2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar biraz önce giysi dolabımı boşalttım baştan aşağıya kullanamıycaklarımı kaldırayım diye, neyseki yaz için bol bol üst parçam çıktı giyebileceğim kıyafet masrafından yırttım biraz da olsa. birde temmuzda kaynımın düğün kına fln var geçen dolaştım abiye bulamadım olanlarda çok pahalıydı bikerelik bişey için, onun yerine şık bi pantolonlu gömlekli kombin yapsam olur herhalde kafam karışık biraz..

Bebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

mihracee

canım sağol, ama tıklayınca geçersiz sayfa diyor, kaldırdılar mı acaba?

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

meraba kızlar keyifler nasıl iisiniz inş benim dün misafirelerim gelecekti yaaa tabi bende sabahtan akşama kadar ikram hazırladım evi temizledim toparladım bide ilk kez tanışcaktık daha bi özendim akşam 6 da kocam aradı kadın hastalanmış gelemiyolarmış yaaa insan gidemiceği bi daveti akşam oluncamı haber verir o kadar sinirlendimki o kadar yorulmuşumki gelemiceklerini öğrenince uzandım tabi hemen dün akşam yattım hep ama şimdi kalkarken alt karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo hiç böle sıkıntılarım yoktu bide kızlar siz bebişlerinizi tam olarak hangi bölgede hissediyosunuz benimki bayadır çok aşada hareket ediyo her hareketi çıkamış gibi zillinin nette baktım ayaklar aşada olduğu için o bölgede hissedilir dio ama bide size sorayım dedim iice aklıma takıldı randevumada daha var

ben dört gündür hareketlerini hissediyorum, bi bakıyorum mideme çalışıyor, bi bakıyorum çok aşağılara. Sanırım buranın tamamı benim çöplüğüm demek istiyor

selam kizlarrr

dun b.koye gittik yemek falan yedik prensese biseyler alalim dedik (biz daha yeni basladik alisverise) valla sersem gibiydik ne alicaz edice bilmeden giriverdik magazaya :) arabasini 1,5 ay once almistik kuzumun.. bilemedigimizden ne alacagimizi birkac bisey aldik hevesle.. annannemiz gelicek haftasonu onunla cikicaz esas alisverise.. dun aldiklarimiz:
1 tane 10'lu hastane cikisi
1tane uzun kollu citcitli body
1 tane kisa kollu citcitli body
2tane tulum
1tane sapka :)
2 tane battaniye
1 tane alt acma

cok zormus bu alisveris olayi.. biz bilemedik, annemi de bekleyenedik gozumuze guzel geleni aliverdik

annem gelince artik onarli onarli aliriz bodyleri tulumlari takimlari.. bizimki kendi hevesimizi torpulemek oldu sanirim.

neyse alisverisi bitirdik baya bi yuruduk benim karnim agrimaya basladi kramp gibi sanki icim kesiliyo.. adim atamamaya basladim. hemen hastaneye gittik nob. dr. da bizim dr degildi.. ne stres ettiler beni.. kan idrar tahlili, usg, nst... sukur bebisimizle ilgili bisey cikmadi. dahiliyeye ciktik...kan tahlilinde dusuk -yuksek deger vardi bikac tane. antibiyotik verdi dr. of cok gerilim yasadim hastanedeyken korktum baya yapilan islemlerden bisey mi oluyo diye

sukur neyseki gecti.. sukur.

ben dört gündür hareketlerini hissediyorum, bi bakıyorum mideme çalışıyor, bi bakıyorum çok aşağılara. Sanırım buranın tamamı benim çöplüğüm demek istiyor

canım ilk başlarda bende daha yukarlarda hissediyodum hatta daha kuvvetli hissettim zamanlar oldu ama bi zamandır hep aşada tamda anlatamıyom ama garip bişe bazen popoma bile baskı yapıyo yani o derece telaş yapmıyorum çünkü nette böle olur yazıyo ama yinede fikir alayım dedim....

[/QUOTE]

[/QUOTE]
oyyy oyyy balım sen gene ben gittikten sonra geldin şimdi yoksun yine oluyomu ama bu oluyo hıı bana diyo herşeyi almışsın die sanki sen duruyosun bacım lazımlı şeyler hep alınmış çantada küçük gelirse bidaha alırsın ohh sefan olsun

maşallah maşallah çok güzeller bebem güle güle giysin pembiş dötlüm tesesi dosun ondan doğsalarda onların resimlerini koysak

bende diyorum böle kara kara nie oluyo bu demir ilacındanmıymış kendimden korkmaya başlamıştım valla [/QUOTE]

bebişim sorma yaa bi denk gelemiyoruz şu formda... bu arada aynen valla bende hiç durmadım aldım hep bişeler görünce dayanamıyorum yaa gerekli olanların çoğu bitti bi oyun parkı ve arabası var alınacak bide bi takım daha hastane çıkışı alınacak öle yani bitti sayılır sende durumlar nasıl bebişim ... serra hanım ne yapıyo yerim onun ben bıdık dötünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…