kızlar ben tahmini doğum tarihimi hamile takviminden değiştirdim çünkü bugün dr. umla konuştum.ben 21+5 im ama bebek 20+4 görünüyomuş ..günlük yazan bilgiler önden gittiği için beni yanıltıyo (bebeğin kilosu,boyu v.s.) onun için burda düzeltmek istedim ..bilgi vereyim dedim
benim ikiz olduğundan 30. haftada doğum izni hakkım başlıyor canım
merhaba annişler :) dr geldim kızımı gördüm gayet iyi dedi doktor kalsiyum verdi. kan testi yaptı kan pırtılaşma süreme baktı bebe aspirini kullanıyordum onu kallanma artık dedi.ben 900 gr kilo almışım bu ay 74.900 yani toplamda 1800 almışım iyi dedi dr yemek yiyemiyorum iştah yok dedim belığını ye yemek istemediginde canın meyveni ye dedi :))kızım 375 gr olmuş:))kızıma bide lcw tulum aldım teyzeleri:))) kocişide resmimizi yolladık akşama bakar anca ama (((
kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa:) sadece 1 tulum
kızım olacak inşallah. 21 haftalık olduk.
nerden başalayacağımı bilemiyorum.bana bi yol gösterin nolur)
80 lira hastane çıkışı için çok pahalı.. ben civilden 10lu takımı 30a aldım çok da kaliteli.. sonuçta en fazla 40ı çıkana kadar giydirebiliyosunşimdi farkettim. markafonide benim aldıgım hast çıkışı 80 e satılıyor
80 lira hastane çıkışı için çok pahalı.. ben civilden 10lu takımı 30a aldım çok da kaliteli.. sonuçta en fazla 40ı çıkana kadar giydirebiliyosun
sat a göre 22.4 günlük hamileyim ama dün detaylı ultason için gittiğimde radyoloji uzmanı 24.1 dedi kadın doğum doktorumu görmeme daha var ve bu ne demek şimdi kafam allak bullak oldu. meraktan öleceğim
tabi yaa..hem bebekler çok hızlı büyüyolar. insan bebeğine herşeyin en iyisinden almak ister ama fuzuli harcamalara girmemek lazım.. ben civili çok beğeniyorum ürünleri hem uygun hem de kaliteli.. 1-2 parça bişeyler aldım ama daha çok eksik var..bende ızmırden almıstıımm 5 lı % 1oo pamuk ve 28 tl aldımm dedıgınn gıbı cok gıyemıycekler en fazla 4o gunn..ben 0-3 ay arası cok pahalı ve gereksız seyler almak ıstemıyorumm.. yazık o paraya tabıkıde bu benım fıkrımm .. paraası cok olan alabülü
buyudukce alıcaz zaten mecburenn .. sımdıden markaya alısmasın zillii
şimdi farkettim. markafonide benim aldıgım hast çıkışı 80 e satılıyor
40 htf üzerinden hesaplamışsın.
ben 36. hftaya binaen doktordan rapor almayı düşünüyorum
kızçeler merhaba
bende bugün tahlil sonuçlarımı aldım...
kan oranım çok düşmüş kan ilacı aldığım halde
eğer bir tık daha düşerse kan takviyesi yapmak durumda kalırız dikkat et daha da azalacak zaten dedi
bakalım cumartesi kendi doktoruma gidicem ya kan ilacımı 2 doz alıcam yada başka bişiler
birde b12 im çok düşmüş :26: Ona da mudahele edecek gerekirse iğne başlayacakmış :18:
Canım sıkıldı ama halledilebilecek şeyler çok şükür, başka bir problemimiz olmasın da
Eki Görüntüle 418023
Telefondan yüklüyorum umarım goruyorsunuzdur.
Prensesime aldığım ilk hediyesi çerçeve
Eki Görüntüle 418027
10lu hastane çıkışı aldım 32tlden buldum. O an aldım.
Bende dun 10 lu idilbaby hastane cikisini 87 liraya aldim.idil azizin zaten o aralikta.
ben de idilin 20 li hastane çıkışını 108 e aldım
Eki Görüntüle 418023
Eki Görüntüle 418027
Eki Görüntüle 418023
Eki Görüntüle 418027
iyi akşamlar annişler hava berbat ya yağmur resmen içimi karartıyo arkadaşlar bu ara biz acaip limonataya sardık evde kendimiz yapıyoruz acaba bir zararı olurmu ya kafama takıldı doktora bir hafta sonra gidicem sorarım o zamanda bilen varsa bilgilendirsin lütfennnn
çok güzelmiş annesi güle güle kullansın kuzucuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?