2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne olduki arkadasım niye sinirlisin

Eşimin mesai saatlerni uzatmışlar.. 12-8.30 arası çalışıyor.. gidiş geliş 3 saat.. yani 10.30da çıkıp 10da geliyodu.. şimdi gariban 8de çıkıp 9da gelicek..diğer eleman eşimin yarısı kadar çalışmıyo.. 12de gelip 5te çıkıyo.. 3 ayda bir köyüne gidiyo.. maaşı da bizimkinden 100de 50 fazla.. resmen bebeğin eşyalarını almak için borç alıyoruz.. hepsini geçtim şimdi zavallı kocamı daha çok çalıştırıcaklar.. ben sinirlenmiyim de kimler sinirlensin

hımmm kötü olmuş, ama Allah işsiz bırakmasın :2:

Slm teyzoşlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
biz geldikk.....
pazartesi günü şeker yüklememiz vardı şeker normal çıktı
kanım sınırdaymış,kan ilacına başladık...
bide akıntı çıkmış idrarda fitil verdi drummmm

kısacası iyiyizz benim dombilide iii teyzeleriii.....
bugünde tetanoz aşım vardı 2. doz gitmeye üşendim sağlık ocağına ,yarında okul var zaten okulda zor olur die,okul çıkışı olucammmmm

bu arada sizin keyifler nasııııı??????????
bebişlerimiz mutlumuu,tekme yiyiyomusunuz????????????

aslında normalleşmişsin desem daha doğru olur anlattığına göre çekilecek çocuklar değilmiş canım

ay kızlarrrr kendimi kötü hissediyordum açıkcası birazcık rahatladımm desemmm yeridir.
Hormonlarda tavan yapmış durumdaaa birde böyle ilgisiz anneler ve şımarık zarar verirci çocuklar işin içinde olunca iiceee çekilmiyor.
İnş.hepimiz normal hallerimize döner ve bebişlerimizee tahammülümüz olurrrrr onları sevgi pıtırcığı yaparız.

kotu bı durum ama ıssız bırakmasn allah cnm sabır baska care yok

ıns hepsı gecer cnm aayyy bu sırt agrısı oldurck benı calısmyrm hıc 5 dk bı kalkıyrm ayaga ama sukur melegım tekmelıo hep oyy yesın anası onu

Ah kıyamam canım yaaa inş. bebişin seni üzmezzz birden büyür annesiii sende strese sokma kendini beslenmene dikkat et canım..Dualarımız seninle

canım benim bazen çalışma şartları insanın sinirlerini bozabiliyor hele haksızlık olduğunda daha da kötü aslına bakarsan bende de bu dert var eşim bankacı ve çıkış saati hiç belli değil ve çoğu c.tesi-pazar da çalışıyor

cnm zaten o cocuguna ılgıısz annelere oldumolası gıcık olurum ıns bız ole annlerden olmayız

ben olayı anlayamadım baştaa yaws 9 yaşında görümcenin çocuğu var gibi algıladım amanın 9 yaşında görümcemi kız kayınvalidne kaç yşaındaaa ay çok ilginç:)

amin canımm.....
canım calcium,magnezyum alıyomusun????????
çok rahatsızsan dr. nu araa...
kıyamam sanırım işin masa başı ,allah kolaylık versin tatlımmm

ben olayı anlayamadım baştaa yaws 9 yaşında görümcenin çocuğu var gibi algıladım:d amanın 9 yaşında görümcemi kız kayınvalidne kaç yşaındaaa ay çok ilginç:)
ayy cok guldum cok yaşa emiii45 46 yasında galıba canım 14 yaşında da kaynım var :))
amin canımm.....
Canım calcium,magnezyum alıyomusun????????
çok rahatsızsan dr. Nu araa...
Kıyamam sanırım işin masa başı ,allah kolaylık versin tatlımmm

BU HAFTA TAHLILLER ICIN GTCEM OZMN SORUM DYRM CNM AYY BOLE DEVAM EDERSE TEMMUZA KDR NASIL DAYANRM BEN

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 416692

kızlar oturma odasına bu tarz bir hamak mı alsam yoksa kare park yatak mı hep yatak odasında duramam ben sıkılırım ee ilk zamanlar yanlızda bırakamam nefes alıyo mu diye çok kararsız kaldım.
park yatak sallanmıyo ama sonradan oyun alanı olarak kullanabilir hamağıda uzun süre kullanabilir sizce napıyım akıl verin bana

ahh kıyamam yaaa püff heryerde bir haksızlık eşitsizlikkk ne saçma bir düzen böyle Allah sabır kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…