günaydın tatli hamişleerr :) ya bu aşının belirli bir haftası var mı ? ben köydeyim görevden dolayı haziranın 8 inine kadar doktoragitme planım yoktu da?
belli bi haftası var canım. bende köydeyim sağlık ocağında yaptırdım
canım rabbim hiç bie sıkıntı vermeden kucağına almayı nasip eder inş şimdiye bitmiştir gelde güzel haberler ver bizegunaydınn annelerr benı uyku tutmaddııı ayrıntılı ultrasonumm var saat 1o:2o dee sans dıleyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
canım ben geçen perşembe oldum valla burda okuduklarım biraz korkutmuştu beni bide ebenin şişerse buz koy ağrın olursa parol iç tavsiyeleriyle noluyo dedim ama hiç bir şey anlamadım yeri bile belli diil şükürler olsun seninkide öle olur inşgünaydın kızlarr
az sonra sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı olmak için ama çok korkuyorumacaba çok ağrı ateş falan yapar mı ?
hemen girip bakıcam şimdi ayy herşeyimizde tamam ama çok güzellerse dayanamayabiliriz ana kızKızlar unnado da kampanya var cok cıcı elbıseler
hamişlikte normal tabi bu tahammülsüzlük ben adet olucam zaman bile bomba gibi olurdum allahtan hamileliğimde tahammül edemediğim bi durumla karşılaşmadım ama kadında baya rahatmış ben böle durumlarda çocuklara kızmıyorum çocuk bu ne anlar bütün kabahat annelerinde evde nasıl istersen öle terbiye et ama başkasının evinde (arabasında) nasıl davranıcanı bilecek çocuk görgüdür bu özgürlüğünü kısıtlamak diildir bence...:)) bilmiyorum gereksizz bir gerginlik yşaıyorum ben yaa hamileik beni çok stresli yaptı çok gülen birisiydim şimdii çok somurtukumtahammül edemiyorum hiçbirşeyeee kendime çok kızıyorum.
Akşam gezmekteydim sohbetim vardı arkadaşlaırn çocukları vardı birtanesinin ikitaneydi biri 3 yaşında diğer 5,5 yaşındaaa ama yok böylee yaramazlıkk gittiğimiz evin altını üstüne getirdiler açılmadık dolap vitrin kalmadıı sehbalarda zıplamaklar aklına gelecke tüm yaramalzıklar yapıldıı saolsun arkadaşım anneside dönüp kafasını çeviremedi ev saibide birşey diyemedi ben hep mdehale ettim kızdım çocuklara falan kendime kızıoyurm şimdi sanane diyeeebirlikte gitmişti ben götürüp geitiryorum arka koltuk bir çocuk takla açarmı yaaaa eli vitese falan uzatırmı yaaa arabayıı durdurup indiresim geldi
bu ilk olan bişi değil daha önce böyledeğildim şimdi tahammül edemiyorum benofsss terapi falanmı alsam
teşekkürler esmerm malesef burada sağlık ocağı da yok artık bakayım haftasına geçirmeden ilçeye gideyim :)
ben dün yaptırdım. bana hiç bişi olmadı:)
benim klolum çok fena ağrımıştı ilk gebelikte bu defa çekiniyorum yine aşı acıtmıyo ama 1-2 gün ağrı oluyo
unnado da dr brown ın biberonları indirime girmiş:)
benim de aksine 1. çok fnaydı 2.de bişey olmamıştıben 2 mayısta yaptırmıştım 2.sini çok ağrı yapıyor
aslında normalleşmişsin desem daha doğru olur anlattığına göre çekilecek çocuklar değilmiş canım:)) bilmiyorum gereksizz bir gerginlik yşaıyorum ben yaa hamileik beni çok stresli yaptı çok gülen birisiydim şimdii çok somurtukumtahammül edemiyorum hiçbirşeyeee kendime çok kızıyorum.
Akşam gezmekteydim sohbetim vardı arkadaşlaırn çocukları vardı birtanesinin ikitaneydi biri 3 yaşında diğer 5,5 yaşındaaa ama yok böylee yaramazlıkk gittiğimiz evin altını üstüne getirdiler açılmadık dolap vitrin kalmadıı sehbalarda zıplamaklar aklına gelecke tüm yaramalzıklar yapıldıı saolsun arkadaşım anneside dönüp kafasını çeviremedi ev saibide birşey diyemedi ben hep mdehale ettim kızdım çocuklara falan kendime kızıoyurm şimdi sanane diyeeebirlikte gitmişti ben götürüp geitiryorum arka koltuk bir çocuk takla açarmı yaaaa eli vitese falan uzatırmı yaaa arabayıı durdurup indiresim geldi
bu ilk olan bişi değil daha önce böyledeğildim şimdi tahammül edemiyorum benofsss terapi falanmı alsam
:)) bilmiyorum gereksizz bir gerginlik yşaıyorum ben yaa hamileik beni çok stresli yaptı çok gülen birisiydim şimdii çok somurtukumtahammül edemiyorum hiçbirşeyeee kendime çok kızıyorum.
canım sağlık ocağında gebe takibin yokmu senin yakın zmaanda olmuşsan bile tek doz yapıyolar biliyorum ben elbet doktorun daha ii bilir ama sen bir bilene daha danış benceGünaydın anneciklerrrr
ya bu aşı işinde kafam çok karıştı. ben doktoruma sordum gerek yok dedi, geçen sene nisanda tetenos aşısı olduğumu söyleyince de o seni 10 yıl koruyacak yaptırma dedAma herkes oluyor şart mı acaba sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? :18:
9 yaşında görümcemicnm bnm bende senın gbıyım herseyı takıyorum uzuluyrm hele couklar cok sevrdm ama sımdı cocuklrın her yaptgı batıoo cılldırıyrm bızım kuranda da vardı cocuklar hatta 9 yasında gorumcem var mını gorumce:))onun harktlerıne takmıs durumdym hamıleıkte degısıo psıkoljler
rabbim şifa versin canım benim kızımında 1 hafta bi geriliği vardı ama kapattı dedi en son doktor inş seninkide en kısa zamanda normal gelişimini yakalar sen yine çok dikkat et yedine içtine sonuçta senden besleniyo canım..merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum.. eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:
slm annişler nasılsınız bakalım. Mesajlaarı okudumda aşı hakkında ayrılıklar var sanırım. Kızlar ben hala olmadım çünkü hemşirem yapmıo bende sırt ağrılarım ve enfeksiyon çokolduğu için erken doğum riskine karşı ilaç verdi hemşireme sölediğimde iğneyi yapmaktan vazgeçti öğünkü tetenoz eğer böle bi reskin varsa erken doğumu tetikler dedi bende zaman geçiyo ama dedim oda çok müğhim değil 32. Haftaya kadar yapıyoruz iğneyi dedi bizden söylemesi
slm annişler nasılsınız bakalım. mesajlaarı okudumda aşı hakkında ayrılıklar var sanırım. kızlar ben hala olmadım çünkü hemşirem yapmıo bende sırt ağrılarım ve enfeksiyon çokolduğu için erken doğum riskine karşı ilaç verdi hemşireme sölediğimde iğneyi yapmaktan vazgeçti öğünkü tetenoz eğer böle bi reskin varsa erken doğumu tetikler dedi bende zaman geçiyo ama dedim oda çok müğhim değil 32. haftaya kadar yapıyoruz iğneyi dedi bizden söylemesi[/QUOT
selam arkadaşlar
ben de aşı yaptırmadım yaptırayım mı kararsızım bir de buradaki sağlık ocağına güvenemiyorum şimdi sizde hatunirem erken doğum riski yazmışsınız tamamen korktum
Merhaba kızlar..ayyy çok sinirliyimmmmm:84:
merhaba kızlar..ayyy çok sinirliyimmmmm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?