2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm zaten o cocuguna ılgıısz annelere oldumolası gıcık olurum ıns bız ole annlerden olmayız

sinir olunmayacak gibide değilkii( Benim çevremde hiç öyle virisi yoktu ilk defa olduu oda gerdi beni
Akşam dua ettim birsürü Alalhım sen beni kınadığım birşeyle imtihan etme ne olurrr diyeee inş.dediğin gibi bizöyle annelerden olmayız

bende dayanamyrm bazen kınıyrm snra senn degn gbı baslyrum duaya allh hyrlısını ver tovbe edyrm alllhm dıe sen kınadgmla ımtıhan etme amınnnnn kımseyı etmesınnn

canım yaa bir arkadaşım vardı oturma odasına böyle hamak almıştı çok memnundu banada tavsiye etti illahaki al dye bende araştırdım alayım diye ama bebeğin omurilik gelişimi yönünden ii değilmişşş ergonomik olmadığından dolayıı bebişler için pek önermiyorlardı forumlarda rahatlığından ziyadee herhangi bir sıkıntı verirmi bebişe diye bir araştır istersen.

Son düzenleme:

benim kuzenimde kullanıyor bana o tavsiye etti çok memnun hep onda bebeği hafif mıkırdanmaya başladımı hafif sallıyor bebek gene uyuyor. içine minik yatak yaptırmış hamağın yumuşak olsun diye bende düşüncede kaldım

amanın gençmiş ateş gibidir şimdi oo bebiş olunca yardımcı olurrr çokk :)) inş. diiyim

yaa sorma canım ben otaraf gdnce pek ıs yapmıyrm zaten calsyrm bı haftasonum var kendı evımde bıle ıs yapmıyrm ordada pek bısı ypmynca oda bende yapmıo dogal olarak:)))

sen bir forumlardan araştır fıstık çoğumuz tecrübesizz ilk bebişleirimizz seni ynalış yönlendirmeyelim:)).

canım aynı dusunce bende de var.küçük bir beşikte karar kılıcam gıbı .

aşağıda ki gibi bi şey olabilir mesela.Çünkü mihracee nin de dediği gibi omurilik gelişimi için iyi olmaz.altında yıne yatak olması ıyı olur bence

resmi eklemeyı beceremedım.nasıl olacakkk

yaa sorma canım ben otaraf gdnce pek ıs yapmıyrm zaten calsyrm bı haftasonum var kendı evımde bıle ıs yapmıyrm ordada pek bısı ypmynca oda bende yapmıo dogal olarak:)))

:))) buda iyimiişş:))
aman yük olmasınlardaaa işte yapmasınlar hıhhh:)
yarın benim kayınvalidemler gelecek yemeğe daha aldıklarımdan bir çöp görmüş değill bakalım yarın sorcakmı

slm kızlar......bende bu hafta boya badanaya giriyorum.....salon boyanacak......bebişin odası boyanacak......perdeleri yenilemeyi düşünüyorum, baya iş var......haftaya pazar annem gelecek almanyadan.....bebişin hazırllıklarını tamamılıcaz beraber.....son iki haftam kaldı, işi de bırakıcam çok şükür......yeni bir kız geldi yerime ona öğretiyorum şimdi işi.....bende durumlar böyle kızlar....

:))) buda iyimiişş:))
aman yük olmasınlardaaa işte yapmasınlar hıhhh:)
yarın benim kayınvalidemler gelecek yemeğe daha aldıklarımdan bir çöp görmüş değill bakalım yarın sorcakmı

benımkıde hıc bısı yapmamıs annem almıs bısıler yelekler hırkalar ormus dyrum ananesı bıssrur sey ormus ee annen bos orer tabı benım vaktım yokkı dıo amn zararları olmasnda annmle yaprım herseyımı ben

:)) ben o miniklerin omiriliklerini severim:)) canlarım benim küçüklerim benim.
hani resim hani hani:))

komple cıkıosun galıba ısten cnm sen

şimdiden kolay gelsin zor bir işe girişmişssin amanın gözümde büyüdü D Alalh kolaylık versn.
İzin almıyorsun sanırım tamamen ayrılıyor gibisin. hadi hayırlsıı bakalım

DDDaman aman sendee al birşeylerde getir vaktin yoksaaa alala:) bu sevinci paylaşmaktır dimi zzzzzz
ısırıırm bne kayınvalideleriçok canları acırrr hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…