2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Bende bu hafta gidecem Allah nasip ederse cuma günü bakalım istediğim doktora randevu yoktu çok kalabalık bugün aradım ayın 30una verdiler dedim ok var 30una başka doktora randevu aldım bakalım ne çıkacak merak ediyorum :)))

Kızlar nasılsınz?

Uzun bir zamandan sonra ilk defa temizlik yaotım temizlik denirse tabi :)) Evi süpürdüm lavolarımı yıkadım şimdi toz alcam artık viledayıda eşim geldimi yapar çok ayakta kalınca kalçamla kasıklarım ağrıyor..

Sabahları mide bulantım hafif olurdu şu iki gündür baya kötü oluyorum yemek yiyemiyorum yemeyince daha çok bulanıyo zorla yiyorum bişeler... Allah kolaylık versin çabuk geçer inşallahhh bu zamanlarımızı...

Benimde bu hamileliğimde kasık ağrım oluyor. Neyseki yalnız değilim. Başkalarıyla aynı şeyleri yaşadığımı bilmek beni çok rahatlatıyor :) İş yapmak hiç içimden gelmiyor. Hiç gücüm yok. Bu günlerde geçer inşallah :)

merhaba canım. Benim de SAT 16 aralık, perşembe günü 50.68 çıktı dün de 187.8 çıktı seninki bayağı yüksek

Cevabın için çok teşekkürler arkadaşım...Kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişebiliyormuş değerler.Doktorunla görüştünmü ben görüştüm değerin iyi dedi.Cuma ilk defa ultasona giricem cuma tam 4+6 günlük olacak ALLAHIN İZNİYLE...İnşallah sorunsuz devam ederiz...

selam kızlar dün kan tetsi yaptırdık bebeişim 5 6 haftalıkmış... değerim 5792 çıktı ay kızımı öğrendiğimde 42 idi bu sefer bayağı büyütmüşüm çocuu

kızlar mrb 10 güne yakındır giremiyorum buraya.daha doğrusu bulantıdan dolayı sürekli yatıyorum.aşırı derecede bulantım var.dün hastanede 3 şişe serum taktılar.serum beni biraz rahatlattı.benim bebişimde 6+4 günlük ve dün kalp atışlarını gördüm kızlar.bildiğiniz bi kelebek gibi sanki kanatlarını açıp kapatıyor.umarım hepiniz bu duyguyu yaşarsınız ve inşallah zamanı geldiğinde allah bebişlerimizi sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder bize.

canım bende aynıyım temizlik filan yapamıyorumbenimde 1 haftayı geçkindir çok midem bulanıyor.dün hastanede serum taktılar o biraz rahatlattı beni.ama hala bişeyler yemek işkence gibi ne görsem midem bulanıyor.yemesemde daha çok bulanıyor halsiz kalıyorum.of çok zor.

ah kızlarrr işlh geçer bu bulantılarınız... ben kızımda 9 ay çektim öyle yattım ve sadece bulantı olsa neyse birde kusuyordum bend serum yedim kaç kez... 1 haftada 6 kilo verince derhal seruma bağladılar beni... allahtan kızım sağlıklı tombik... şimdi 6 haftalık hamileyim ve benim gen bulantım var ama tabi ben yeni öğrendiim için bu bulantılara anlam veremiodum ve ağzımda tat yok ya (( yediğim hiçbişinin tadı yok... kek yaptım geçen fırından çıkarmak için kapağı açtım doğru banyoya kusmaya... ne safım ya insan bir şüphelenir dimi ya... daha vitamin b12 folik asit vs hiçbişi içmiorum acil dr a gitmem lazım

Kızlar merhaba,
ben de müjdeli haberi dün aldım.
14 Ocak Bat'ımdı. 2 gün gecikme ile kan değerim 1452 çıktı?
bu değer ile ikiz olma ihtimali var mı sizce?

beni de listeye alırsanız çok mutlu olurum.
Adı
didos86
SAT 14.12.2011
Bekl. 14.01.2012
Doğ.Tar 19.09.2012
Yaş 26
Boy 1,58
Kilo 60
Şehir İstanbul
Kaçıncı Çocuk 1
Cinsiyeti ?

haydin hayırlı olsun canım... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bende ikiz istiyorum ama hcg ye bağlı değilmiş ya... tek belirti ultrasonda dr un çift kese görmesiymiş yada tek se iki ayrı bebek görmesiymiş benim de hcg 5792 çıktı ama emin olmak için dr a gideceğim

kızlar bakıyorum hepinizin mide bulantısı almış başını gitmiş, bense hala homiligırtlak ye babam ye, hamile değilmiyim neyim, korkuyorum valla

selam kızlar dün kan tetsi yaptırdık bebeişim 5 6 haftalıkmış... değerim 5792 çıktı ay kızımı öğrendiğimde 42 idi bu sefer bayağı büyütmüşüm çocuu

TEBRİKLER canım ama evet çok yüksek değerin son adet tarihin nedir bide kızında 42 çıktığı zaman adetin kaç gün gecikmişti tekrar tebrikler

kızlar bakıyorum hepinizin mide bulantısı almış başını gitmiş, bense hala homiligırtlak ye babam ye, hamile değilmiyim neyim, korkuyorum valla

canım sen haftalık hamilesin beta hcg kaç çıktı sende mide bulantısı herkesde olacak diye bişey yok kafanı takma ben dün beta hcg yaptırdım 591 çıktı hiç midemde bulanmıyor belki daha erkendir

Aynen bende yaaa.İnsanın hiç mi midesi bulanmaz:)) Azcık bulansam da iştahım kapansa biraz diyorumSadece yediklerimin pek tadı yok.çayın tadını filan alamıyorum mesela.beni en cok rahatsız eden gaz sikayetleri..

Merhaba herkese..Bende dün yaptığım test ve bugünkü kan tahlili sonucumdan 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Allah bana ve çocuk bekleyen tüm annelere sağlıklı sıhatli hamilelik geçirip sağlıklı çocuklarını ellerine almayı nasip etsin

Aramızaa yen katılan taze anne adaylarını tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun inş.
Rabbim hepimizn evlatlarını kucaklarımıza almayıda nasip etsin :)))))

canım sen haftalık hamilesin beta hcg kaç çıktı sende mide bulantısı herkesde olacak diye bişey yok kafanı takma ben dün beta hcg yaptırdım 591 çıktı hiç midemde bulanmıyor belki daha erkendir

valla bende sizin gibi hiç midem bulanmıyor diyordum geçen hafta,2-3 gündür acayip bulanıyor deliricem ya.kızımda hiç olmamıştı çok rahattım onda

Aynen bende yaaa.İnsanın hiç mi midesi bulanmaz:)) Azcık bulansam da iştahım kapansa biraz diyorumSadece yediklerimin pek tadı yok.çayın tadını filan alamıyorum mesela.beni en cok rahatsız eden gaz sikayetleri..

bende canım... mide bulantım yok... iştahımda gayet açık...tek sıkıntım bazen midemden acı ekşi su gelmesi... umarım hamileliğimizi böyle mide bulantısı kusma sorunu olmadan rahat geçiririz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…