Kızlar 2 gun once doktorumu bel agrısı ve karın agrısı sıkayetıyle aradım o da bana benı bunlar ıcın aramana gerek yok dedı kapadı telefonu ve gece kanamam basladıpıhtı geldı cok korktum. butun gece hastanede yattım kanamam durdu sabah nobetcı dr gelıp ultrasonla baktı bebegım ıyıymıs ve ılk kez kalp atısını gorduk :) Ama hala kese cevresınde kanama varmıs. Hıc kalkmadan yatıcam ılac kullanıyorum rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın.
Kızlar 2 gun once doktorumu bel agrısı ve karın agrısı sıkayetıyle aradım o da bana benı bunlar ıcın aramana gerek yok dedı kapadı telefonu ve gece kanamam basladıpıhtı geldı cok korktum. butun gece hastanede yattım kanamam durdu sabah nobetcı dr gelıp ultrasonla baktı bebegım ıyıymıs ve ılk kez kalp atısını gorduk :) Ama hala kese cevresınde kanama varmıs. Hıc kalkmadan yatıcam ılac kullanıyorum rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın.
Hayırlı olsuuun,hoş geldiinnnn
ben de 2. anne olacam inş.benim papatyam 3 yaşında
bugünn dr.BDTne 9 eylül dedi
kızım da 9 eylül de doğmuştu
ne düzenli kadınıııımmm,prensipliyim bakın,dikkatinizi çekerim
kızlar 6 haftalık hamileymişimbenim fındık beni kandırdı saklanmış yeni öğrendim ya benim 2 3 gündür parmak uçlarımda uyuşma var ya neden olur bu bir bilginiz var mı ya???
herkese merhaba
inşallah bende 2012 eylül annesi olacağım
adım fatma iki yaşına girmek üzere bir kızım var
eşimin görevi nedeniyle 1.5 yıldır mardinde yaşıyoruz
sat 4 aralık muhtemel doğum tarihim 9 eylül
aslında memurum ama bu gidişle kıdemli anne olarak evde çalışmaya devam edeceğim :)))
kızım zeynebe hamileliğim baya sıkıntılı geçmişti ve hamileliğimin çoğu zamanı evde raporluydum sonra doğum öncesi sonrası izinler ve halen de ücretsiz izinli olarak evdeki yaşantım devam ederken beklediğimiz ve de istediğimiz ikinci bebişin haberiyle iş hayatından daha uzun bir süre daha uzak kalacağımı anladım :))))
Rabbim hepiimzin bebişini korrusun ve tüm isteyenlere de nasip etsin
Slm guzel anne adaylari,bugun tekrar idrar testi yaptim yine silik 2.cizgi bende aranizdayim.2 yasinda bir kizim.suan cok kotu gribim 4 gundur yatiyorum umarim bebise birsey olmaz.beslenme konusuna cok takilmayin bulantilr gecince duzelir hersey...
Kızlar ya bu duygusallık normal di mi? Ben annemleri çok özledim yahu.. Ankarada akraba makraba yok bi komşularım var onlarda çok iyi saolsunlarda aile gibi olmuyor yahu( Memlekete gitsem hava soğuk hava değişkliğinden hemen feci şekilde grip oluyorum of pof durumundayum yane (
geçmiş olsun dinlen bişey olmaz Allahın izniyle :)
hoşgeldin hayırlı olsun
Allah yardım cın olsun bir bebk varken 2. si demek kısmeti varmış dünyada :)
hayılrı olsun :)
Slm guzel anne adaylari,bugun tekrar idrar testi yaptim yine silik 2.cizgi bende aranizdayim.2 yasinda bir kizim.suan cok kotu gribim 4 gundur yatiyorum umarim bebise birsey olmaz.beslenme konusuna cok takilmayin bulantilr gecince duzelir hersey...
Herkese merhaba benimde son adet tarihim 17 aralık.Dün beta hcg kan testim 591 çıktıAllah ın izniyle eylül ayında doğumum gözüküyor.Henüz ultrasona girmedim cuma günü gireceğim herkesten dua bekliyorum. Bu yolda beraber ilerleyelim sağlıkla mutlulukla inşallah birbiririmize destek olalım
Günaydın arkadaşlar,
Dün doktor kontrolüm vardı Zeynep kamil hastanesine gittim Hastanede keseyi gördüler çok küçük hamilelik 4 haftalık.. Fakat kesenin altında kanama var düşük ola bilir dediler 15 gün sonra tekrar gel... Düşük önleyici ilaç vs giçbirşey vermediler.. Durursa durur düşerse düşer ....O anda dünyam yıkıldı anlatamam size .. Kese çok güzel yerleşmiş gelişimi iyi fakat altta kanama oldu için düşük olabilir diyorlar ve hiç bir şey yapmıyorlar.. Ordan çıkınca özel hastaneye gittim. Doktor kontrol etti hem alttan hemde üstten. kese çok saglıklı gelişimi güzel 4 haftalık geç döllenme olmuş dedi. Bebek aspirini ve düşük önlemek için Progestan hap verdi. Hiç bir sorun yok dedi.Ama ben hala aglıyorum. Çok korkuyorum kızlar bu şekilde bir sorun yaşayıp sonrasında hamileligi düzelen varmı? Bebe aspirinini içsem mi.. Kanı sulandırdı için düşügü tetiklermi bir akıl verin bana kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?