• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar kan verdim bugün mecbur 11 de şehir dışına çıkağım. Elimde bir veri olsun diye. Doktorda a dan z ye herşeyin tahlilini yaptı. Bu sürece sürekli doktor şeklinde girmek istemiyordum ama önümüzdeki tatil için mantıklı davranmam gerekiyordu. Pazartesi de kan vericem en az 2 beta görmem lazım dedi doktor bakalım daha sonuçlar çıkmadı. Yine stres yükleniyor dskka da bir e nabıza bakıyorum bir iş yapamadım koca gün 😔😔
Açıklanınca bize de yaz 😅 benim de öyle oldu. Geçen gün sonuç çıkmayınca hiç iş yapamadim

Hayırlı olsun canım. Betan adet geçince mi 218 çıktı merak ettim 🙈 benim battan bir gün önce 53.6 çıktı

Bu şekilde kasık ağrıları normal canım. Yine kendini yormamaya çalış tabi ki ama 2 gün olmaması beni korkutmustu. Geceden beri hafif var içim rahatladı biraz 😅
Evet adetim gecikince 218 çıktı. Doktorum bidaha beta yapmadı rahim kalınlığı 18 mm gebelikle uyumlu dedi. Fakat kahverengi lekelenmelerim oluyor bikaç gündür bu beni endişelendiriyor. Var mı lekelenme yaşayan?

Evet adetim gecikince 218 çıktı. Doktorum bidaha beta yapmadı rahim kalınlığı 18 mm gebelikle uyumlu dedi. Fakat kahverengi lekelenmelerim oluyor bikaç gündür bu beni endişelendiriyor. Var mı lekelenme yaşayan?
Eşinizle kan uyuşmazlığınız var mı?

Amin bitanem hepimizin inşallah daha eşime söylemedim 😔
Kız söylesene neden söylemiyorsun 😅
Anladım canım. Kahverengi ben yaşamadım ama yaşayan çok insan var. Progestan kulaniyor musun

Kaç haftalık hamilesiniz ben 5 haftalık hamileyim bendede kahve rengi akıntı oldu bugün doktora gitdim kese etrafında ve ya rahimde kanama yok için rahat etsin bu haftalarda normal Bebek Rahime tutunmaya calişiyor dedi kırmızı kan görürsen o zaman hemen bana haber et dedi zaten bir kez oldu akıntı bir dahada olmadı ama her ihtimale karşi progestan verdi hamileliğimin en başindan beri kullaniyorum iki duşuğum var çunku

Kaç haftalık hamilesiniz ben 5 haftalık hamileyim bendede kahve rengi akıntı oldu bugün doktora gitdim kese etrafında ve ya rahimde kanama yok için rahat etsin bu haftalarda normal Bebek Rahime tutunmaya calişiyor dedi kırmızı kan görürsen o zaman hemen bana haber et dedi zaten bir kez oldu akıntı bir dahada olmadı ama her ihtimale karşi progestan verdi hamileliğimin en başindan beri kullaniyorum iki duşuğum var çunku
Bugün ben de tam 5 haftalik oldum.
Gebeliğin ilk haftalarında kahverengi akıntıyı normal karşıliyolar. İnşallah sıkıntı olmaz seninde. 😊

Buda ilk fotoğrafımız

Eklentiler

• C8CD386D-4D3A-41CD-9CC3-16FDBBD2ADE4.webp
    C8CD386D-4D3A-41CD-9CC3-16FDBBD2ADE4.webp
    13 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar herkese sağlıklı gebelik diliyorum. Sat 27 Mayıs'tı benim testle koyulasma takip ettim 2 gun once ilk kani verdim gecikmenin 6.gunu 13500 geldi beta doktora randevuyu ayin 11 ine aldim 6+3 oluyorum stres yasamak istemedim net olsun istedim☺️

Kanamam başladı çok üzgünüm buda kimyasal gebelik büyük ihtimal herşey Allah'tan çok üzgünüm ama tevekkül edeceğim hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Canım benim Allah gönlüne göre sağlıklı gebelik en koşa zamanda kolaylıkla versin, çok üzgünüm şuan bişey diyemiyorum 😢

Merhabalar herkese sağlıklı gebelik diliyorum. Sat 27 Mayıs'tı benim testle koyulasma takip ettim 2 gun once ilk kani verdim gecikmenin 6.gunu 13500 geldi beta doktora randevuyu ayin 11 ine aldim 6+3 oluyorum stres yasamak istemedim net olsun istedim☺️
Merhabaaa. Çok güzel bir değer 😍 sen şimdi gitsen bile her şeyini görürsün 😅 maşallah.
Benim de 17 temmuz da randevum

Back
X