aaakızlar bide ben c.tesi şeker yüklememi yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı.
Aç karnına gittim kan aldılar açlık şekerine bakıldı sonra glikozlu suydu sanırım tadıda çok kötü değildi zaten çok acıkmıştım o bile güzel geldi
Bir saat bekledim sonra tekrar kan aldılar. çok şükür gayet iyi çıktı. öle 3 gün önceden tatlı kesme falan hiçte öle birşey yapmadım doktorumda yap dememişti zaten
hadı gozunaydın canm sevndm sonuclrn guzel cıkmasına darısı bana ıns.
gozun aydın cnmmm nekadar olmus kuzucunn..su bende cok ıcıyorummm 3lt gecıoo..selam herkese şimdi dr.dan geliyorum..ayrıntılıya girdim,çok şükür herşey yolundaama amniyo sıvısı biraz az çıktı bol su iç dedi dr..patlıcam artık su içmekten kızımız gayet iyi görünüyodu,sonlara doğru yüzünü kapattı ama olsun..sağ kalçam çok feci kasılıyo dedim dr. uma magnezyum verdi..15 gün sonra istersen bi daha gel bebeğin suyuna bakalım dedi..180 TL verdim geldim
yorulmus demekkı annesıı masallah sıze benımkıde hıc durmuyodu sabbah sımdı durdu..selam herkeze nasılsınız benim paşa dün tekmeler üstüne tekmeler attıda durdu şimdiden uyutmamaya başladı dönmelerini hissediyorum asiyiz biraz çok sert bir hışımla durdugu yerden dönüş yapıyo sanırm şimdiden canımı yakmya başladı şuan uyuyor ee sabaha kadar tepindi yorgun düştü paşa :)
Eki Görüntüle 417720
oğlişim yelekleri :) aY Allahım içindede görmek nasip olur inş. Kızlar çıtçıtlı badilerin üzerine uykudan uyanınca giydirmeye aldım bunları
2 saat uyumusuzz kızcemleee uyandıkk :) kızlar arkadasım ozele gıdıo..dr hergun dus al cıldın nemlı kalsın demıss..catlagım olmadı dıoo sımdı 9 ayında.. ıns bızımdeolmazz..:18:
ben hergün yağlanamıyorumumarım çook çatlamam zaten göbeğimin üzerinde minik minik kırmızı şeyler çıktı sivilce desem değil nazar değdi galiba (
kullandığım yağlardan da olmuş olabilir, yağlanmayı sevmiyorum hemen duşa girmek istiyorum oyüzden artık losyon vücut sütü fln kullanacağım yağları bırakınca geçer belki.aman cnmm dıkkat et. herkeze bahsetme bebekten..sıcaklardan terledıgın ıcınde olabılır sık dus all ..
kızlar ya nezaman doğum izninine ayrılıyorsunuz? benim normalde 30. haftada ayrılmam lazım ama daha önce mi ayrılsam acaba diye düşünüyorum?
2 saat uyumusuzz kızcemleee uyandıkk :) kızlar arkadasım ozele gıdıo..dr hergun dus al cıldın nemlı kalsın demıss..catlagım olmadı dıoo sımdı 9 ayında.. ıns bızımdeolmazz..:18:
canım ben kullanmaya geç kalmışımgöğsümde baya bi çatlak oluştu karnımda hiçyok inş karnımda olmaz ama herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlığı artık anne olarak fedakarlık etcez çatlaklara
yok canım yaaa... Neden bu kadar abartmışlar anlamadım. orada olan her yerde var. nakit karttan alışveriş yok, pazarlık yok, kredi kartınına taksit falan teklifte etmedim zaten eminönü olunca. her yerde her yerde gördüğüm şeylerin aynıları var. Basma kalıp alışveriş dayatmaları falan, çok sinir oldum çok.
Sade düz bir gecelik aradım durdum onlarca dükkandan yok işte yok. Heryerdeki, ucuz kombinezon dantellerinden koymuşlar veya heryerdeki sevimlilik için sevimsizleşmiş baskılılardan koymuşlar. Bebeğe basic, düz renk, o da beyaz:) bodyler aldım. Annemle gitmem işe yaradı ilk doğduğunda nasıl giyer falan onları söyledi anlattı, gösterdi. C&A, lcw, wenice falan fiyatla da, modellerle de yarışır yani.. Taşımaya değmez dedim almadım bir çok şeyi. Eşim almanya daydı zaten, emzik biberon, göğüs koruyucular, biberon yedeklerini, kremler, şampuanları hep ona sipariş vermiştim o almış.. Annem yorganlarını, yastıklarını, nevresim takımlarını ve sepet beşiğini yapmış. ben ilk ay giysilerini falan alıyordum buradan beğendikçe. Bakınca aslında bebek arabası hariç bir eksiğimiz yok. Evde oda açmayacağımız için bir sürü şeyden yırttık ama bizim düzenleme ve boya işlerimiz var küçük küçük, o kadar:):):)
30. haftada nasıl ayrılıyorsun canım 32 hafta değil en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?