2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sana nasıl tşk edeyim bilemedim arkadaşım 3 gündür bende ağlamak istemiyorum ama en ufak bişeyden patlıyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

canım sen içini ferah tut rabbime dua et o test sadece olasılık üzerinde duruyor... kesin bir sonuç değil yani benim kuzenimdede aynısı oldu kız ölüp ölüp dirildi şimdi kızı 2 yaşında ve gayet sağlıklı içini ferah tut o test herşey demek değil testi temiz çıkıp sorunlu doğuranlarda var dua et tatlım stres yapıp bebeğinide üzme....

Merhaba radeniz diğer sonuçlarının değerleri kaç ? canım trizomy 18 pozitif çıktı diye sonuç olmaz 3 lü test risk olup olmadığının varlığını değerlerle gösteren bir test doğruluk payıda amniyosentez gibi %100 değildir.sadece bir tarama testidir.Sakın endişeye düşme sabırlı şekilde amniyosentez sonucunu bekle Allahın izniyle temiz çıkacaktır.

prensesime elbise bakıyim dedim çok yazlık ya. Ben bayramda güzel olsun istiyorum ama kış .yazlıklar çıkmış malesef püf

cnm valla kafam çok karışık allah razı olsun senin gibi arkadaşlar cvp yazınca biraz serinledim

down sendromu negatif
open spına bifida negatif
trısomy 18 pozitif değeride 1,64

yazıyı bi sayfada diğer syfadada

sonuç referans aralığı

afp 22,60 17,4-51,7

total hcg 4 8,79-52,9

serbest estirol (ue3) 2,49 2,4-6,4

canım allahın izniyle hiç birşey olmayacak .. Bana da risk var dediler 2 li temiz ama 3 lü riskliydi amniyosentez oldum hızlı test istedim arada 500 tl fark vardı hızlı testin sonucu 2 gün sonra geldi temizmiş onlar bir olasılıkmış yani yine de içini ferah tut dualarımda seninle kandil günü sen de bol bol dua et üzülme bebişi de üzme

evet canım normal.ben de son 1 2 haftadır yeni yeni hissetmeye basladım.hele biraz da kilon varsa benim gibi o zaman hiç endişelenme.karın içi yağları bebişini gec hissetmene sebep olabilirmiş.

kızlar valla süpersiniz çok teşekkür ederim sizlere rahatlattınız beni 2 gün önce dr kontrolüm vardı bebeğim çok şükür iyi sadece suyu biraz azmış bol su iç dedi dr um bende öyle yapıyorum artık 4 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı o kadar bu arada hepinizi bu kuzucuklarınızın kandili mübarek olsun allah tekrarına erdirsin sağlıkla sıhatle

herkese merhaba öncelikle kandiliniz mübarek olsun.ben aslında eski üyelerdenim ama uzun süre oldu girmeyeli işlerim yoğundu bir türlü fırsat bulamıyordum ama arada takip ediyorum sizleri bugün fırsatım oldu yazayım dedim

Canım kafanı hiç karıştırma ben risk faktörlerini merak etmiştim ama onlar yazmıyor herhalde dualarımız seninle içini ferah tut herşey Rabbimin takdiri unutma sağlıklı hayırlı evlat dile.kendine dikkat et interneti fazla okuyup kafanı yorma sonuçların gelince muhakkak paylaş bizle

herkese hayırlı kandiller , Allah tüm dualarımızı kabul etsin inş...

geçtiğimiz 2 gün içinde şeker yüklememi ve tetanoz aşısının ilk dozunu oldum. şeker yüklemesi iyi çıktı çok şükür, aç karnına gidip önce kan verdim sonra 1 bardak glikoz içip 1 saat bekledikten sonra tekrar kan verdim, sonucu 1,5 saat sonra çıktı, glikozun tadı kötü değildi, sadece çok şekerli su içmekle aynı şey işte sadece karnım aç olduğu için biraz midem bulandı , bende dinlene dinlene içiyordum ama hemşire hızlı içmem gerektiğini söyledi, hızlı içince biraz bulantım oldu işte sadece o kadar. dünde tetanoz aşısını oldum, dün hiç ağrı, ateş olmadı, gece biraz ağrıdı kolum üzerine yatamadım, bugünde hafif ağrı ve halsizlik var ama öyle kötü değilim çok şükür. ağrı olursa buz koy dedi, belki ateşinde çıkabilir dedi ama ateşte olmadı.

oohhh çok şükür her bişeciğin normal çıkmış maşallah sana ben aşımın ilk dozunu oldumda şeker yüklemesi burda duydum zaten bu sefer gittimde doktorum ister herhalde bakalım... kıızz bi arkadaşda seni soruyodu plasentasında kanaması olmuş onunda

hoşgeldin canım hoşgeldin inş kanama problemin geçmiştir ewet bi arkadaşa daha olmuştu şimdi ii o çok şükür

hoşbulduk canım benim kanama içteydi çok şükür dışarda bi kanama yaşamadım doktor 1 hafta yat dinlen dedi sonra kontrole gittim iyi dedi ama yine tekrarlar mı diye çok endişe ediyorum

Kızlar bende var plasentanın duvarında kanama 2 haftada bir doktora gidiyorum dr hematomdan şüphelendi bu seferde :S beynim ağrıyor bir aydır düşünmekten sağlıklı şekilde gelselerdi dünyaya başka bişey istemyrm

kızlar birşey soracağım sizde ara ara karnınız sivrilip gerilip sanki bebeş o noktaya gelmiş gibi oluyor mu benim bu arada oluyordu ben bebiş diyordum sertleşiyordu rahim kasılması mı yoksa bu siz de de oluyor mu ?

hoşbulduk canım benim kanama içteydi çok şükür dışarda bi kanama yaşamadım doktor 1 hafta yat dinlen dedi sonra kontrole gittim iyi dedi ama yine tekrarlar mı diye çok endişe ediyorum

çok geçmiş olsun cnm tekrarlamaz inş bende olmadı öle şeler bi fikrim yok o yüzden hatta son 3 güne kadar hiç bi ağrım bile yoktu ama şimdi alt karnım ve karsıklarım ağrıyo rndevumu erkene alacam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…