2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm guzel anne adaylari,bugun tekrar idrar testi yaptim yine silik 2.cizgi bende aranizdayim.2 yasinda bir kizim.suan cok kotu gribim 4 gundur yatiyorum umarim bebise birsey olmaz.beslenme konusuna cok takilmayin bulantilr gecince duzelir hersey...

Selam kızlaarrr 12.01 de (perşembe) 50.68 olan sonucum 16.01 de (bugün) 187.8 çıktı

Merhaba arkadaşlar

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim... Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...

bugün benimle hemen hemen aynı haftalıkta olan arkadaşımla konuştum kalp atışını duymuş; o da sizinle aynı şeyi söyledi pıt pıt değil filmlerdeki duyduğumuz gibi baya baya güm gümdü dedi bizde haftaya salı günü duyabileceğiz Allah nasip ederse salı günü gelir mi bilmem artık

Yeni hamiş arkadaşlara da hayırlı olsun

5 haftalık olduğunda gideceğim doktora 5. haftadan önce gidildiğinde alttan bakılıyor ya oyüzden gitmek istemiyorum. Ozaman sonucu da göstereceğim.

Gözün aydın...

Ama o belli oluyor mu ki canım?

Benim 5 hafta 3 günlüktü ama ultrasondan keseyi tam göremedi hemde ikizden şüphelendi, maalesef o şekilde bakmak zorunda kaldı yani hiç belli olmuyor ya

bende 24-72 çalışıyorum yoksa yoğun bakımda çok zorlanıyorum ama 3 gün yatmak iyi geliyo ya benimde bi kez kahve rengi akıntım oldu oda nöbetimde oldu zaten. doktorum yorgunluktan da olmuş olabilir dedi progestan hiç kesmeden kullNIyorum o yüzden...nevşehir dedin içim cızz etti ben eşimle orada tanışmıştım benim için çok özeldir orası...nevşehir devlet hast. staj da yapmıştım ama ürgüp göreme avanos dışında başka ilçesini bilmiyorum sen neredesin ?

Slm guzel anne adaylari,bugun tekrar idrar testi yaptim yine silik 2.cizgi bende aranizdayim.2 yasinda bir kizim.suan cok kotu gribim 4 gundur yatiyorum umarim bebise birsey olmaz.beslenme konusuna cok takilmayin bulantilr gecince duzelir hersey...

Selam kızlaarrr 12.01 de (perşembe) 50.68 olan sonucum 16.01 de (bugün) 187.8 çıktı

hayırlı olsun kızlarrrr...sağlıkla kucağına almakta nasib olur inşallahhh

H.bektas ben. Ben de burda tanıştım esimle ve zaten 3 ay icinde evlendik ve tayinim çıktı ve iste öyle

Ya ben uzman olmayan bı ilçede acil doktoruyum, burda 2. Nöbetim, benden başka doktor yok ki hastanede yollar kardan kapandı.

H.bektas ben. Ben de burda tanıştım esimle ve zaten 3 ay icinde evlendik ve tayinim çıktı ve iste öyle

Canım fazla yorma sen de kendini
masadan masadan bak hastalara burda öyle mesela okmeydanı çocuk acile gidiyoruz ya
dr.masada oturuyor masaya bi muşamba sermişler çocuğu dr.un önüne yatırıyosun dinliyor falan,
ilaç yazıyor yolluyor,hiç masadan kalkmadan bissürü hastaya bakıyolar yani.orası da çok yoğun tamam da
bana garip geliyor bu uygulama,bi daha da gitmedik zaten

işe gitme isteksizliği gelince sizi düşünüyorum valla
allah kolaaylıklar versin.ben öğretmenim bizde çok yoruluyoruz hep bağır çağır
ama gece nöb. yok en azından şükür.:18:

herkese merhaba

inşallah bende 2012 eylül annesi olacağım

adım fatma iki yaşına girmek üzere bir kızım var
eşimin görevi nedeniyle 1.5 yıldır mardinde yaşıyoruz
sat 4 aralık muhtemel doğum tarihim 9 eylül

aslında memurum ama bu gidişle kıdemli anne olarak evde çalışmaya devam edeceğim :)))

kızım zeynebe hamileliğim baya sıkıntılı geçmişti ve hamileliğimin çoğu zamanı evde raporluydum sonra doğum öncesi sonrası izinler ve halen de ücretsiz izinli olarak evdeki yaşantım devam ederken beklediğimiz ve de istediğimiz ikinci bebişin haberiyle iş hayatından daha uzun bir süre daha uzak kalacağımı anladım :))))

Rabbim hepiimzin bebişini korrusun ve tüm isteyenlere de nasip etsin

Bende gitmek istemiyorum yaaa

bilgisayara bakıp iş yaparken başım düşüyor nerdeyse...:26:

Bende çok fena halsizlik var hep bir uyku modundayım...

Sizde de öyle mi kızlar ?

Öyle de olmuyor ya kalp krizine nasıl bakayım masadan öyle bakanın kendi ayıbı artık,biz hakedelim aldığımız maaşı , haram olmasın kazancımız çok kötü olursak rapor alırız yoksa is aksatmayalım , size de Allah kolaylık versin, cocuklar hoşlansın soz dinlesinler, öğretmenlik çok kutsal meslek.

hayırlı olsun zynbm..

Allah'ım tamamına erdirsin...

Maşallah ya bu arada ne güzel istemişsiniz hemen 2 yaşınızda ki kızınızın ardından, biz de öyle olur muyuz acaba :26:

bendede uyku hali çok canım ilk aylarda çok normal :)))

normalde ne gece ne gündüz pek uyumazdım kızımdan sonradazaten istesemde uyuyamıyordum ama şimdi dayanamıyorum onu uyutayım derken bi bakıyorum ben ondan önce uyumuşum

herkese teşekkür ederim Hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ...

Hayırlı olsuuun,hoş geldiinnnn

ben de 2. anne olacam inş.benim papatyam 3 yaşında
bugünn dr.BDTne 9 eylül dedi
kızım da 9 eylül de doğmuştu
ne düzenli kadınıııımmm,prensipliyim bakın,dikkatinizi çekerim

ben zaten çocukların arasında fazla yaş farkı olmasını istemiyordum
bir de yaşım da geçiyor 33 yaşındayım
ama kısmet olursa daha devamını da düşündüğümüz için arayı fazla açmak istemedim keşke bu ikiz olsaydı ilkinde olmayınca üzülüştük
bakalım bunda nasıl olacak şimdilik sadece zorda olsa keseyi görebildik öbür hafta sonu kalp atışları için gideceğiz

bu arada ben zeynebime rağmen ikinciyi isteyebiliyorsam herkes ister herhalde
zeynebimin hem hamileliği hem de büyütmesi zordu ama Allah büyük yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…