ahada denk geldik bebişimbebişim sorma yaa bi denk gelemiyoruz şu formda... bu arada aynen valla bende hiç durmadım aldım hep bişeler görünce dayanamıyorum yaagerekli olanların çoğu bitti bi oyun parkı ve arabası var alınacak bide bi takım daha hastane çıkışı alınacak öle yani bitti sayılır sende durumlar nasıl bebişim ... serra hanım ne yapıyo yerim onun ben bıdık dötünü
canım ilk başlarda bende daha yukarlarda hissediyodum hatta daha kuvvetli hissettim zamanlar oldu ama bi zamandır hep aşada tamda anlatamıyom ama garip bişe bazen popoma bile baskı yapıyo yani o derece telaş yapmıyorum çünkü nette böle olur yazıyo ama yinede fikir alayım dedim....
ahada denk geldik bebişimben park yatağınıda aldım kzımın nevresimini falan herbişeyini bi kendi alışverişim kaldı bide kızım için bi kaç parça şey ama bu ay alışveriş yasağım var haziranda beni kimse durduramaz arabasını şimdi almıcam ama ben bidahaki bahara araba anca lazım olur bu arada uygun bişe denk gelirse bi bakarım ama şimdilik düşünmüyom bi hastane çıkışını daha napcan kuzu daha büyük parçalarla hazırla bi takımda hastane için çünkü 10 lu takımlar küçük olduğu için kısa bi süre kullanılıyo bi tane yeter bence.. serram anasının bitanesi çok hareketli bu sıra ama çok kuvvetli hareketler diil bide çok aşada bende kızlara onu soruyodum çok aşadamı bebişlerin hareketi die.... sen napıyon bakalım benim pembiş dötlüm nasılmış yoruyomu annesi
benim zillide bugün direk gögüs altımı tekmeliyor sanırım kafası aşağı inmişgögüs altıma kadar geldiyse maşallah bunlar büyüdü baya demek kiii
valla bendede öle bi göğüs altı oluyo bi kasıklarım oluyo bi göbek deliğim oluyo dakkada kaç pozisyona giriyo bıdıklar belli değil
ohhhh bu hatun yatak işinide halletmiş yaw maşallahbebişim yaa bi tane yetermi bilmiyomki çünkü ilk kullanımlık o kadar küçük zıbınlar bi tek hastane çıkışında var tek satılanlar büyük biraz o yüzden bi tane daha alıyım dedim biri kirlendimi diğerini giydiririm diye...kız daha kendimize alınacak şeyler var demi bende unuttum onları yaaa hiç bitmiyo eksikler valla ..yerim ben dötünü onun çokmu hareketliymiş zilli benimkide öle tatlım bu aralar inanılmaz hareketli hiç durmuyo benimkide bi aşağıda bi yukarıda hatta bazen okadar aşağıdaki diyorum çıkıp fırlayacak herhalde çocuk ama normalmiş kuzu bunlar bi sorun yok yani korkma sende.....kuzum oyun parkını kaça aldın sen bu arada
HIC SORMA CNM OLE BI AGRIOKI SUAN DYNMYRM YA YIRTIOLAR SANKI ICERDENİnşallah güzel haberler getirirsin canım. benim karnım değil de belim felaket ağrıyor.
Herkese merhabaa...
Canım benim de öyle oluyor otururken batıyor sanırım iç organlar kenara çekliyormuş bebek büyüdükçe dergide okumuştum kötü bir durum yokmuş yani.[/QUOTE
OTURRKEN DEGIL CNM YA AYKATA FLN FARKTMIO INS KOTU BISI DEILDIR YRN DOKTORA GTCEM OZMN SORARIM
slm hanımlar nasılsınız çok merak ediyorum hamilelik nasıl giidyo pek giremyorum buraya çok şey kaçırıyomuşum gibime geliyo bizden haberler şöyle dün renkli dopler a girdik kızımın resmini çekti verdi dr çok tatlıydı abisine benziyo elini falan emdi hatta çok duygulandım doğucağı günü sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarımız güzel şükür sıkıntı yok 680gr mışız sizce nasıl kilosu 3kilo100 gr doğar dedi dr son günü beklerse iyi olur dedi ama bilmiyorum ya sezeryan olucağından beklemiycez benm bu bebeğe kilo aldırmam lazım 3 kilo altı doğmaz inşallah bu arada bu ay 1 kilo almışım süperr inş doğuma kadar ayda 1 kilo alırım bakalım
IIZ COK SUKUR CNM SENI SORMALI SENNLE DOGUM TRHLERIMIZ AYNI BNDE YARN GTCEM AYRUNTILYA DEVLETE GTCEM INS GSTERR DOKTOR BANDA
valla bendede öle bi göğüs altı oluyo bi kasıklarım oluyo bi göbek deliğim oluyo dakkada kaç pozisyona giriyo bıdıklar belli değil
MAŞALLAH bındıklarımızaaaa bi doğsunn popişini ayaklarını ellerini öpüp öpüp durucammm inşallah
siz de benim gibi merak ediyor musunuz çok nasıl olucak kime benzicek zaman daraldıkça merakım daha çok artıyor. tabi tek önemli olan sağlıklı olması ama merak ediyorum iştee
canım ben hastane çıkışından hariç 3 tane daha zıbın aldım sen bak biraz daha yeni doğan için ikili zıbınlar var olmazmı ama badysi tulumu falan onları daha büyük al bence bi takımda patikli altlık aldım ben çıtçıtlı üstlükler falan bi takımda öle koycam çantamavalla kuzum bende unutmuştum burda konuşulduda vayy dedim benim daha çok alışverişim var ama bu ay yasaklıyım ben biraz abarttımda şu sıra yatağını ananesi aldı bebem 200 yatağına parkına 70 yatağına yatağın visko olmasına dikkat et emi 80 lirada nevresimine verdik canım yatakları birbirinden ayıran pek bi özellik yok ben çok araştırdım fiyat aralığı gereksiz özelliklerle markalar arasında değişiyo ama çok ucuz bişede içime sinmedi castellonun aldım kırmızı laci ortak olsun die sen hiç baktın araştırdınmı yoksa bu işe hiç başlamadınmı canım
MAŞALLAH bındıklarımızaaaa bi doğsunn popişini ayaklarını ellerini öpüp öpüp durucammm inşallah
siz de benim gibi merak ediyor musunuz çok nasıl olucak kime benzicek zaman daraldıkça merakım daha çok artıyor. tabi tek önemli olan sağlıklı olması ama merak ediyorum iştee
etmemmi hemde nasıl merak ediyorum çok sabırsızlanıyorum yaaa cidden son aylara doğru hiç vakit geçmiyo hayırlısı ile bi alabilsek kucaklarımıza başka bişe istemiyorum rabbimden ... kucağıma aldığım günü hayal bile edemiyorum şuan şaka gibi geliyo:)
HIC SORMA CNM OLE BI AGRIOKI SUAN DYNMYRM YA YIRTIOLAR SANKI ICERDEN(
OTURRKEN DEGIL CNM YA AYKATA FLN FARKTMIO INS KOTU BISI DEILDIR YRN DOKTORA GTCEM OZMN SORARIM
IIZ COK SUKUR CNM SENI SORMALI SENNLE DOGUM TRHLERIMIZ AYNI BNDE YARN GTCEM AYRUNTILYA DEVLETE GTCEM INS GSTERR DOKTOR BANDA
aynn yada öle dediğin gibi ikili zıbın alırım haklısın bebem.... güle güle kullansın yatağını prensesin kuzum benimkinide annem alacak araştırdım bende tatlım fiyatları falan dediğin gibi çok bişe oynamıyo benim beğendiğimde 200 lira onu aldıracam kısmetse yatağına dikkat ederim bebişim sağolasın
inşş gösterir canım senin ilk gebelikdemiHerkese merhabaa...
Canım benim de öyle oluyor otururken batıyor sanırım iç organlar kenara çekliyormuş bebek büyüdükçe dergide okumuştum kötü bir durum yokmuş yani.[/QUOTE
ben de doğum anını, kucağıma aldığım zamanı düşününce bile hemen gözlerim doluyo çok sulu göz oldum galibaozaman ne yaparım bilmem kesin ağlarım ben doğuma giderken bebeğimi ilk gördüğümde
bende bebeğimi ilk gördüğümde bu benimmi dedim çok duygusuzdum ama canımın acısından dı galiba pek anlamdım ama sonra ölüyosun bitiyosun hayatında tek gerçek o oluyo biricik aşkım oğlumm benim
[sıze=2]hg canım bende yürüyünce karnım bi geriliyo yırtılcakmış gibi oluyorum ama bahsettiğin gibi bi ağrı yok ii bari yarın doktora gitcen baksın bi güzel noluyo prensesede yırtıyo annesinin içerlerini die[/sıze]
bnde dha onceden vardı bu agrı hamıle degılken doktorlr bsı yok demıstı ama sımdı dhada cok arttı ıns bakarlar devlet hastanesınde pek detaylı bakmıolar
inşş gösterir canım senin ilk gebelikdemi
:
bende bebeğimi ilk gördüğümde bu benimmi dedim çok duygusuzdum ama canımın acısından dı galiba pek anlamdım ama sonra ölüyosun bitiyosun hayatında tek gerçek o oluyo biricik aşkım oğlumm benim
EVET CNM ILK GEBELIK:emir_bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?