2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı olsun....allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin... beta değeriniz kaç çıkmıştı?

canım çok geçmiş olsun...ayy. kalp atışlarını duydunuz ne güzel... bende hafta sonunu iple çekiyorum...

geçen hafta hastaneye gittiğimde değerim 1000 çıktı ve sadece keseyi gördük... fakat doktor tahmini ne kadarlık olduğu hakkında bir şey söylemedi.. sadece 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi......hafta sonu özel dr gitmeyi düşünüyorum...sizce şimdi ne kadarlıkdır?

canım sen haftalık hamilesin beta hcg kaç çıktı sende mide bulantısı herkesde olacak diye bişey yok kafanı takma ben dün beta hcg yaptırdım 591 çıktı hiç midemde bulanmıyor belki daha erkendir

Aynen bende yaaa.İnsanın hiç mi midesi bulanmaz:)) Azcık bulansam da iştahım kapansa biraz diyorumSadece yediklerimin pek tadı yok.çayın tadını filan alamıyorum mesela.beni en cok rahatsız eden gaz sikayetleri..

6 haftalık falan, gaz bendede çok valla bazen bi sancı giriyo 2 büklüm oluyorum, bide kuyruksokumum çok fena üstüne oturamıyorum

TEBRİKLER canım ama evet çok yüksek değerin son adet tarihin nedir bide kızında 42 çıktığı zaman adetin kaç gün gecikmişti tekrar tebrikler

benim sat 4aralık canım. Kızım da üstune gördüm ben canım öğrendiğim de 3haftalık falandi kese falan göremedik kaç hafta.

Aynen bende yaaa.İnsanın hiç mi midesi bulanmaz:)) Azcık bulansam da iştahım kapansa biraz diyorumSadece yediklerimin pek tadı yok.çayın tadını filan alamıyorum mesela.beni en cok rahatsız eden gaz sikayetleri..

ayy aynen yaa bende de iştah kapanması yok aksine doymuyorum ama dikkat eymeye calısıyorum. sadece gecen gün balıktan midem bulandı o da cok yedigim icin :) zaten en tombik anneler arasındayım. insallah cok kilo almam diyorum. bu arada sende ankaradaydın ve gataya gidecektin degil mi. gecen bir doktor buldum demiştin yanlıs hatırlamıyorsam bana da verir misin adını

kızlar bakıyorum hepinizin mide bulantısı almış başını gitmiş, bense hala homiligırtlak ye babam ye, hamile değilmiyim neyim, korkuyorum valla

bende senin gibi düsünenlerdenim. mide bulantısı yok kasık agrısı karın agrısı yok. cok sükür ama diorum bazen bebegime bisey mi oldu die :))))

Canım aramıza hoşgeldin.Saglıkla gelsin bebeğin, mutluluk getirsin..

bende canım... mide bulantım yok... iştahımda gayet açık...tek sıkıntım bazen midemden acı ekşi su gelmesi... umarım hamileliğimizi böyle mide bulantısı kusma sorunu olmadan rahat geçiririz....

Herkesin farkı şikayetleri var işte.Sonucta bebeklerimiz saglıkla gelsin de katlanacaz bunlarada artık.

Ay ben de cok korkuyorym kilo almaktan ama canım herseyi istiyor.Gündüz evde yalnızken sıkıntıdan ne bulursam yiyorum.Simdi dolabı sebze ve meyveyle doldurdum.Artık gidip gelip onlardan yiyorum. Korktugumun aksine canım cok fazla tatlı istemiyor. Normalde cok severim tatlıyı.Canım doktora gidemedim henüz.Ama muaynesinin 260 lira oldugun duydum açıkcası o kadar vermek istemiyorum.Yine de doktor adı istersen esim biliyordu ona sorar söylerim sana. Bu arastırmaları benim yerime esim yapıyor.Dün de bir arkadası fatih üniversitesinde bir doktor tavsiye etmiş. Askeri personel oldgu için indirimli olmus muayene ve dogum.Toplam bin liraya hallolmus. Ben simdilik lokman hekime devam ediyorum.Doktor isimlerini öğrenir sana da söylerim.

kadın dogum ana bilim baskanı olabilir o zamna iskender başer bende ona sordum 260 tl dediler :)) yalnız eger özeline gidersen gatadaki muamele baska oluyor diyorlar. simdi degilde ben 5-6. aylardan sonra gidebilirim belki. 2-3 ay gidip gata da dogum yapmak olabilir ama bazı doktorlarda ileri gebeliklerde almıyorlarmıs. bir de gatada dogum olması icin ilk aylarda bi giriş yaptırmak gerekiyormus ben bir kac ay sonra gidip giriş yaptırmayı düsünüyorum 2 li tarama testlerinin olacagı zaman. hayırlısı olsun ne diyelim. sen eryamanda mıydın. keske yakın olsakta görüsebilsekkk

Kizlar bulantim yok diye uzulmeyin 6 ve 8 haftadan sonra baslar keske baslamasaydi dersiniz:)

bende ankaradayim yıldız da oturuyorum hastane olarakta medicana ya gideceğim.

Evet canım ben eryamandayım.Sen neredesin?

niye canım ya ne kadar ki 2yıldır kızımı oraya götürüyorum gorumcemde o hastane de doğum yaptı. Ama kadın doğum fiyatları ne kadar ki

yawsss kızlar şimiden beni strese soktunuzDDD duruny aws doğumaa çok var şu günlerimizin tadını çıkarsak falan

niye canım ya ne kadar ki 2yıldır kızımı oraya götürüyorum gorumcemde o hastane de doğum yaptı. Ama kadın doğum fiyatları ne kadar ki

Canım orada calısan bir arkadasım dogum icin 5-6 bin arası fiyat istediklerini söylemişti.Ben bir kere gittim.Emar için benden 500 lira fark istediler.Lokman hekimde 20 lira farka cektirdim

yawsss kızlar şimiden beni strese soktunuzDDD duruny aws doğumaa çok var şu günlerimizin tadını çıkarsak falan

evet canım haklısın.Hele bi ogunlere gelelim de o zaman detayları düşünürüz.Simdi kendimize dikkat etmemiz lazım bebişler için.Ben paso yatıyorum.Hafta sonu esime temizlettim evi.İçime sinmedim ama hiçyoktan iidir diye ses etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…