2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar doktorum analı kuzulu çok kilo aldık diye şekerden şüphelenmişti:) Ama şükür ki yokmuş birşey. Artık takmıyorum 34 bedenden 42-44 bedene çıkmış olmayı.Çünkü son günlerde çok korkmuştum. Allah kuzularımıza sağlık versin kilo verilir önemli değil. Ayrıntılı ultrasonum da temiz çıktı şükürler olsun. Varsın tombiş olayım...

çok sağolun ya beni azda olsa rahatlattınız ..annem kendi çapında ufak tefek şeyler almış,o zaten yatakdı döşekti halletcek hepsini ama nebiliyim işte b borç mevzusu çok canımı sıkıyo

cnm benm takma bız mesela esımın maasını kredıye yatryrz benm maasımlada evı gecndryduk 32.haftada cıkıcam ben elde hıc bısı yok takmıyrum allh buyuk oyuzden uzulme gercekten zmnla odenır hepsı

ayyyneennn. Çok iyi çok hoş kadındır çok severim ama bazen yaptıkları okadar batıyorki. Bilemiyorum karışık bir ruh halinde oda. Neyse düşündükçe batar düşünmeyim bari:)

ay aman boşverelim gerçekten insna fena geriliyor.DDDD bebişleirmizi düşünelim çok şükür herşeyleirni alıyoruz parça parçada olsaaa.

kızlar yaa demin elbiselerime baktım hiç bişey yakışmıyo bana yaa karnım önden çıkıyo popom arkadan hiç sormayın.. mersine falan gitcem sınav için ama giyecek bişey bulamıyorum yeni baştan alışveriş yapmam gerekecek sanırım.. göğüslerimde büyüdü her yanım bi taraftan fırlıyo yaa.. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alsak bebişleri kucağımızada biraz zayıflasak.. hep hayalim şişmanlamadan sadece karnım büyüyerek hamile olmaktı söğle karpuz yutmuş gibi ama olmadı :) 73 kilo oldum bu arada 1.62 boyla.. yus yuvarlak bişey oldum yani.. :18: :18: :18:

aa nehoşmuşş git mutlaka canım değerlendir bunu.
Bana hemşirem birşey söylemedi bu konudaa

hadı gozun aydın canım darısı bana ıns yarın ayrıntılım var benımde ıns temız cıkar hersey kızlar sıızn karnınızda da agrı varmı daha dgrusu mıdemn oldugu yerde derıme bısı batıo sankı okdr cnm yanıokı hele elldgmde sankı kesılmıs gııbı nasıl acıo ya

çok sağolun ya beni azda olsa rahatlattınız ..annem kendi çapında ufak tefek şeyler almış,o zaten yatakdı döşekti halletcek hepsini ama nebiliyim işte b borç mevzusu çok canımı sıkıyo

Üzme kendini borçlar hiç bitmez zaten, ama borçsuz da olmuyor. Hepimizin borcu var. Madem borcun var kendini bir daha mobilya için sıkıntıya sokma bence, arkadaşların da dediği gibi ucuz yollu bi beşik al yeter, kendini toparlayınca istediğin gibi yaparsın odasını inşallah. Bebeğin sağlıklı olsun da gerisi boş.

maşallahh maşallahhhhhhh annesi nazar değmesin darısıdaa biz eolsun inş.
Bugünde bneim kontrolüm varr tam 1 aydır görmüyorum oğlişimi çok özledim:)))

hadi gözün aydın canımm
maşallahh bebişinede

kızlar benim sıpam 21. haftanın başında yani geçen hafta 388 gr. dı, sizinkiler daha mı kilolu, dr. normal dedi ama acaba üzülmiyim diye mi bişey demedi. Nasıl kilosu sizce?

kızlar benim sıpam 21. haftanın başında yani geçen hafta 388 gr. dı, sizinkiler daha mı kilolu, dr. normal dedi ama acaba üzülmiyim diye mi bişey demedi. Nasıl kilosu sizce?

hamilelik takviminii eklesene canım sendeeee oradan takip edebilirsin. benim bıdık en son 22.haftada 450 gr dı
buugün bir ay olacak bakalım nekadar büyümüş göreceğim

İnşallah güzel haberler getirirsin canım. benim karnım değil de belim felaket ağrıyor.

Hoşbulduk Ben bu aralar çok gerginim sizde öyle misiniz her şeyi çok büyütüyorum hep ağlıyorumTabii bunda katkısı olanlarda yok değil

ay canım aynen öyleyimm bende taktıkça takıyorum herşeye her söze her davranışaa kelimelereee vs.
Ama sonu gelmiyorrrrrr çözülmüyordaaaa kramplar giriyor karnıma inan. İki haftadır düşünmemeye çalııyorum öyle oluncaa daha rahatımmm.
Sende takılmamaya çalış katkısı olanlarıı sil at kafandan pöfsssss biliyorum zor amaa yoksaa erkenden doğururuz kimseninde umrunda olmaz yine olan bize olurrrrrr bebişlerimize olur.
Günlerinin tadını çıkar.

hamilelik takviminii eklesene canım sendeeee oradan takip edebilirsin. benim bıdık en son 22.haftada 450 gr dı
buugün bir ay olacak bakalım nekadar büyümüş göreceğim

22. haftada 450 gr ise 21,in başında 388 az değil sanırım, demin bi arkadaşın 26. haftada 900 gr yazıyordu ya,bir ayda o kadar çıkar mı diye endişe ettim.

Takvime gelince ben eklemeyi becemedim, profilden diyorlar ama profilde bulduğum takvim şu uzun olan, yani etiket falan eklemiyor. Anlatan olursa sevinirim.

bir ayda okadar büyüyor cnaımm artık hızlı büyüme dönemindelerrr:) birdahaki kontorldeee göreceksin inş. ve bebişin seni çok şaşırtacak.

bu arada bak ayrıntılı açıklmaışlarr kızlar nasııl yapılacağını lik yeirne direk bilgiyi kopyalıyorum
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal...ebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan http://www.kadinlarkulubu.com/portal...elik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Herkese merhabaa...

Canım benim de öyle oluyor otururken batıyor sanırım iç organlar kenara çekliyormuş bebek büyüdükçe dergide okumuştum kötü bir durum yokmuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…