şu kayınvalide faslı ben ne çok geriyor yaaaaa Ay valla bundan önce yaptığı güzel şeylerinhiçbiri gözümeee gelmiyorrr torun olayınaaa sıcak bakmıyordu halada bakmıyor sankii diyee düşündükçe geriliyorum hiçmi heves olmaz insandaaa oy oy sosyete pazarındaaaa bilezikler varmış altın görünümlüü millet almış bende alsaydım sana doğuda takardın diyorr İimiş dedim bende takardım dedim.7
:))) Allahım yaaa güleyimmi ağlayayımmı
Kötü desem kötü değil, iyi desem iyi değil, pinti desem pinti değil çok bonkör desem o da değil ay çözemedim ben yaa.
iki gün önce doğum günümdüü akşam yemeğe çıktıkhepberaberrr pastalar falan yaptırıldıı 100 tl yemek parası pasta falan birsürü masraf, aylar öncesindende d.günü hediyesi tefalin son klipsolu düdüklüsünü aldı ben çözemiyorum bu kadını yaaa
selam arkadaşlar... konuya alakasız dalıyorum belki ama bişi sorcam.. dün yine sağlık ocagından çagırdılar..henüz gitmedim.. geçen gittiğimde bir dahaki gelişine emzirme eğitimini veririz demişlerdi.. içinizde bu eğitimi alan var mı? napıcaklar ya...:44:
selam arkadaşlar... konuya alakasız dalıyorum belki ama bişi sorcam.. dün yine sağlık ocagından çagırdılar..henüz gitmedim.. geçen gittiğimde bir dahaki gelişine emzirme eğitimini veririz demişlerdi.. içinizde bu eğitimi alan var mı? napıcaklar ya...:44:
Ayrıca dün şeker yükleme yaptıramadım sabah erken gitmediğim ve aç olmadığım için.. Ama 10 gün içinde gel yaptır dedi doktorum. Boncuk' un aylık kontrolleri vardı.. Yüzünü göreceğim için çok heyecanlıydım ama göremedik. Ayağını yakalamaya çalışıyordu ve yakaladı sonunda onun bu büyük mücadelesine ve başarısına ortak olduk sevindik hep birlikte:):) Başı aşağıda, sırtı sol yanımda ayakları kolları falan da yüzündeydi hep... Elini çekmedi, doktor kendi kontrollerini yaptı, iyi ve 900 gr. olduğunu çok iyi olduğunu söyledi. Kordon kan akışına, suyuna falan baktı... Çok Çok ÇOk şükür herşey çok normalmiş... Yüzünün yanında bir uzuv kalabalığı vardı, eller bacaklar, kollar.. Ben başladım yine sıkışık bu çocuk diyeBöyle işte.. Darısı bu haftalara geldiğinizde sizlerin de başına
bana bahsedılmedıı bıdakıne 29 hazıranda cagırdı ozaman belkı banada egıtım verılır ılkkez duydumm oramızı buramızı ellemesınler dıosunn mememızde bısımıı daha neeler gelcek basımıza :26::26::26:selam arkadaşlar... konuya alakasız dalıyorum belki ama bişi sorcam.. dün yine sağlık ocagından çagırdılar..henüz gitmedim.. geçen gittiğimde bir dahaki gelişine emzirme eğitimini veririz demişlerdi.. içinizde bu eğitimi alan var mı? napıcaklar ya...:44:
ayy bende utanırım....hımmm..ben bi gideyim... bahsederim size de .. bakalım neymiş...ayy orama burama dokunmasın da...
masallahh cnmmm tosuncukk buyumusss kocaman olmus annesıı ..
bana bahsedılmedıı bıdakıne 29 hazıranda cagırdı ozaman belkı banada egıtım verılır ılkkez duydumm oramızı buramızı ellemesınler dıosunn mememızde bısımıı daha neeler gelcek basımıza :26::26::26:
herkese merhaba ..bugün canım çooookkk sıkkın..dünya kadar borç var,daha bir çöp alamadım kızıma mobilyasını odasını şimdimi alsam bilmiyorum..kafayı yemek üzereyim ..hiç tadım yookk..:26:
herkese merhaba ..bugün canım çooookkk sıkkın..dünya kadar borç var,daha bir çöp alamadım kızıma mobilyasını odasını şimdimi alsam bilmiyorum..kafayı yemek üzereyim ..hiç tadım yookk..:26:
canım çokmuu ağırlaştınnn erken ayrılacak gibisin izneeee ben doğum sonrası bebişimle çok daha fazla birlikt eolmak istiyorum o yüzdenn son ana kadar çalışaiblirm sağlığım el verirse
Temmuz ayından itibaren işyerimdeyatış dönemim işleirmderahatlayacak erkenden izne ayrımama gerek yok o yüzden.
tatlım benım hıc sıkma canını bebkler kısmetyle gelırmıs ben oda faln hıc bıse yapmıcam zaten yerımde yook besık falan alamadm daha benm cok borcum ev kredısı oduyrz ve ay sonunu nası gtryrz bı bız bı allh bılıo ama cok sukur annem alıo kızımn eksıklerını bende cok pahalıya kacmdn uygun seylerdn alıorum bı ıkı bısı bunları dusunup sıkma canını annesı bebgnde etkılenıo kısmetıyle gelır melklerımız uzulme
canım ya bunun için insan canını sıkarmı.düşündüğün şeye bak.sor bakalım borcu olmayan varmı burda.borç ödenir biter.allah sana dünyanın en kıymetli varlığını veriyor bebeğin oluyor daha ne istiyorsun.bebeği olsun diye bütün varlığını verip parasız kalmaya razı insanlar var.bizim bebeğimiz olmuyordu.tedavi için işten çıktım tek eşimin maaşına kaldık.evimiz kira ayrıca birsürü tedavi masrafı falan filan derken allahım yüzümüze baktı çok şükür şimdi bebeğimizi bekliyoruz.ne para umrumda ne borç.tek düşündüğüm bebeğim sağlıklı bir şekilde gelsinde dünyaya gerisi hallolur.bende daha alışveriş yapmadım.ip aldım evde bişeyler örüyorum bebeğime.ördükçede mutlu oluyorum.sende yap bişeyler.bizde kız tarafı yapar bebek hazırlığını yokmu sizde öyle birşey.
Canım yaa, haklısın istiyorsun bebeğine birşeyler almak ama canını sıkarak ona daha büyük eziyet ediyorsun. Boşver olmayıversin bebek odası takımı. Benim borcum yok ama almayacağım oda falan. Çevremdeki herkesin çocuğu en az 4 yaşına kadar anneleriyle uyudu. Ben de bu sebeple erkenden mobilyayı odaya doldurmayı düşünmüyorum. Bir park yatak yeter diyorum. Elbiseleri içinde odamda iki çekmece ayırdım bitti gitti. Seni anlıyorum ama bebeğin için üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?