Kızlar zaman geçmiyor sanki..Bebişimin kalp atısını duymaya son 4 gün.Eşim eve bi ultrason cihazı mı alsak acaba diyor
Kızlar zaman geçmiyor sanki..Bebişimin kalp atısını duymaya son 4 gün.Eşim eve bi ultrason cihazı mı alsak acaba diyor
maviscim merhaba
senle satlarımız aynı
ben de bi kere gittim keseyi gördük sadece
10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama gidemedim bi türlü çünkü doktorum başka bi şehirde ben ilçedeyim.
devlet hastanesine gitsem kalp atışlarına bakarlarmı acaba?
benim 5 haftalıkken alttan baktı keseye canım sakıncalı değildir heralde.
yengemin 7+3 ken karından kalp atışlarını duyduk,
bizim de şimdi 7+4 old. göre karından bakılırsa duyulur heralde
bende de çok gaz var arada kasıklarım ağrıyor
birazcık da midem bulanıyo
Canım Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Bende bu hafta gidecem Allah nasip ederse cuma günü bakalım istediğim doktora randevu yoktu çok kalabalık bugün aradım ayın 30una verdiler dedim ok var 30una başka doktora randevu aldım bakalım ne çıkacak merak ediyorum :)))
Kızlar nasılsınz?
Uzun bir zamandan sonra ilk defa temizlik yaotım temizlik denirse tabi :)) Evi süpürdüm lavolarımı yıkadım şimdi toz alcam artık viledayıda eşim geldimi yapar çok ayakta kalınca kalçamla kasıklarım ağrıyor..
Sabahları mide bulantım hafif olurdu şu iki gündür baya kötü oluyorum yemek yiyemiyorum yemeyince daha çok bulanıyo zorla yiyorum bişeler... Allah kolaylık versin çabuk geçer inşallahhh bu zamanlarımızı...
merhaba canım. Benim de SAT 16 aralık, perşembe günü 50.68 çıktı dün de 187.8 çıktı seninki bayağı yüksek
Canım Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Bende bu hafta gidecem Allah nasip ederse cuma günü bakalım istediğim doktora randevu yoktu çok kalabalık bugün aradım ayın 30una verdiler dedim ok var 30una başka doktora randevu aldım bakalım ne çıkacak merak ediyorum :)))
Kızlar nasılsınz?
Uzun bir zamandan sonra ilk defa temizlik yaotım temizlik denirse tabi :)) Evi süpürdüm lavolarımı yıkadım şimdi toz alcam artık viledayıda eşim geldimi yapar çok ayakta kalınca kalçamla kasıklarım ağrıyor..
Sabahları mide bulantım hafif olurdu şu iki gündür baya kötü oluyorum yemek yiyemiyorum yemeyince daha çok bulanıyo zorla yiyorum bişeler... Allah kolaylık versin çabuk geçer inşallahhh bu zamanlarımızı...
Kızlar merhaba,
ben de müjdeli haberi dün aldım.
14 Ocak Bat'ımdı. 2 gün gecikme ile kan değerim 1452 çıktı?
bu değer ile ikiz olma ihtimali var mı sizce?
beni de listeye alırsanız çok mutlu olurum.
Adı
didos86
SAT 14.12.2011
Bekl. 14.01.2012
Doğ.Tar 19.09.2012
Yaş 26
Boy 1,58
Kilo 60
Şehir İstanbul
Kaçıncı Çocuk 1
Cinsiyeti ?
selam kızlar dün kan tetsi yaptırdık bebeişim 5 6 haftalıkmış... değerim 5792 çıktıay kızımı öğrendiğimde 42 idi bu sefer bayağı büyütmüşüm çocuu
kızlar bakıyorum hepinizin mide bulantısı almış başını gitmiş, bense hala homiligırtlak ye babam ye, hamile değilmiyim neyim, korkuyorum valla
kızlar bakıyorum hepinizin mide bulantısı almış başını gitmiş, bense hala homiligırtlak ye babam ye, hamile değilmiyim neyim, korkuyorum valla
canım sen haftalık hamilesin beta hcg kaç çıktı sende mide bulantısı herkesde olacak diye bişey yok kafanı takma ben dün beta hcg yaptırdım 591 çıktıhiç midemde bulanmıyor belki daha erkendir
Aynen bende yaaa.İnsanın hiç mi midesi bulanmaz:)) Azcık bulansam da iştahım kapansa biraz diyorumSadece yediklerimin pek tadı yok.çayın tadını filan alamıyorum mesela.beni en cok rahatsız eden gaz sikayetleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?