kızlar artık evde eşimin çamaşır ve pantolonlarına terfi ettim, salaşsalaş ohh rahat rahat giyiyorum bebeğimde rahat ediyo
ne olduki arkadasım niye sinirlisin
Merhaba kızlar..ayyy çok sinirliyimmmmm:84:
Eşimin mesai saatlerni uzatmışlar.. 12-8.30 arası çalışıyor.. gidiş geliş 3 saat.. yani 10.30da çıkıp 10da geliyodu.. şimdi gariban 8de çıkıp 9da gelicek..diğer eleman eşimin yarısı kadar çalışmıyo.. 12de gelip 5te çıkıyo.. 3 ayda bir köyüne gidiyo.. maaşı da bizimkinden 100de 50 fazla.. resmen bebeğin eşyalarını almak için borç alıyoruz.. hepsini geçtim şimdi zavallı kocamı daha çok çalıştırıcaklar.. ben sinirlenmiyim de kimler sinirlensin
hımmm kötü olmuş, ama Allah işsiz bırakmasın :2:
o da doğru ama insanın zoruna gidiyoo. aynı müessesede aynı işi yapan insanlar arasında bu kadar ayrımcılık olmamalı
belki eşin onlardan sonra girdiyse :44:
[hamişlikte normal tabi bu tahammülsüzlük ben adet olucam zaman bile bomba gibi olurdum allahtan hamileliğimde tahammül edemediğim bi durumla karşılaşmadım ama kadında baya rahatmış ben böle durumlarda çocuklara kızmıyorum çocuk bu ne anlar bütün kabahat annelerinde evde nasıl istersen öle terbiye et ama başkasının evinde (arabasında) nasıl davranıcanı bilecek çocuk görgüdür bu özgürlüğünü kısıtlamak diildir bence...
aslında normalleşmişsin desem daha doğru olur anlattığına göre çekilecek çocuklar değilmiş canım
cnm bnm bende senın gbıyım herseyı takıyorum uzuluyrm hele couklar cok sevrdm ama sımdı cocuklrın her yaptgı batıoo cılldırıyrm bızım kuranda da vardı cocuklar hatta 9 yasında gorumcem var mını gorumce:))onun harktlerıne takmıs durumdym hamıleıkte degısıo psıkoljler
kotu bı durum ama ıssız bırakmasn allah cnm sabır baska care yokeşimin mesai saatlerni uzatmışlar.. 12-8.30 arası çalışıyor.. Gidiş geliş 3 saat.. Yani 10.30da çıkıp 10da geliyodu.. şimdi gariban 8de çıkıp 9da gelicek..diğer eleman eşimin yarısı kadar çalışmıyo.. 12de gelip 5te çıkıyo.. 3 ayda bir köyüne gidiyo.. Maaşı da bizimkinden 100de 50 fazla.. Resmen bebeğin eşyalarını almak için borç alıyoruz.. Hepsini geçtim şimdi zavallı kocamı daha çok çalıştırıcaklar.. Ben sinirlenmiyim de kimler sinirlensin
slm teyzoşlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
biz geldikk.....
Pazartesi günü şeker yüklememiz vardı şeker normal çıktı
kanım sınırdaymış,kan ilacına başladık...
Bide akıntı çıkmış idrarda fitil verdi drummmm
kısacası iyiyizz benim dombilide iii teyzeleriii.....
Bugünde tetanoz aşım vardı 2. Doz gitmeye üşendim sağlık ocağına ,yarında okul var zaten okulda zor olur die,okul çıkışı olucammmmm
bu arada sizin keyifler nasııııı??????????
Bebişlerimiz mutlumuu,tekme yiyiyomusunuz????????????
Ah kıyamam canım yaaa inş. bebişin seni üzmezzz birden büyür annesiii sende strese sokma kendini beslenmene dikkat et canım..Dualarımız seninlemerhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum.. eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:
Eşimin mesai saatlerni uzatmışlar.. 12-8.30 arası çalışıyor.. gidiş geliş 3 saat.. yani 10.30da çıkıp 10da geliyodu.. şimdi gariban 8de çıkıp 9da gelicek..diğer eleman eşimin yarısı kadar çalışmıyo.. 12de gelip 5te çıkıyo.. 3 ayda bir köyüne gidiyo.. maaşı da bizimkinden 100de 50 fazla.. resmen bebeğin eşyalarını almak için borç alıyoruz.. hepsini geçtim şimdi zavallı kocamı daha çok çalıştırıcaklar.. ben sinirlenmiyim de kimler sinirlensin
ay kızlarrrr kendimi kötü hissediyordum açıkcası birazcık rahatladımm desemmm yeridir.
Hormonlarda tavan yapmış durumdaaa birde böyle ilgisiz anneler ve şımarık zarar verirci çocuklar işin içinde olunca iiceee çekilmiyor.
Inş.hepimiz normal hallerimize döner ve bebişlerimizee tahammülümüz olurrrrr onları sevgi pıtırcığı yaparız.
cnm bnm bende senın gbıyım herseyı takıyorum uzuluyrm hele couklar cok sevrdm ama sımdı cocuklrın her yaptgı batıoo cılldırıyrm bızım kuranda da vardı cocuklar hatta 9 yasında gorumcem var mını gorumce:))onun harktlerıne takmıs durumdym hamıleıkte degısıo psıkoljler
kotu bı durum ama ıssız bırakmasn allah cnm sabır baska care yok
ıns hepsı gecer cnm aayyy bu sırt agrısı oldurck benı calısmyrm hıc 5 dk bı kalkıyrm ayaga ama sukur melegım tekmelıo hep oyy yesın anası onu
Merhaba kızlar..ayyy çok sinirliyimmmmm:84:
ayy cok guldum cok yaşa emiiiben olayı anlayamadım baştaa yaws 9 yaşında görümcenin çocuğu var gibi algıladım:d amanın 9 yaşında görümcemi kız kayınvalidne kaç yşaındaaa ay çok ilginç:)
amin canımm.....
Canım calcium,magnezyum alıyomusun????????
çok rahatsızsan dr. Nu araa...
Kıyamam sanırım işin masa başı ,allah kolaylık versin tatlımmm
kızlar artık evde eşimin çamaşır ve pantolonlarına terfi ettim, salaşsalaş ohh rahat rahat giyiyorum bebeğimde rahat ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?