2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işte ben de o komşun gibi olacağım sanırım 86 kilo hamile kaldım daha 1 kilo aldım ama su içmeyi resmen unutuyorum zorlaya zorlaya anca 2 lt yi buluyorumdur:18::18:. şimdilik karnımda çatlak yok ama sonumu göremiyorum

kızlar bu annenin meleğine bir fatiha okuyun.. ben çok üzüldüm yaa.. Allah ona sabır versin ve hiçbir anneye evlat acısı göstermesin..Amiiiiiiiiiiiiiinnnn

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

cok guselmısss..

dıkkat etmelısın cnmm zorlada olsa ıccc yoksa senın ıcın kotu olucak ::26:

allah rahmet eylesın cok uzgunummmmmmmmm allah ssabır versınnn

kızlarrr bugün afp mom 2.09 çıktı çok yüksek diye doktorum çok korkuttu ne yapacağım bilmiyorum sizinkiler nasıl

selam kizlar. bu sefer azmettim gecmisi okudum. hersey yolunda gibi duruyor.
yaa dun sizden gelen " hadi artik alisverise basla" nidalarindan sonra bugun netten hastane cikisi baktim. ama gormeden bilmedigin markalari almak cok kolay degil. ben de hastane cikisina cok para vermemek lazim diye dusunuyorum. sonucta 1 ay giyecek. hatta yegenim gibi selvi boylu bir bebek olursa 15 gun ancak giyer. ama bir yandan da bebegin tenine alerji yapmayacak kalitede birsey olmali. velhasil kafam karisti. hangi markalari aldiniz? organik mi almali % 100 pamuklu yeter mi? tek karar verdigim sey beyaz olmasi oldu. beyaz bebege cok yakisiyor cunku.

bir de benim gibi yataktan kalkarken tosbaga gibi sirt ustu debelenen var mi? ben simdiden once yana yuvarlanip sonra guclu hamleyle ayaklanmaya calismaya basladim. 9. ayimda nasil olcam merakla bekliyorum.

slm arkadaşlar, geçenlerde selam verdim sonra uzun zaman giremedim. okul bu aralar çok yoğun eve geldiğimde koltuğa yapışıyorum yemeği bile zor hazırlıyorum yorgunluktan. neyse ki 8 haziranda kapanıyor okullar az kaldı. yazın tüm zamanım burda geçer herhalde diyet yaparken topikten hiç ayrılmazdım:))

dün 2. düzey usg ye girdim. Allaha çok şükür herşey normal güzel çıktı. doktor hareketli bir bebek olduğunu söyledi. dooktor ultrosanda bakarken durmadan tekme attı, yüzünün fotosunu çekeceği zamanda yüzünü ayağıyla kapadı:)) çok komikti. okulda hiç tekmelemiyor galiba aç kalıyor. ne zaman eve gelip yemeğimi yiyip ayağımı uzatırsam o zaman başlıyor.

hastane çıkışları alınmış bakıyordumda inş. sağlıkla dünyaya gelsinler giysinler, canları sağolsun. bende prensesime 2 tane almıştım biri aziz bebe diğei miniçodan , geçen anneler günü hediyesi olarak bir tane daha geldi aziz bebeden 3 tane oldu:))
onun dışında minik minik çoraplar, taytlar, ve çıtçıtlı badiler aldım genelde herşeyi lcw oldu. ama geçen c&a ya gittim 5 li çıtçıtlı badiyi 19 liraya aldım. pamuklu gayet güzel tavsiye edrim. resimleri ekliyorum umarım beceririm. miniçodanda ağız mendillerini aldım kenarları tığlı pamuk yumuşacık 10 lusunu 11liraya 6 lısını 7,5 liraya aldım. polar çoraplarını 2 şer liradan aldım.

arkadaslar dr larinizda aciklamistir ama su icmek bebege oksijen akimini da hizlandiriyor ve beslenmesi daha iyi oluyor. amniyon sivisi miktarini duzene sokuyor. o yuzden gerekirse zorlayin kendinizi 3 lt su icin. su ictikce bunyeniz daha fazla ister. catlak olusumunu engelleyici etkisini soylemiyorum bile.

Son düzenleme:

Benim aldigim 100 deyuz pamuk antialerjik vs.hem ayakli takim hem ayaksiz 2 takim var icinde en kotu 2 ay giyecekler yani.kizimda da idilin aldim hep cok memnundum hic bir sey olmadi cekme solma sarkma vs.organikler cok renksiz ya ben sevmiyorum:)

Bende dokunmadan alamam kalitesini penyesini esnekligi gormem lazim urunun bazisi cok sert oluyor mesela bebek urunlerinde.

Eki Görüntüle 417290
ben bebek odası yapsaydım böyle olmasını çok isterdim
Çok tatlıymış
ikea tarzı gibi
ben de böyle isterdim

Canım geçmiş olsun
ben kan hapı kullanmıyorum inşallah bende de sorun yoktur
aman ilerlemesin seninki de bebein iyiyse sorun yok
sen nasılsa toparlarsın,kuru üzüm,domates,ceviz,pekmez bolca tüket kan haplarından daha etkili

Bende dun 10 lu idilbaby hastane cikisini 87 liraya aldim.idil azizin zaten o aralikta.

Hastane çıkışının fiyatı değil kalitesi önemli benim için
idil baby,albimini veya chicco alacağım ben de
bu markalar çok kaliteli diye biliyorum kızmda albimini kullanmıştık...

Sende güle güle kullan bebişiiim

bir de benim gibi yataktan kalkarken tosbaga gibi sirt ustu debelenen var mi? ben simdiden once yana yuvarlanip sonra guclu hamleyle ayaklanmaya calismaya basladim. 9. ayimda nasil olcam merakla bekliyorum.

Aynen.Eskiden oldugu gibi kalkarsam karın kaslarımı cok kasmam gerekiyor.Mutlaka bir yerden tutunmam gerekiyor, hatta yataktan kalkarken esim yanımdaysa ondan destek alıyorum.Cok gülüyor bu halime, bir arkadasımız "ilerleyen aylarda kaplumbaga gibi oluyosun, biri kaldırmazsa böcek gibi sırt üstü debelenip duruyorsun" demisti :) Ben birde artık yere cömelmissem bir yerden destek almadan sadece bacaklarımın kuvvetiyle kalkamıyorum.

Aynen ben de kalkarken tosbaa tarzını yakaladım

Bu arada bütün gün midem kaynadı durdu sanki çok yemişim gibi
reflü müüü,hazımsızlıkmııı öyle bi his
öne doğru eğlince de ağzıma asitli
mide suyu geliyor:44:
gaviskon ya da rennie kullanan var mı?Kızımda dr vermişti ama buna sormadım henüz
ben dayanamayıp bi rennie atacam birazdan sanırım...

canım ii niyetinle yaptın biliyorum ama bizimde çok duygusal zamanlarımız yaaa keşke burda paylaşmasamıydın perişan oldum içime giren evhamda cabası allah rahmet eylesin hiçbirimizi böle bişeyle sınamasın inş
canım ben crazy baby indirime girmişti önce morhipoda sonra markafonide kızımın herşeyini aldım hastane çıkışınınıda ordan aldım harika pamuklu yumuşacık 65 tl ye aldım ben 5.5 liraya süper badiler aldım hem çok güzeller hemde çok hesaplı oldu benim için denk gelirsen kaçırma derim ben

cnm beni yanlış anlama ama rica etsem böyle üzücü şeyler paylaşmayalım hepimiz duygusalız ve çok çabuk etkileniyoruz. Benim yüreğim dayanmadı okumaya. Umarım beni yanlış anlamazsın.

Benim aldigim 100 deyuz pamuk antialerjik vs.hem ayakli takim hem ayaksiz 2 takim var icinde en kotu 2 ay giyecekler yani.kizimda da idilin aldim hep cok memnundum hic bir sey olmadi cekme solma sarkma vs.organikler cok renksiz ya ben sevmiyorum:)

işte ucuz şeylerin bir kısmı da çekme yapabiliyor ve çocuk 1 hafta giyiyormuş.Özellikle unnado gibi sitelerde dokunmadan alınan pek çok ürün çekme yapabiliyormuş.. Bilemedim ne alacağımı.O yüzden aldığımız markaları paylaşmamız önemli arkadaşlar.

macpro ben ayakkabıları bile eşime bağlatıyorum artık. Tam sebastian oldum diye söyleniyor ama napayım yaaaaa.Eğilince bebeği sıkıştırıyorum...Çok mu şımardım ne??Ama şimdi şımarmayacağım da ne zaman şımaracağım di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…