2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydınn annelerr benı uyku tutmaddııı ayrıntılı ultrasonumm var saat 1o:2o dee sans dıleyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
canım rabbim hiç bie sıkıntı vermeden kucağına almayı nasip eder inş şimdiye bitmiştir gelde güzel haberler ver bize
günaydın kızlarr

az sonra sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşısı olmak için ama çok korkuyorum acaba çok ağrı ateş falan yapar mı ?
canım ben geçen perşembe oldum valla burda okuduklarım biraz korkutmuştu beni bide ebenin şişerse buz koy ağrın olursa parol iç tavsiyeleriyle noluyo dedim ama hiç bir şey anlamadım yeri bile belli diil şükürler olsun seninkide öle olur inş
Kızlar unnado da kampanya var cok cıcı elbıseler
hemen girip bakıcam şimdi ayy herşeyimizde tamam ama çok güzellerse dayanamayabiliriz ana kız
hamişlikte normal tabi bu tahammülsüzlük ben adet olucam zaman bile bomba gibi olurdum allahtan hamileliğimde tahammül edemediğim bi durumla karşılaşmadım ama kadında baya rahatmış ben böle durumlarda çocuklara kızmıyorum çocuk bu ne anlar bütün kabahat annelerinde evde nasıl istersen öle terbiye et ama başkasının evinde (arabasında) nasıl davranıcanı bilecek çocuk görgüdür bu özgürlüğünü kısıtlamak diildir bence...

teşekkürler esmerm malesef burada sağlık ocağı da yok artık bakayım haftasına geçirmeden ilçeye gideyim :)

ahh kader arkadaşım sınıf öğretmenisin galiba ben de sınıf öğretmeniyim bir dağ köyünde ama ben her gün ilçeye gidip geliyorum haftaya yaptıracam bende senin de en geç haftaya yaptırman lazım 22. haftaya kadar yapılıyor çünkü

ben 2 mayısta yaptırmıştım 2.sini çok ağrı yapıyor
benim de aksine 1. çok fnaydı 2.de bişey olmamıştı
aslında normalleşmişsin desem daha doğru olur anlattığına göre çekilecek çocuklar değilmiş canım

Günaydın anneciklerrrr
ya bu aşı işinde kafam çok karıştı. ben doktoruma sordum gerek yok dedi, geçen sene nisanda tetenos aşısı olduğumu söyleyince de o seni 10 yıl koruyacak yaptırma dedAma herkes oluyor şart mı acaba sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? :18:

cnm bnm bende senın gbıyım herseyı takıyorum uzuluyrm hele couklar cok sevrdm ama sımdı cocuklrın her yaptgı batıoo cılldırıyrm bızım kuranda da vardı cocuklar hatta 9 yasında gorumcem var mını gorumce:))onun harktlerıne takmıs durumdym hamıleıkte degısıo psıkoljler

merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi.. bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum.. eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:

canım sağlık ocağında gebe takibin yokmu senin yakın zmaanda olmuşsan bile tek doz yapıyolar biliyorum ben elbet doktorun daha ii bilir ama sen bir bilene daha danış bence
9 yaşında görümcemi canım çok küçük daha o senin inadına bişe yapmıyodur ama yaşı gereği inat oluyolar boşver takma kafanı.....ama işte yaşı nolursa olsun görümce diilmi batar hareketleri
rabbim şifa versin canım benim kızımında 1 hafta bi geriliği vardı ama kapattı dedi en son doktor inş seninkide en kısa zamanda normal gelişimini yakalar sen yine çok dikkat et yedine içtine sonuçta senden besleniyo canım..

slm annişler nasılsınız bakalım. mesajlaarı okudumda aşı hakkında ayrılıklar var sanırım. kızlar ben hala olmadım çünkü hemşirem yapmıo bende sırt ağrılarım ve enfeksiyon çokolduğu için erken doğum riskine karşı ilaç verdi hemşireme sölediğimde iğneyi yapmaktan vazgeçti öğünkü tetenoz eğer böle bi reskin varsa erken doğumu tetikler dedi bende zaman geçiyo ama dedim oda çok müğhim değil 32. haftaya kadar yapıyoruz iğneyi dedi bizden söylemesi

selam anneler.. nasılsınız..
sol kasığımda bi ağrı çıktı son 2-3 gündür, gerildim ya. dr magnezyum verdi, çok şiddetli olmadıktan sonra sorun yok dedi ama tedirginim.

bir de tetanoz aşısı en son ne zaman yapılıyo acaba, bi türlü uğrayamadım aile hekimine

9 yaşında görümcemi canım çok küçük daha o senin inadına bişe yapmıyodur ama yaşı gereği inat oluyolar boşver takma kafanı.....ama işte yaşı nolursa olsun görümce diilmi batar hareketleri

YOK CNM GORUMCEM OLDUGU ICIN DEIL:))YA COK BEBK GBI HRKTLRI NAZLNMASI KONUSMASI FALAN ONUN YASTNDA YIGENLERIM VAR BNMDE AMA ONUN GBI DEGILLER TUHAF GELIO BANA HRKTLERI ESIMEDE DIYRM BU NE BOLE YA 9 YSNDA KOCAMN KIZ 5 YASNDA COCUK GBI DAVRANIO

cnm bende de sırt agrısı var ole bole degıl ya dynamyrm okdr agrıokı oturyrm yaa hep arada yuruyrm falan ama fayda etmıo uzanınca gecıo bıtek gun gectıkce artıo bende de enfeksıyon var ama tetenoz aşısı oldum ben kımse bısı demedı :18::18:

kızlar ben aşıyı sormuştum doktoruma,bi dahaki kontrolde yapcaz dedi,yani 23. haftada oluyorum,ama sanki daha zaman var diye düşünüp önemsemedi gibi geldi,yani illa belli haftada yapılması gerekmiyomuş gibi bi izlenim edindim ben,bilgilerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…