2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayrıca dün şeker yükleme yaptıramadım sabah erken gitmediğim ve aç olmadığım için.. Ama 10 gün içinde gel yaptır dedi doktorum. Boncuk' un aylık kontrolleri vardı.. Yüzünü göreceğim için çok heyecanlıydım ama göremedik. Ayağını yakalamaya çalışıyordu ve yakaladı sonunda onun bu büyük mücadelesine ve başarısına ortak olduk sevindik hep birlikte:):) Başı aşağıda, sırtı sol yanımda ayakları kolları falan da yüzündeydi hep... Elini çekmedi, doktor kendi kontrollerini yaptı, iyi ve 900 gr. olduğunu çok iyi olduğunu söyledi. Kordon kan akışına, suyuna falan baktı... Çok Çok ÇOk şükür herşey çok normalmiş... Yüzünün yanında bir uzuv kalabalığı vardı, eller bacaklar, kollar.. Ben başladım yine sıkışık bu çocuk diye Böyle işte.. Darısı bu haftalara geldiğinizde sizlerin de başına

Slm kizlar nasilsiniz?bu listeleri cicilerimiz topigine eklesek kaybolmz hemde fikir olur kizlar.kayinvalidleri bosverin beklentilerinizi dusururseniz hayal kirikliginiz daha az olur.kizim 28 aylik daha bir corp almamistir kayibvlidem.dogdu taaaki 40 mevludune kadar bisey yapmadi mevlutte sulalesine gostercekya kizima bir bilezik bir altin takti tum yaptigi oydu birde mevlut etini almisti yalan olmasin:)hic birsey beklemiyorum ben ondan hayata bakisi o.eltimde benden sonra dogum yapti bana ne yaptiysa onad aynisini yapti onada corap almadi yani.bende. de deli gibi mesela eltim dogum yapinca bir bohca kiyafet ve altin takmistim degmezmisya neyse insanlik yaptim ben kayinvalidemde yapmiyor ben icimden geldi yapmistim.insanliktan anlamayana ne yapsan bos.yyy sinir oldum bak.

selam arkadaşlar... konuya alakasız dalıyorum belki ama bişi sorcam.. dün yine sağlık ocagından çagırdılar..henüz gitmedim.. geçen gittiğimde bir dahaki gelişine emzirme eğitimini veririz demişlerdi.. içinizde bu eğitimi alan var mı? napıcaklar ya...:44:

ayyyneennn. Çok iyi çok hoş kadındır çok severim ama bazen yaptıkları okadar batıyorki. Bilemiyorum karışık bir ruh halinde oda. Neyse düşündükçe batar düşünmeyim bari:)

bana hiç öyle bişeyden bahsetmediler cnm ama yaparlarsa muhtemelen iyi olur diye düşünüyorum

aaa ne güzel hiç duymamıştım. Umarım bizede verirler

masallahh cnmmm tosuncukk buyumusss kocaman olmus annesıı ..
bana bahsedılmedıı bıdakıne 29 hazıranda cagırdı ozaman belkı banada egıtım verılır ılkkez duydumm oramızı buramızı ellemesınler dıosunn mememızde bısımıı daha neeler gelcek basımıza :26::26::26:

ay suksuk ya çok güldürdün beni.doğru söylüyorsun.daha ne gelecek başımıza.ben bide tedavi ile hamile kaldığım için neler gördüm tedavi sırasında .meme solda sıfır kalır hahahahahahaha

herkese merhaba ..bugün canım çooookkk sıkkın..dünya kadar borç var,daha bir çöp alamadım kızıma mobilyasını odasını şimdimi alsam bilmiyorum..kafayı yemek üzereyim ..hiç tadım yookk..:26:

tatlım benım hıc sıkma canını bebkler kısmetyle gelırmıs ben oda faln hıc bıse yapmıcam zaten yerımde yook besık falan alamadm daha benm cok borcum ev kredısı oduyrz ve ay sonunu nası gtryrz bı bız bı allh bılıo ama cok sukur annem alıo kızımn eksıklerını bende cok pahalıya kacmdn uygun seylerdn alıorum bı ıkı bısı bunları dusunup sıkma canını annesı bebgnde etkılenıo kısmetıyle gelır melklerımız uzulme

canım ya bunun için insan canını sıkarmı.düşündüğün şeye bak.sor bakalım borcu olmayan varmı burda.borç ödenir biter.allah sana dünyanın en kıymetli varlığını veriyor bebeğin oluyor daha ne istiyorsun.bebeği olsun diye bütün varlığını verip parasız kalmaya razı insanlar var.bizim bebeğimiz olmuyordu.tedavi için işten çıktım tek eşimin maaşına kaldık.evimiz kira ayrıca birsürü tedavi masrafı falan filan derken allahım yüzümüze baktı çok şükür şimdi bebeğimizi bekliyoruz.ne para umrumda ne borç.tek düşündüğüm bebeğim sağlıklı bir şekilde gelsinde dünyaya gerisi hallolur.bende daha alışveriş yapmadım.ip aldım evde bişeyler örüyorum bebeğime.ördükçede mutlu oluyorum.sende yap bişeyler.bizde kız tarafı yapar bebek hazırlığını yokmu sizde öyle birşey.

ben işten çıkıcam canım doğum izninden sonra dönmeyeceğim o yüzden de uzatmak istemiyorum 32. hafta da çıkıcam ama birde ben yıllık iznimi kullanmamıştım 14 gün o yüzden de 30 . haftada çıkıcam kısmetse

Canım yaa, haklısın istiyorsun bebeğine birşeyler almak ama canını sıkarak ona daha büyük eziyet ediyorsun. Boşver olmayıversin bebek odası takımı. Benim borcum yok ama almayacağım oda falan. Çevremdeki herkesin çocuğu en az 4 yaşına kadar anneleriyle uyudu. Ben de bu sebeple erkenden mobilyayı odaya doldurmayı düşünmüyorum. Bir park yatak yeter diyorum. Elbiseleri içinde odamda iki çekmece ayırdım bitti gitti. Seni anlıyorum ama bebeğin için üzme kendini

kızlar çocuk mobilyasını kafanıza takmayın ... benim 6 yaşında kızım var.bir yıl oldu oda takımını alalı hemde kendisi beğendi herbir şeyini halısını tülünü nasıl istiyorsa öyle yaptık.. 5 yıl boyunca bir beşik ve çok gözlü (portatif bez dolap 5 raflı oluyo)dolap yetiyor zaten çocuk herkesin yazıp çizdiği gibi bir yaşına gelince odasında yatırılmıyo valla bizim kız biazim odadan ayrılalı bir yıl ancak oldu. 2 yıl emzirme dolayısıyla sık sık anneyle yatıyo.. sonra çiş eğitimi vs başlıyo 2 yılda onla uğraşıyo insan sonra çocuk odasında kalma büyüklüğüne ulaşıyo...çok mobilya alıp yığmayın odalara 6 yaşına gelince hepsi demode oluyo.. ama 6 yaşında alırsan kendi zevkine göre seçiyo ve daha modern kullanışlı şeyler alınıyor..
şifonyer filan birşeyler alın bol çekmeceli şifonyer ve dolaplar edinmek mantıklı.. birde kıyafet çok gerekiyor onlarıda zamanı gelince almak lazım 3 ay önceden aldığın şey küçük geliyo yada büyük oluyor.. kızımda bir çok kıyafeti 1 kere ancak giydirdim... hediyede çok geliyo zaten hep kıyafet.... her çocuk nasibiyle geliyo..

çok sağolun ya beni azda olsa rahatlattınız ..annem kendi çapında ufak tefek şeyler almış,o zaten yatakdı döşekti halletcek hepsini ama nebiliyim işte b borç mevzusu çok canımı sıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…