çok sağolun ya beni azda olsa rahatlattınız ..annem kendi çapında ufak tefek şeyler almış,o zaten yatakdı döşekti halletcek hepsini ama nebiliyim işte b borç mevzusu çok canımı sıkıyo
Slm kizlar nasilsiniz?bu listeleri cicilerimiz topigine eklesek kaybolmz hemde fikir olur kizlar.kayinvalidleri bosverin beklentilerinizi dusururseniz hayal kirikliginiz daha az olur.kizim 28 aylik daha bir corp almamistir kayibvlidem.dogdu taaaki 40 mevludune kadar bisey yapmadi mevlutte sulalesine gostercekya kizima bir bilezik bir altin takti tum yaptigi oydu birde mevlut etini almisti yalan olmasin:)hic birsey beklemiyorum ben ondan hayata bakisi o.eltimde benden sonra dogum yapti bana ne yaptiysa onad aynisini yapti onada corap almadi yani.bende. de deli gibi mesela eltim dogum yapinca bir bohca kiyafet ve altin takmistim degmezmisya neyse insanlik yaptim ben kayinvalidemde yapmiyor ben icimden geldi yapmistim.insanliktan anlamayana ne yapsan bos.yyy sinir oldum bak.
ayyyneennn. Çok iyi çok hoş kadındır çok severim ama bazen yaptıkları okadar batıyorki. Bilemiyorum karışık bir ruh halinde oda. Neyse düşündükçe batar düşünmeyim bari:)
aa nehoşmuşş git mutlaka canım değerlendir bunu.selam arkadaşlar... konuya alakasız dalıyorum belki ama bişi sorcam.. dün yine sağlık ocagından çagırdılar..henüz gitmedim.. geçen gittiğimde bir dahaki gelişine emzirme eğitimini veririz demişlerdi.. içinizde bu eğitimi alan var mı? napıcaklar ya...:44:
Kızlar doktorum analı kuzulu çok kilo aldık diye şekerden şüphelenmişti:) Ama şükür ki yokmuş birşey. Artık takmıyorum 34 bedenden 42-44 bedene çıkmış olmayı.Çünkü son günlerde çok korkmuştum. Allah kuzularımıza sağlık versin kilo verilir önemli değil. Ayrıntılı ultrasonum da temiz çıktı şükürler olsun. Varsın tombiş olayım...
çok sağolun ya beni azda olsa rahatlattınız ..annem kendi çapında ufak tefek şeyler almış,o zaten yatakdı döşekti halletcek hepsini ama nebiliyim işte b borç mevzusu çok canımı sıkıyo
Ayrıca dün şeker yükleme yaptıramadım sabah erken gitmediğim ve aç olmadığım için.. Ama 10 gün içinde gel yaptır dedi doktorum. Boncuk' un aylık kontrolleri vardı.. Yüzünü göreceğim için çok heyecanlıydım ama göremedik. Ayağını yakalamaya çalışıyordu ve yakaladı sonunda onun bu büyük mücadelesine ve başarısına ortak olduk sevindik hep birlikte:):) Başı aşağıda, sırtı sol yanımda ayakları kolları falan da yüzündeydi hep... Elini çekmedi, doktor kendi kontrollerini yaptı, iyi ve 900 gr. olduğunu çok iyi olduğunu söyledi. Kordon kan akışına, suyuna falan baktı... Çok Çok ÇOk şükür herşey çok normalmiş... Yüzünün yanında bir uzuv kalabalığı vardı, eller bacaklar, kollar.. Ben başladım yine sıkışık bu çocuk diyeBöyle işte.. Darısı bu haftalara geldiğinizde sizlerin de başına
Kızlar doktorum analı kuzulu çok kilo aldık diye şekerden şüphelenmişti:) Ama şükür ki yokmuş birşey. Artık takmıyorum 34 bedenden 42-44 bedene çıkmış olmayı.Çünkü son günlerde çok korkmuştum. Allah kuzularımıza sağlık versin kilo verilir önemli değil. Ayrıntılı ultrasonum da temiz çıktı şükürler olsun. Varsın tombiş olayım...
Selam kızlar nasılsınız
selam hoş geldinnnn, Avatarın neden ağlıyorr yaaaa ağlamasın
kızlar benim sıpam 21. haftanın başında yani geçen hafta 388 gr. dı, sizinkiler daha mı kilolu, dr. normal dedi ama acaba üzülmiyim diye mi bişey demedi. Nasıl kilosu sizce?
hadı gozun aydın canım darısı bana ıns yarın ayrıntılım var benımde ıns temız cıkar hersey kızlar sıızn karnınızda da agrı varmı daha dgrusu mıdemn oldugu yerde derıme bısı batıo sankı okdr cnm yanıokı hele elldgmde sankı kesılmıs gııbı nasıl acıo ya
HoşbuldukBen bu aralar çok gerginim sizde öyle misiniz her şeyi çok büyütüyorum hep ağlıyorum Tabii bunda katkısı olanlarda yok değil
hamilelik takviminii eklesene canım sendeeee oradan takip edebilirsin. benim bıdık en son 22.haftada 450 gr dı
buugün bir ay olacak bakalım nekadar büyümüş göreceğim
22. haftada 450 gr ise 21,in başında 388 az değil sanırım, demin bi arkadaşın 26. haftada 900 gr yazıyordu ya,bir ayda o kadar çıkar mı diye endişe ettim.
Takvime gelince ben eklemeyi becemedim, profilden diyorlar ama profilde bulduğum takvim şu uzun olan, yani etiket falan eklemiyor. Anlatan olursa sevinirim.
hadı gozun aydın canım darısı bana ıns yarın ayrıntılım var benımde ıns temız cıkar hersey kızlar sıızn karnınızda da agrı varmı daha dgrusu mıdemn oldugu yerde derıme bısı batıo sankı okdr cnm yanıokı hele elldgmde sankı kesılmıs gııbı nasıl acıo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?