sana nasıl tşk edeyim bilemedim arkadaşım 3 gündür bende ağlamak istemiyorum ama en ufak bişeyden patlıyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
iyi günler arkadaşlar
acayip moralim bozuk geçen ay yaptırdığım 3 lü test sonucunu 3 gün önceki dr kontrolümde dr trisomy 18 pozitif çıktığını fakat bebeğimin ultroson görüntüsünün normal olduğunu yasal olarak bu sonucu söylemesi gerektiğini diyerek amniyosentez istedi ve bende yaptırdım bu gün 3 gün yatmaktan ve kafamda ister istemez bir sürü seneryo yazmaktan fenalık geçiriyorum
bu konuda bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardımcı olun bana....
Merhaba radeniz diğer sonuçlarının değerleri kaç ? canım trizomy 18 pozitif çıktı diye sonuç olmaz 3 lü test risk olup olmadığının varlığını değerlerle gösteren bir test doğruluk payıda amniyosentez gibi %100 değildir.sadece bir tarama testidir.Sakın endişeye düşme sabırlı şekilde amniyosentez sonucunu bekle Allahın izniyle temiz çıkacaktır.
cnm valla kafam çok karışık allah razı olsun senin gibi arkadaşlar cvp yazınca biraz serinledim
down sendromu negatif
open spına bifida negatif
trısomy 18 pozitif değeride 1,64
yazıyı bi sayfada diğer syfadada
sonuç referans aralığı
afp 22,60 17,4-51,7
total hcg 4 8,79-52,9
serbest estirol (ue3) 2,49 2,4-6,4
canım zaten 21 den sonra daha net hissediliyorklar ,daha küçük ve kuvvetsiz
içini rahat tut
yakında tekmeleri kuvvetli kuvvetli hissedersin annesi...............
Sonuçta bebişini hareketleri hiç yok değil ya annesi..... Vesvese yapmaaaaaaaaaaaaaa
evet canım normal.ben de son 1 2 haftadır yeni yeni hissetmeye basladım.hele biraz da kilon varsa benim gibi o zaman hiç endişelenme.karın içi yağları bebişini gec hissetmene sebep olabilirmiş.
[sıze=2]
kesinlikle normal canım doktor kontollerin ii geçiyosa hareket olayına çok takılma bende kızım daha hareket etmeden araştırıyodum inan 26. Haftada bile hisseden var ben 2 hafta önce daha net hissederken şimdi daha sık ama çok kuvvetli hissetmiyorum ve çok aşada bu sıra hareketleri yani bu bebişlerin hareket olayı çok farklı ve değişken sakın sıkma canını en kısa zamanda başlar tepiklemeye miniğin[/sıze]
cnm valla kafam çok karışık allah razı olsun senin gibi arkadaşlar cvp yazınca biraz serinledim
down sendromu negatif
open spına bifida negatif
trısomy 18 pozitif değeride 1,64
yazıyı bi sayfada diğer syfadada
sonuç referans aralığı
afp 22,60 17,4-51,7
total hcg 4 8,79-52,9
serbest estirol (ue3) 2,49 2,4-6,4
ay okadar kişi var niye kimse bişey yazmıyor insan bi hoşgeldin der kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
bi ara plasentamda kanama vardı yanılmıyorsam aynı sorun burda bir arkadaşta daha vardı ne oldu durumu
herkese hayırlı kandiller , Allah tüm dualarımızı kabul etsin inş...
geçtiğimiz 2 gün içinde şeker yüklememi ve tetanoz aşısının ilk dozunu oldum. şeker yüklemesi iyi çıktı çok şükür, aç karnına gidip önce kan verdim sonra 1 bardak glikoz içip 1 saat bekledikten sonra tekrar kan verdim, sonucu 1,5 saat sonra çıktı, glikozun tadı kötü değildi, sadece çok şekerli su içmekle aynı şey iştesadece karnım aç olduğu için biraz midem bulandı , bende dinlene dinlene içiyordum ama hemşire hızlı içmem gerektiğini söyledi, hızlı içince biraz bulantım oldu işte sadece o kadar. dünde tetanoz aşısını oldum, dün hiç ağrı, ateş olmadı, gece biraz ağrıdı kolum üzerine yatamadım, bugünde hafif ağrı ve halsizlik var ama öyle kötü değilim çok şükür. ağrı olursa buz koy dedi, belki ateşinde çıkabilir dedi ama ateşte olmadı.
hoşgeldin canım hoşgeldin inş kanama problemin geçmiştir ewet bi arkadaşa daha olmuştu şimdi ii o çok şükür
hoşbulduk canım benim kanama içteydi çok şükür dışarda bi kanama yaşamadım doktor 1 hafta yat dinlen dedi sonra kontrole gittim iyi dedi ama yine tekrarlar mı diye çok endişe ediyorum
bende vardı canım, 1 ay yattıktan sonra atlattık çok şükürsen nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?