi daha sonra da sadece küvezde serum alıyordu biberonla beslenmeye hatta hemşire ablaları şikayet bile ediyordu çok yaramz diye ilk karşılaşmamız tanışmamız 3 eylül pazartesi güü emzirmiştim çok şükğr göğsümüde almıştı dr salı gnüde emzireye sabah 9 30 da gel dedilr gttik emzrdim kıyafetlerini istediler ve bebişim zorlu süreci gçip 12 gün paşama kavuştum şuan evimizdeyiz tezeleri bi ara resmini ekliycem çok tatlı veçok yaramaz br delikanlı allah kimseyi evladıyla sınamasın eherkezin evladını bağışlsın
amin inşallah,rabbim hepimizinkini bağışlasın sağlık sıhhat versin, zorda olsa kucağında olmasına çokkkk sevindim,mutlu huzurlu sağlıklı ömürler versin ona inşallah