mihracee
canım sağol, ama tıklayınca geçersiz sayfa diyor, kaldırdılar mı acaba?
mihracee
canım sağol, ama tıklayınca geçersiz sayfa diyor, kaldırdılar mı acaba?
meraba kızlar keyifler nasıl iisiniz inşbenim dün misafirelerim gelecekti yaaa tabi bende sabahtan akşama kadar ikram hazırladım evi temizledim toparladım bide ilk kez tanışcaktık daha bi özendim akşam 6 da kocam aradı kadın hastalanmış gelemiyolarmış yaaa insan gidemiceği bi daveti akşam oluncamı haber verir o kadar sinirlendimki o kadar yorulmuşumki gelemiceklerini öğrenince uzandım tabi hemen dün akşam yattım hep ama şimdi kalkarken alt karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo hiç böle sıkıntılarım yoktu bide kızlar siz bebişlerinizi tam olarak hangi bölgede hissediyosunuz benimki bayadır çok aşada hareket ediyo her hareketi çıkamış gibi zillinin nette baktım ayaklar aşada olduğu için o bölgede hissedilir dio ama bide size sorayım dedim iice aklıma takıldı randevumada daha var
Nihayet oldu, ikinize de çok teşekkür ederim.
Ay birisi bana yemek ismi soylesin aksama ne yapicam bilmiyorummmm
ben dört gündür hareketlerini hissediyorum, bi bakıyorum mideme çalışıyor, bi bakıyorum çok aşağılara. Sanırım buranın tamamı benim çöplüğüm demek istiyor
Ay birisi bana yemek ismi soylesin aksama ne yapicam bilmiyorummmm
ikeadan iki kayola, bi şifonyer , 3 kapılı dolap.
850 ye kapattık :)
ben carzy baby den aldım nette indirimdeydi 65 e aldım daha uygunlarını bakmıştım ama bunların yeri çok güzel pamuklu badilerini zıbınlarını falanda hep aynı marka aldım çok güzel geldiler...
napım ama kendiliğinizden beğenmediniz benimde zor kullanmam gerekti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimlerde burdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?