2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mommy tebrikler :)) bu kadar istikrar herkese nasip olmaz :))

zeynepte BDT 13 şubattı 9 şubatta dünyaya geldi bakalım bunda 9 eylül ü öncesi ya da sonrası mı olacak bakak görek :))

Haklısın evet Allah yardım ediyordur elbet ama çalışan kadın için gerçekten zor...Bazen düşününce korkuyorum:18:

Ama; şimdiden bu kadar heyecanlıysak, kucağımıza aldığımızda bi daha bi daha demeyeceğimiz ne malum

ama ama benim adım listede neden yook bak hamile hamile üzdünüz beni olmadı şimdi...........(

neyse ben yinede tekrarlayayım belki modumuz ekler benide bat:8 aralık doğum:14 eylül yaş:33 boy:170 kilo:67 istanbul 2. bebek

şimdiden herkese allah hayırlı ve uğurlu bebekler nasip etsin sağlıklı ve sıhhatli (amin) görüşmek üzere hoşçakalın

Kızlar 2 gun once doktorumu bel agrısı ve karın agrısı sıkayetıyle aradım o da bana benı bunlar ıcın aramana gerek yok dedı kapadı telefonu ve gece kanamam basladı pıhtı geldı cok korktum. butun gece hastanede yattım kanamam durdu sabah nobetcı dr gelıp ultrasonla baktı bebegım ıyıymıs ve ılk kez kalp atısını gorduk :) Ama hala kese cevresınde kanama varmıs. Hıc kalkmadan yatıcam ılac kullanıyorum rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın.

Geçmiş olsun canım ya Allah bir daha yaşatmasın...

O ne biçim doktormuş öyle Allah korusun ya bişey olsaydı ikinize de en azından bişeyler söyleseydi ne ilginç, gıcık şey

Neyse aklına getirme bence kötü şeyler

Yat keyfine bak yorma hiç kendini

canım çok geçmiş olsun.. dilerim bidaha yaşamazsın.. dr seçiminde daha dikkatli olmalıyız. Allah korusun daha kötüsüde olabilirdi..

evet canım benimde kızım eylülde 2 yaşına gircek yani seninle yavrularımızın 4 üde aynı ayda doğmuş oluyorİNŞALLAH bu bebeğimide eylülde olmasını istemiştim inş bu gün dr eylülün ilk haftası dedi ne güzel doğum günleri bir ayın içinde

kızlar 6 haftalık hamileymişim benim fındık beni kandırdı saklanmış yeni öğrendim ya benim 2 3 gündür parmak uçlarımda uyuşma var ya neden olur bu bir bilginiz var mı ya???

canım parmak uyuşmaları bende de var internette yazdığına göre normalmiş aman yolda ayağıma taş takılsa hamilelik belirtisi dicem zaten o hale geldim....

geçmiş olsun dinlen bişey olmaz Allahın izniyle :)

hoşgeldin hayırlı olsun
Allah yardım cın olsun bir bebk varken 2. si demek kısmeti varmış dünyada :)

Slm guzel anne adaylari,bugun tekrar idrar testi yaptim yine silik 2.cizgi bende aranizdayim.2 yasinda bir kizim.suan cok kotu gribim 4 gundur yatiyorum umarim bebise birsey olmaz.beslenme konusuna cok takilmayin bulantilr gecince duzelir hersey...

hayılrı olsun :)

Yarın sabah dr randevum var çok heyecanlı ve tedirginim.Sıra beklerken tansiyonum düşüyor hastanede hep bi gerginlik ((

aynen..bende cok duygusallaştım, annemler gelicekler insallah iple çekiyorum, önceden aylarca görüşmedigimiz olurdu hiç böyle olmazdım, uzaktaki arkadaslarımı özlüyorum, ağlıyorum, çok duygusallaştım.

geçmiş olsun dinlen bişey olmaz Allahın izniyle :)

hoşgeldin hayırlı olsun
Allah yardım cın olsun bir bebk varken 2. si demek kısmeti varmış dünyada :)

hayılrı olsun :)

Slm guzel anne adaylari,bugun tekrar idrar testi yaptim yine silik 2.cizgi bende aranizdayim.2 yasinda bir kizim.suan cok kotu gribim 4 gundur yatiyorum umarim bebise birsey olmaz.beslenme konusuna cok takilmayin bulantilr gecince duzelir hersey...

slm canim hayirli olsun ikinci bebegin seni 2009 kasim annelerinden taniyorum o zaman bende sizinle hamile kalmistim ama bebegimi kaybetmistim.simdi 2011 ekim annesi oldum cok sukur sen birinci 2 yasina geldi demek zaman ne cabuk geciyor ikinciye hamilesin maasallah allahim kucaginiza almayida gostersin ins

merhabalar bende aranıza yeni katıldım. 3 yaşını bitirmiş bir oğlum. o zamanlardan beri buraya üyeyim ama çalıştığım için pek bakamıyordum. Oğlumun doğumuyla birlikte işe ara verdim. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. sat:6 aralık doğum:11 eylül yaş:35 boy:160 kilo:70 istanbul 2. bebek
Dün doktora gittim keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Allah hepimize yavrularını kucağına almayı nasip etsin.

Günaydın arkadaşlar,

Dün doktor kontrolüm vardı Zeynep kamil hastanesine gittim Hastanede keseyi gördüler çok küçük hamilelik 4 haftalık.. Fakat kesenin altında kanama var düşük ola bilir dediler 15 gün sonra tekrar gel... Düşük önleyici ilaç vs giçbirşey vermediler.. Durursa durur düşerse düşer ....O anda dünyam yıkıldı anlatamam size .. Kese çok güzel yerleşmiş gelişimi iyi fakat altta kanama oldu için düşük olabilir diyorlar ve hiç bir şey yapmıyorlar.. Ordan çıkınca özel hastaneye gittim. Doktor kontrol etti hem alttan hemde üstten. kese çok saglıklı gelişimi güzel 4 haftalık geç döllenme olmuş dedi. Bebek aspirini ve düşük önlemek için Progestan hap verdi. Hiç bir sorun yok dedi.Ama ben hala aglıyorum. Çok korkuyorum kızlar bu şekilde bir sorun yaşayıp sonrasında hamileligi düzelen varmı? Bebe aspirinini içsem mi.. Kanı sulandırdı için düşügü tetiklermi bir akıl verin bana kızlar..

ben bilgilerimi vermeyi unutmuşum kızlar Yaş:25 boy:1.65 kilo:58 SAT:16 aralık muhtm. d. tarihi:21 eylül ilk gebeliğim.

Herkese merhaba benimde son adet tarihim 17 aralık.Dün beta hcg kan testim 591 çıktıAllah ın izniyle eylül ayında doğumum gözüküyor.Henüz ultrasona girmedim cuma günü gireceğim herkesten dua bekliyorum.Bu yolda beraber ilerleyelim sağlıkla mutlulukla inşallah birbiririmize destek olalım

merhaba bende ultrasona göre 5+4 hftlık hamileyim sat: 6 aralık kilom 57 boyum 1.64 geçen hft keseyi gördük önümüzdeki hft dr yine çağırdı bebişi görmek için bebeğin doğum tarihi 11 eylül gibi gözüküyor.. 3 gün öncesine kadar iştahım çok iyiydi ancak şimdi hiç birşey yiyemiyorum kokular çok rahatsız ediyor..azımın hiç tadı yok..herşey çok tatsız ve acı geliyor..yeterli beslenememekten çok korkuyorum..umarım bu iştahsızlık çok uzun sürmez.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

merhaba canım. Benim de SAT 16 aralık, perşembe günü 50.68 çıktı dün de 187.8 çıktı seninki bayağı yüksek

Günaydın kızlar.Cumartesi doktora gittim. 6+4 haftalık hamileyim. Ultrason ile ilk önce karından baktı fakat göremedi.Daha sonra alttan baktı. Kalp atışlarını gördüm. Hiç problem yok dedi.Önümüzdeki cumartesi günü yine çağırdı. Fakat dünden itibaren kahverengi lekeler geliyor. Çok yoğun değil ama gelmesi beni rahatsız ediyor. Doktorum da seminerde olduğu için ancak cuma günü kendisine gidebilirim. Umarım bişey olmaz kızlar.İlaç olarakta sadece kan ilacı ve aspirin verdi. Herşey normal gözüküyor demişti. Çok canım skılıyor kızlar. Aranızda benim gibi olan var mı acaba? Lütfen fikir verin....

Canım ben senın yerınde olsam doktoru dinlerdim ve haplarımı kullanırdım, çünkü bende iki kez erken dönemde düşük yaşadım biyokimyasal gebelik yani ve suanda corasprın kan sulandırıcı kullanıyorum, onun kanı sulandırıp bebegı dusurmeyle alakası yok tam tersine kan koyu olduğu ve bebek beslenemediği için kanın sulanmazı incelmesi gerekiyor.O hapta bunun için bence ihmal etme derim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…